- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми..
и аз имам по малка сестра и с нея се караме често но на нас ни минава бързо нормално е да се карате и един ден да е добрата ти сестра а на следващия ден да се кара с теб ти си по голямата й сестра така че трябва да й одисваш ако не ти то кой тогава ще и одисва нали си кака майка ти и бащати сигорно са заети и тя и е скучно сама като се пребере от градина затова се заяжда с теб за да и обръщаш внимание и занапред ще се карате каквото и да направиш няма да спрете да се карате това е нормално понякога да се обичате понякога да се карате
Човек не е ревнив когато обича, а когато иска да бъде обичан.
Това е просто период. След време ще мине. Със сестра ми имаме разлика 6 месеца и 2-3 месеца, но се водят 7. Имало е периоди в които просто не я понасям. Просто ме дразнеше със всяко нещо което правеше.. Правеше супер много неща нарочно, за да ме ядоса. Примерно си включваше телевизора супер силно в същата стая, докато учех. Или точно когато ми трябваше компютъра тя се разреваваше за да може тя да седне и да се чуди какво да прави.. доста често не съм можела да спя, защото заради нея сме оставяли светнати лампи вечер, или пуснат телевизор. Но изведнъж всичко спря.. И аз не знам точно как. Мисля че беше като се върнахме т морето, защото там имаше едно момиченце на нейните години, дето супер много слушаше батко си и аз се занимавах с нея, когато излизаше с нас и после я давах за пример на сестра ми. И тя не знам от ревност ли, или просто е пораснала, но се оправи. На осем беше, но общо взето от както почна даскало се подобриха взаймотношенията ни. Сега сме си супер. Каквото я помоля и го прави, аз и помагам, понякога я взимам с мен като излизам или и и тегля филми и такива дребни неща. На всички се хвали каква хубава кака има, постоянно ме взима за пример и харесва това, което и на мен ми харесваМога да кажа, че сега ми е най-скъпия човек. Тка че съветът ми е просто да изчакаш да порасне. През това време просто не и викай, не й обръщай внимание.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ох ама и вие с тея шамари...!!Значи ли,че като някой се държи гадно с тебе и ти трябва да му отвърнеш със същото?! АБСОЛЮТНО НЕ! За това
мисля,че е най-добре да поговориш със сестра си.Няма как да се разберете ако не поговорите и всяка не сподели какво я тревожи.Според мен така е най-добре и се надявам да даде резултат.Успех!![]()
If my heart had a face,it would be smiling...