.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Свършил си в кондома,той се е скъсал,следователно си свършил в нея-ДА,КУПЕТЕ ХАПЧЕ!
    И бтв...на 13????????
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Тук всички сте много навътре с материала, а не видях 1 да е питал автора какви презервативи използва? Случвало ми се е нещо подобно, но Durex-a спаси положението. Чел съм, че тази и други марки презервативи имат спермициди за всеки случай.

Изчислете овулацията и ако е налице -> Ескапел.

И другия път бъди по-внимателен при поставяне на кондома и го вади преди да свършиш.

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Тук всички сте много навътре с материала, а не видях 1 да е питал автора какви презервативи използва? Случвало ми се е нещо подобно, но Durex-a спаси положението. Чел съм, че тази и други марки презервативи имат спермициди за всеки случай.

Изчислете овулацията и ако е налице -> Ескапел.

И другия път бъди по-внимателен при поставяне на кондома и го вади преди да свършиш.
    А на мен ми се е случвало да ми се скъсат около 10 Durex-а! Нещо, което с други презервативи не ми се случва. Някакво остроумно мнение по въпроса?

Град
    столично парче
    Пак не си разбрала кво имам предвид. Не говорим за здравина, а за спермицидите. Схващаш ли разликата?

Пак не си разбрала кво имам предвид. Не говорим за здравина, а за спермицидите. Схващаш ли разликата?
    Пак? Интересен подбор на думи. Иначе много добре схващам какво имаш пред вид, но също така схващам как моя позната+ скъсан Durex= бременна в 3-ти месец. Та моята мисъл- спермицидите не помагат всеки път. Схващаш ли?

Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от vik4et0
    Пак? Интересен подбор на думи. Иначе много добре схващам какво имаш пред вид, но също така схващам как моя позната+ скъсан Durex= бременна в 3-ти месец. Та моята мисъл- спермицидите не помагат всеки път. Схващаш ли?
    Малшанс. А и лично аз предпочитам да се ползват противозачатъчни, особено с постоянен партньор.

Малшанс. А и лично аз предпочитам да се ползват противозачатъчни, особено с постоянен партньор.
    Ми, да, щото си мъж предполагам )) Няма да изпадам в подробности, но като цяло-противозачатъчните- много кофти за жената. Дали сега или след време е без значение.

Град
    столично парче
    Ми, да, щото си мъж предполагам )) Няма да изпадам в подробности, но като цяло-противозачатъчните- много кофти за жената. Дали сега или след време е без значение.
    Чел съм за противозачатъчните, четох и темата тук. Познавам жени, които не харесват секса с презерватив, и за това ли са виновни мъжете?

Винаги има риск. Да не би това да е спряло хората да правят секс?

Чел съм за противозачатъчните, четох и темата тук. Познавам жени, които не харесват секса с презерватив, и за това ли са виновни мъжете?

Винаги има риск. Да не би това да е спряло хората да правят секс?
    Боже,не! Че той всъщност кой харесва секса с презерватив? Просто казвам, че докато презерватива е неудобство, противозачатъчните се е...ват с организма.

Град
    столично парче
    Боже,не! Че той всъщност кой харесва секса с презерватив? Просто казвам, че докато презерватива е неудобство, противозачатъчните се е...ват с организма.
    Така съм по-съгласен. Иначе харесваме или не - понякога е неизбежно.

Така съм по-съгласен. Иначе харесваме или не - понякога е неизбежно.
    Така и аз съм по съгласна.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кажи колко дни е месечния цикъл- времето от първия ден на последната менструация до първия ден на следващата такава.
    по 3-4 дни и тече кръв когато и е дошло .. това мога да ти кажа разминах ли се ?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Grudi_SeXa по презервативите на Дурекс има лубрикант а не спермициден гел. Ако си на друго мнение моля кажи ми името на тези които смяташ че са със спермициден гел и ще проверя отново. Все пак може и да са пуснали пак такива.

yeahbeb каза ти се 100 пъти че има разлика между менструация и цикъл. С нищо не си се разминал все още.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Пич имаш само 1 вариант,Ескапел.После нестой много до нея,защото е възможно да ти одере кожата,много нервни стават след употребата на това хапче

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    казваш му да не стой до нея ?! ....представи 13 годишната пикла колко е уплашена....остава и той да не е до нея да я успокоява

о ии честито татенце
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    казваш му да не стой до нея ?! ....представи 13 годишната пикла колко е уплашена....остава и той да не е до нея да я успокоява

о ии честито татенце
    Аз просто му давам съвет,много,много да не е покрай нея,че ще е нервна и раздразнителна
    Офф - имаш готин татус

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    [/quote]
    Офф - имаш готин татус [/quote]

мерси мерси :P
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове