.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Plovdiv

Първа целувка с език??

Здравейте!
    Казвам се Благо и съм на 14.С едно момиче ходим от 2 седмици.Много е обичам обаче не съм се целувал с език и незнам как да го направя.Притеснявам се защото ще ми е за пръв път.Просто незнам как да подходя...?

Благодаря предварително!

Град
    in my weird world

Re: Първа целувка с език??

Цитирай Първоначално написано от blago9696
    Здравейте!
    Казвам се Благо и съм на 14.С едно момиче ходим от 2 седмици.Много е обичам обаче не съм се целувал с език и НЕ ЗНАМ как да го направя.Притеснявам се защото ще ми е за пръв път.Просто НЕ ЗНАМ как да подходя...?

Благодаря предварително!
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Натъпчи си езика в устата й пък каквото стане...

А за две седмици, колко безгранична стана обичта ти към нея...?
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

ем.. няма някаква особена философия на целуване..

Гледай само дъха ти да е свеж.. не се лигави много.. такива, елементарни неща
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Ти какво очакваш, да ти кажем направи това, това и това, ти да го проложиш на практика и всичко да е идеално ли ? Като дойде момента на целувката всичко ще ти дойде от вътре, тъпо е да питаш как да се целуваш, при положение, че всеки човек си се целува по свой собствен начин.

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    и не е нужно да я лижеш по лицето ... отвратително е ...

просто се отдаваш на момента ... пускаш палавника да побяга из устата и и готово

Голям фен Аватара на NaGaStYlE

Здравейте!
    Казвам се Благо и съм на 14.С едно момиче ходим от 2 седмици.Много е обичам обаче не съм се целувал с език и незнам как да го направя.Притеснявам се защото ще ми е за пръв път.Просто незнам как да подходя...?

Благодаря предварително!
    кажий,4е ние от форума,сме смотани и несме ти обяснили ... та да ти обесни тя.Ако и тя незнае как,заведи я на риба [-o< [-o<

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Супер фен Аватара на storex
    Само не пускай лиги Иначе на думи няма кой да ти го обясни, просто го правиш, ама да не се сецнеш нещо, има хора на по 18-19 и пак не са се целували
    Ааа, забравих, трябва да ти е свеж дъха, имам предвид ако си ял нещо, вземи дъвчи дъвчица и също така да знаеш, че ако момичето е непушач, а ти пушиш, няма да и е най-приятното нещо да се целува с теб :0
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Отпусни се, не мисли за това какво точно се очаква да правиш...Просто трябва
    -да ти е свеж дъха
    -ако пушиш, ограничи малко цигарите
    -не я изяждай
    -не прекалявай с езиковата част още първия път

Чувала съм, че ако направиш дупка в домат и се опиташ да използваш езика си, за да изкараш месестата част, би ти дало някакви насоки как да действаш, но не съм сигурна.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    -да ти е свеж дъха
    -не я изяждай

Чувала съм, че ако направиш дупка в домат и се опиташ да използваш езика си, за да изкараш месестата част, би ти дало някакви насоки как да действаш, но не съм сигурна.
    +1 Но без тази част за домата Няма нищо страшно.Само трябва да се отпуснеш и да се насладиш на момента ,а пък то останалото ще стане от само себе си Айде успех

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    Earth...

Здравейте!

Благодаря предварително!
    Ето ви пример кога се казва "обичам те"

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    пробвай с кучето или с ръката си, а може би това видео ще ти помогне http://www.youtube.com/watch?v=bT8nSbpQSLs
    GTA Stunting

Град
    Пловдив
    С кучето ?!?! На негово място щях цял живот да не се целувам с език ако трябва преди това да се мъча на кучето... Да не говорим на кучето какво ще му е...
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^

Колко още такива теми тази седмица... ние тук не можем да ви научим. Хората по-нагоре дадоха добри съвети, просто ги последвай и спокойно... все едно отивате на война бе.

Град
    Бургас ^^
    -да ти е свеж дъха
    -не я изяждай

Става и с лед . Слагаш кубче лед в чашка и го гониш с език.

По темата-има търсачка

Не признавам системата - големи и малки, има два вида хора - достойни и жалки... (:

-да ти е свеж дъха
    -не я изяждай

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Цитирай Първоначално написано от YoBoX
    това е по темата

бтв братле ще ти дам един съвет ... (преди да стигнеш до целувката я разсмей, усещането да се целувате с усмивка е страхотно ) от личен опит съм го научил и си го практикувам с удоволствие и без мярка

ми.. те по горе са написали основното !! но аз ще ти дам един съвет като момиче !!
    НИКОЕ МОМИЧЕ НЕ ОБИЧА УСТАТА НА МОМЧЕТО С КОЕТО СЕ ЦЕЛУВА ДА МИРИШЕ.. ИЗМИЙ СИ ЗЪБИТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ВИДИТЕ ИЛИ ДЪВЧИ ДЪВКА... НО В НИКЪКАКВ СЛУЧАЙ НЕ ПОЗНОВЛЯВАЙ ДЪХЪТ ТИ ДА МИРИШЕ ЛОШО!!!

п.с.: недей да и се нахвърляш много.. просто се утпосни и всичко ще си дойде на мястото !
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

ми то ти казаха по горе всичко най-важно
    ПС:това с кучето не е за предпочитане

Не е кой знае каква философия...

1. Задължително е дъхът ти да е свеж!!
    2. Намери подходящ момент. Най-добре първият път да е на усамотено място и да сте сами.
    3. Остави се на момента
    4. Не си отваряй устата прекалено много - все пак се целуваш, а нея ядеш.
    5. Не си завирай целия език в устата и - 2-3 сантиметра са достатъчни. Също така езикът ти трябва да бъде отпуснат.

Абе, само по-спокойно и всичко ще бъде ок
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

всичко с времето.. не питай как се целува ... не е голяма философия когато усетиш, че момента за целувката наближава просто си затвори очите и се целунете а ако тя го иска с език инстинктивно ще го разбереш ии така ще и пуснеш език и то от самосебеси ще се научиш успех

Град
    Bulgaria,Sofia
    Както казват преди мене целувката не е философия .. тя не се научава пр0сто се отпускаш и т'ва е .. каквото стане,стане .. не се притесняваш и тва е (:

При първата целувка още гледай дъха ти да е свеж.
    Представи си, че си слепвате езиците извън устана, същото става ама вътре. Пак вкарах якото обяснение ..
    Започваш да я целуваш с обисновени целувки, после стават по-продължителни и накрая почваш с език да галиш нейния.
    Нещо таккова.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Абе примерно като излезете на срещаа и като я изпратиш,тя като ти каже чао,ти ще я целунеш ии то ти идва от вътре.Първите няколко целувки няма да са най-хубави (нормално е ) ,но после си свиквате,не е кой знае кво..щом за целувките е толкова голям проблема,смятай за секса ..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си