.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Прасни й два шамара, да ревне и да ти се махне от главата.
    НЕ съм съгласна.
    Според мен трябва да седне и да и обясни.
    Тя така, само ще се озлоби,ако и прасне 2 шамара...
    С шамари сичко става по лесния начи е да, но за ден,2 после ще е по зле.
    Ама нали тя е опитвала с говорене и нищо не се е получавало, какво очаквате да разбере едно шест годишно дете, като му кажеш, че на сестра му не й е приятно да се държат така с нея? Затова - RESPECT !

Съгласна съм с mincheto ами аз по-принцип съм пробвала преди да говоря с нея,но ще пробвам пак може пък и да се вразуми..

tarlyo точно защото е 6 годишно дете..шамарите не са добра идея.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Прасни й два шамара, да ревне и да ти се махне от главата.
    НЕ съм съгласна.
    Според мен трябва да седне и да и обясни.
    Тя така, само ще се озлоби,ако и прасне 2 шамара...
    С шамари сичко става по лесния начи е да, но за ден,2 после ще е по зле.
    Ама нали тя е опитвала с говорене и нищо не се е получавало, какво очаквате да разбере едно шест годишно дете, като му кажеш, че на сестра му не й е приятно да се държат така с нея? Затова - RESPECT !

Мойта малка братовчедка също е много лигава и е на 8, но като поговора с нея по -сериозно на висок тон , и спира.

Еми ще пробвам да поговоря пак със сестра ми. :)

Е това наистина .. Малък звяр,да не ти е в къщата.. Иначе,ако бях на твое място,когато ме помоли нещо ще я изрежа ;]] Така,като гледам разликата ви няма да е повиче от 7/8 години

Разликата ни е 6 години :)

Град
    Roma, Italia
    Строявай я! Хич не й угаждай! Я да не й говориш 2-3 дена ще видиш как ще те търси!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Хах ще пробвам като се скараме :D .

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bubless
    Хах ще пробвам като се скараме .
    Щом не си за шамарите,поговори с нея на висок тон.Или пък и се разсърди.Може и да подеиства.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от bubless
    Еми ще пробвам да поговоря пак със сестра ми.
    + и с мaйкa ти същo !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Да не се обидиш ама ба*и и изчадието малко , аз съм най-малката от 3 деца не съм позволявала на братята ми да ме командорят ама как така ще те буди , ще те обижда, че ще те и плюе. Те др казаха - шамарите не са решение ( въпреки, че на мен ръката ми щеше да получи тикове), но не и угаждай и не и говори и ще си оправи поведението

Град
    гр. Пловдив
    С шамари няма да стане. Най-много да се озлоби към теб. След някоя друга годинка ще улегне и ще се разбираш с нея повече от колкото с родителите си.
    The Nuts!

При следващата такава случка я изкарваш от стаята, заключваш се, на нея не и говориш дълго време, а с ваще разговаряите по този въпрос. И аз имам малък брат на 4 год. и разликата ни е 9 години, а ваща е само 6-пак е нещо де. =] е ако има пак нещо ме питай и ще ти отговарям. Разчитай на мен

Голям фен Аватара на shadows92
    Като се скарате не и говори 2-3 дена и я игнорирай на пълно сеедно не същострува.Буди те ?ми ще търпиш тя се ще излезе за там където е станала.Просто се дръж сеедно е няма и някаде на 3тия ден може да я дръпнеш и да и кажеш,че ако не престане с това държание ти няма да престанеш да се държиш така.

Ps- И аз съм ЗА ,че ако и плеснеш 2 шамара може да се стегне!

Shu7teR съгласна съм с теб относно шамарите..и се надявам наистина да стане така както казваш .sToyAncHo мерси много досега най-добрият съвет който съм получавала в тази тема е твоят .И между другото момиче или момче си ? shadows92 еми за тфа с шамарите пробвала съм и не става,не върши никаква работа.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пробвай с държанието си да я превъзпиташ. Когато те помоли за нещо, режи. Също така отнеси въпроса към майка ти и баща ти.
    За "нападенията й" мисля, че са в реда на нещата. Брат ми, когато беше по-малък, се е дракал с мен и сме се боричкали /стигали сме и до бой и рев/ ей така от нямане какво да прави.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Русе
    Моята също беше голямо диваче като малка(е,не чак толкова),но поотрасна и доста се промени.Сега постоянно е около мен,гушка се и казва на всеки че иска да е като мен

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Голям фен
    Град
    Varna
    Ох, нищо ново не ми казваш вкъщи е същата работа аз съм на 14, а брат ми на 9.Просто се чуди постояннно как да ми вдига нервите и всеки ден вкъщи има бой.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Ох, нищо ново не ми казваш вкъщи е същата работа аз съм на 14, а брат ми на 9.Просто се чуди постояннно как да ми вдига нервите и всеки ден вкъщи има бой.
    +1 .. само дето брат ми е на 11 .. ;//
    *сън*

Голям фен Аватара на shadows92
    Авторке какво стана ?Поуправи ли се положението!?

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    хехе при нас е същото не мен ми е весело щото постоянно и и го връщам

леле с моята сестра същата работа ....ако не си скубим косите,дерем ,бием или обиждаме ще е нещо невероятно
    ...........

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ох, аз съм на 14 и сестра ми е почти на 2 и вече се опитва да ме тероризира, апък ти за твоята ми говориш! Ами да гадно е знам и то много. Понеже сестра ми изкарва нервите също и на майка ми и на баща ми, аз не го отнасям! Много е мила, сладка, обаче... просто като остана цял ден вкъщи (което се случва рядко) и не знам какво ми става. Просто спри да й обръщаш внимание и я остави. Това, че майка ти крещи въобще да не те ефектира. В крайна сметка не можем да сме тормозени, апък да си сдържаме нервите винаги!

Ами аз имам по - голяма сестра и нямям такъв проблем Те я на 19, аз съм на 14, караме се най - често за компа Ами според мен няма отърване от по - малките сестри, незнам как да ти помогна Аз имам братовчедка на 9 и ме побъркваа Затова като я вида 50 крачки назад и се моля тя да не ме е видяла
    Stefan and Damon Salvatore

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си