- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми..
Ама нали тя е опитвала с говорене и нищо не се е получавало, какво очаквате да разбере едно шест годишно дете, като му кажеш, че на сестра му не й е приятно да се държат така с нея? Затова - RESPECT !Първоначално написано от mincheto
Съгласна съм с mincheto ами аз по-принцип съм пробвала преди да говоря с нея,но ще пробвам пак може пък и да се вразуми..
Първоначално написано от tarlyo
Мойта малка братовчедка също е много лигава и е на 8, но като поговора с нея по -сериозно на висок тон , и спира.
Е това наистина .. Малък звяр,да не ти е в къщата.. Иначе,ако бях на твое място,когато ме помоли нещо ще я изрежа ;]] Така,като гледам разликата ви няма да е повиче от 7/8 години
Строявай я! Хич не й угаждай! Я да не й говориш 2-3 дена ще видиш как ще те търси!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Щом не си за шамарите,поговори с нея на висок тон.Или пък и се разсърди.Може и да подеиства.Първоначално написано от bubless
![]()
+ и с мaйкa ти същo !Първоначално написано от bubless
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да не се обидиш ама ба*и и изчадието малко , аз съм най-малката от 3 деца не съм позволявала на братята ми да ме командорят ама как така ще те буди , ще те обижда, че ще те и плюе. Те др казаха - шамарите не са решение ( въпреки, че на мен ръката ми щеше да получи тикове), но не и угаждай и не и говори и ще си оправи поведението
С шамари няма да стане. Най-много да се озлоби към теб. След някоя друга годинка ще улегне и ще се разбираш с нея повече от колкото с родителите си.![]()
♠ The Nuts! ♥
При следващата такава случка я изкарваш от стаята, заключваш се, на нея не и говориш дълго време, а с ваще разговаряите по този въпрос. И аз имам малък брат на 4 год. и разликата ни е 9 години, а ваща е само 6-пак е нещо де. =] е ако има пак нещо ме питай и ще ти отговарям. Разчитай на мен![]()
Като се скарате не и говори 2-3 дена и я игнорирай на пълно сеедно не същострува.Буди те ?ми ще търпиш тя се ще излезе за там където е станала.Просто се дръж сеедно е няма и някаде на 3тия ден може да я дръпнеш и да и кажеш,че ако не престане с това държание ти няма да престанеш да се държиш така.
Ps- И аз съм ЗА ,че ако и плеснеш 2 шамара може да се стегне!
Shu7teR съгласна съм с теб относно шамарите..и се надявам наистина да стане така както казваш.sToyAncHo мерси много досега най-добрият съвет който съм получавала в тази тема е твоят
![]()
.И между другото момиче или момче си
? shadows92 еми за тфа с шамарите пробвала съм и не става,не върши никаква работа.
![]()
Пробвай с държанието си да я превъзпиташ. Когато те помоли за нещо, режи. Също така отнеси въпроса към майка ти и баща ти.
За "нападенията й" мисля, че са в реда на нещата. Брат ми, когато беше по-малък, се е дракал с мен и сме се боричкали /стигали сме и до бой и рев/ ей така от нямане какво да прави.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох, нищо ново не ми казваш вкъщи е същата работа аз съм на 14, а брат ми на 9.Просто се чуди постояннно как да ми вдига нервите и всеки ден вкъщи има бой.
+1 .. само дето брат ми е на 11 .. ;//Първоначално написано от stelSs21
*сън*
хехе при нас е същото![]()
не мен ми е весело щото постоянно и и го връщам
![]()
![]()
![]()
леле с моята сестра същата работа ....ако не си скубим косите,дерем ,бием или обиждаме ще е нещо невероятно![]()
...........
Ох, аз съм на 14 и сестра ми е почти на 2 и вече се опитва да ме тероризира, апък ти за твоята ми говориш!Ами да гадно е знам и то много.
Понеже сестра ми изкарва нервите също и на майка ми и на баща ми, аз не го отнасям! Много е мила, сладка, обаче... просто като остана цял ден вкъщи (което се случва рядко) и не знам какво ми става. Просто спри да й обръщаш внимание и я остави. Това, че майка ти крещи въобще да не те ефектира. В крайна сметка не можем да сме тормозени, апък да си сдържаме нервите винаги!
![]()
![]()
![]()
Ами аз имам по - голяма сестра и нямям такъв проблем![]()
Те я на 19, аз съм на 14, караме се най - често за компа
Ами според мен няма отърване от по - малките сестри, незнам как да ти помогна
Аз имам братовчедка на 9 и ме побъркваа
Затова като я вида 50 крачки назад и се моля тя да не ме е видяла
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()