Имам проблем със сестра мии..Тя е с 6 години по-малка от мен и постоянно ме тероризира.Писна ме да ме бие,дере,понякога дори ме плюе...не издържам вече.Някой път когато е в добро настроение идва при мен и се държи като сестра.Ето например вчера идва и ми вика хайде да ми лакираш ноктите и да ми направиш прическа тя по принцип се прави на голяма :Д и аз понеже много обичам да правя такива неща и откликнах на молбата.След това ми вика мерси како много те обичам :Д.Викам си може да е станала най-накрая добра сестра ;д.Пхах нищо подобно на другия ден:спя си аз и нали ся съм ваканция а пък тя ходи на сборна група и става в 7 и 30 и изведнъж милата ми сестричка се разкрещя айде ставай уе,няма само аз да ставам рано аа марзел такъв-аз ли съм мързел тази,която цяла учебна година ставах в 6 и 30..?!?!? Един ден ме обича на другия ден ме обижда.А майка ми като и кажа и ми вика нормално е,имате голяма разлика.Ем вярно е,но все пак ми е писнало да я трая всеки ден..какво да направя,за да се промени?