- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив !! ПОМОЩ !!
Свършил си в кондома,той се е скъсал,следователно си свършил в нея-ДА,КУПЕТЕ ХАПЧЕ!
И бтв...на 13????????![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Тук всички сте много навътре с материала, а не видях 1 да е питал автора какви презервативи използва? Случвало ми се е нещо подобно, но Durex-a спаси положението. Чел съм, че тази и други марки презервативи имат спермициди за всеки случай.
Изчислете овулацията и ако е налице -> Ескапел.
И другия път бъди по-внимателен при поставяне на кондома и го вади преди да свършиш.
А на мен ми се е случвало да ми се скъсат около 10 Durex-а! Нещо, което с други презервативи не ми се случва. Някакво остроумно мнение по въпроса?Първоначално написано от Grudi_SeXa
Пак не си разбрала кво имам предвид. Не говорим за здравина, а за спермицидите. Схващаш ли разликата?
Пак?Първоначално написано от Grudi_SeXa
Интересен подбор на думи. Иначе много добре схващам какво имаш пред вид, но също така схващам как моя позната+ скъсан Durex= бременна в 3-ти месец. Та моята мисъл- спермицидите не помагат всеки път. Схващаш ли?
![]()
Малшанс. А и лично аз предпочитам да се ползват противозачатъчни, особено с постоянен партньор.Първоначално написано от vik4et0
Ми, да, щото си мъж предполагамПървоначално написано от Grudi_SeXa
)) Няма да изпадам в подробности, но като цяло-противозачатъчните- много кофти за жената. Дали сега или след време е без значение.
Чел съм за противозачатъчните, четох и темата тук. Познавам жени, които не харесват секса с презерватив, и за това ли са виновни мъжете?Първоначално написано от vik4et0
Винаги има риск. Да не би това да е спряло хората да правят секс?
Боже,не! Че той всъщност кой харесва секса с презерватив? Просто казвам, че докато презерватива е неудобство, противозачатъчните се е...ват с организма.Първоначално написано от Grudi_SeXa
Така съм по-съгласен. Иначе харесваме или не - понякога е неизбежно.Първоначално написано от vik4et0
Така и аз съм по съгласна.Първоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
по 3-4 дни и тече кръв когато и е дошло .. това мога да ти кажаПървоначално написано от kalpazanka
разминах ли се ?
Grudi_SeXa по презервативите на Дурекс има лубрикант а не спермициден гел. Ако си на друго мнение моля кажи ми името на тези които смяташ че са със спермициден гел и ще проверя отново. Все пак може и да са пуснали пак такива.
yeahbeb каза ти се 100 пъти че има разлика между менструация и цикъл. С нищо не си се разминал все още.
Пич имаш само 1 вариант,Ескапел.После нестой много до нея,защото е възможно да ти одере кожата,много нервни стават след употребата на това хапче![]()
казваш му да не стой до нея ?! ....представи 13 годишната пикла колко е уплашена....остава и той да не е до нея да я успокоява
о ии честито татенце![]()
Hostis Honori Invidia
Аз просто му давам съвет,много,много да не е покрай нея,че ще е нервна и раздразнителнаПървоначално написано от Cucko0
Офф - имаш готин татус![]()
[/quote]
Офф - имаш готин татус[/quote]
мерси мерси :P
Hostis Honori Invidia