- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мисия Лондон - Торент
Абе Мисия Лондон няма ли да излиза вече по сайтовете .. аз ли не търся добре,но не го намирам
Мисля че създателите на филма са се разбрали с торент сайтовете да не бъде качван, та хората да ходят на кино да го гледат
Т`ва е пълна боза..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Едно момиче от моя клас си го беше изтеглила от един сайт, но не каза от кой (не че не иска просто не го помни). Търси и ще намериш![]()
![]()
Съмняваме да го има в накой сайт. По добре да го гледаш в киното, тъкмо ся е с намаление 5 лв![]()
Оф, аз също търсих като убита, ноо нищоА толкова искам да го гледам.. Ако някой намери нещо, ще бъда много благодарна, ако даде линк. Бтв, не че не ми се дават пари за кино, ноо просто в тоя малък шибан град го затвориха, а да разкарвам наще до Варна само заради един филм..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
споко хора не сте пропуснали мн филма е пълна скука.. иначе май бях видяла някъде откъдето да се изтегли.. написах "mission london download" или нещо от сорта
Неее го гледай... нас ни караха класа да ходим на кино да го гледаме.. толкова скука, че ми се доспа, започнах да си качвам краката на столовете,разхождах се до кенефа 2-3 пъти... пък и бяха хипер малко хора, прави си изводите.
Who's next!
http://www.torrentdownloads.net/sear...ssion%20london
тук го има уж, пробвай
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Аз гледах филма, според мене за нищо не става аз само на псуването се смях.![]()
Азис - Хоп [music]
"жено, ае ми врътнеш един Биг Бен ма?"![]()
+1 И аз така мисля,а и все още няма никъде абсолютно никъде качен торент.Една приятелка вече го е гледала на кино,но не мисля,че ще го пуснат в интернет.Първоначално написано от MDHouse
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Адското филмче. Аз го гледах на кино. Голям смях.![]()
Гледай го на кино, няма да сгрешиш. Още по-забавно е понеже цялата зала се залива от смях. Филмът си заслужава. Има попадения.
„Е ся си е*а майката!“![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Вече го има качен..но предполагам вие вече знаете
6б3З10
Къде е качен..? Защото аз го търсих но уви..Първоначално написано от bootyboy
![]()
Не мога...Боли ме главата!Първоначално написано от Lexynnka
![]()
![]()
ето линк ако на някой му са гледа
http://thepiratebay.org/torrent/5913...XviD.AC3-KiNGS
...