- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми..
Имам проблем със сестра мии..Тя е с 6 години по-малка от мен и постоянно ме тероризира.Писна ме да ме бие,дере,понякога дори ме плюе...не издържам вече.Някой път когато е в добро настроение идва при мен и се държи като сестра.Ето например вчера идва и ми вика хайде да ми лакираш ноктите и да ми направиш прическа тя по принцип се прави на голяма :Д и аз понеже много обичам да правя такива неща и откликнах на молбата.След това ми вика мерси како много те обичам :Д.Викам си може да е станала най-накрая добра сестра ;д.Пхах нищо подобно на другия ден:спя си аз и нали ся съм ваканция а пък тя ходи на сборна група и става в 7 и 30 и изведнъж милата ми сестричка се разкрещя айде ставай уе,няма само аз да ставам рано аа марзел такъв-аз ли съм мързел тази,която цяла учебна година ставах в 6 и 30..?!?!? Един ден ме обича на другия ден ме обижда.А майка ми като и кажа и ми вика нормално е,имате голяма разлика.Ем вярно е,но все пак ми е писнало да я трая всеки ден..какво да направя,за да се промени?![]()
![]()
ммм и аз мисля като майка ти, че е нормално, но все пак поговори със сестра ти и може бище помогне...но не се надявай ще е временно![]()
There is a princess in every girl
На колко сте ?
И аз имам брат , разликата ни е 6 години..
Ама той е дете ..И е непоносим. Един ден е добричко детенце , а друг някакъв злобар!
![]()
Когато му е изгодно веднага става миличък. Когато не му трябвам .. се държи съвсем различно!
Просто приеми , че ще е така .. искаш - неискаш! Няма как да се разберете.
Аз имам брат,разликата ни е 8 години(аз съм на 16,той-на 8 )..Разбираме се идеално,почти никога не се караме..в месеца един път да се скараме е просто..рядкост.. Обичам го много,златен ми е..когато го помоля да ми направи някоя малка услуга..или той на мен винаги си помагаме..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Щамари или някакъв друг начин да показва малко респект поне към теба така де и зависи на колко сте ..
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Разликата ви не е чак толкова голяма. Имам чувството, че хлапето е леко изтървано и леко разглезено. Покажи й с държанието си къде й е мястото, но не прибягвай към шамари.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съгласна съм донякъде,но аз съм за шамарите ако се държи така и не разбира от дума един шамар и това е ! От един шамар няма нищо да и сатнеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
I Love Justin Bieber
И аз съм за шамарите.Как така едно хлапе така ще се държи с тебе,макар и сестра да ти е
покажи и,че трябва да те уважава,все пак си по-голяма.И спри да и угаждаш.
![]()
Заключи я в килера![]()
![]()
...
И мойта сестра е много лошано до такива крайности не е стигала..ние с нея имаме 10 години разлика
Ами поговори с нея.Обясни и как се чувстваш.Сподели и , че не трябва да се държи по този начин с теб.Престани да и угаждаш.Знам,че малките деца като се разплачат и ти си готов да им дадеш всичко.Е да , ама не !
Измисли някакви правила..
Бии я плюи я и я хапи да види хубаво ли е![]()
На колко години сте ?
Иначе разликата не е доста голяма..Но мисля,че детето е все още много малко,че да не разбира от дума..Ако пък е вече "достатъчно голяма",то тогава е доста разглезена..
Относно шамарите - Аз съм против тази идея..Все пак това може да развали психиката на детето..Или най-малкото да продължава да прави проблеми на авторката..
Всяко дете е различно - дайте да се разберем..Ако някои реагират нормално при един удар,то други вдигат голяма врява и правят още по-големи проблеми
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
спри да и угаждаш и ще видиш как ще стане миличка![]()
![]()
![]()
![]()
Заключи си стаята.
Съгласна съмПървоначално написано от danibebi
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Така е,но съм на мнение,че от един шамар няма нищо да и стане.Неможе така да постъпва със сестра си,пък и е по-голяма тя.Може да е малка,но предполагам не толкова малка,че да не разбира за какво става дума.Трябва да има малко ред.Първоначално написано от SmilezZz
Прасни й два шамара, да ревне и да ти се махне от главата.
bloodyF много пъти съм и казвала,че не ми е приятно да се държи така с мен,но тя не чува..аз съм на 12 тя на 6 .BebYlzZz знам,че е нормално,но все пак..а за говоренето много съм говорила с нея,но полза няма.iiordanova тя и сестра ми е дете на 6 е все пак и мойта е така един ден добра друг лоша
.Sisito941 ами радвам се,че има и братя и сестри с голяма разлика,които се разбират,но за съжеление са рядкост
.Jus7DreamBoy със шамари не става..само става по-зле. kalpazanka ами да наистина се държи като разглезено момиченце,но никой вкъщи не я е глезил кой знае колко..незнам тя според мен просто си въобразява,че е нещо повече от другите и се държи като принцеска.Sunny95 както казах със шамари става по-зле.danibebi шамарите не помагат,защото като и ударя един шамар дори лек да е веднага тича при майка ми и си измисля казва и че съм я ударила силно,плаче насилаа .. и става по-лошо за мен.princesss8 знам,че ме обича по някакъв начин,но го показва само когато и изнася.. JustAngel нямаме килер
. С говоренето съм пробвала не веднъж полза-никаква. BiGBaDWolF така ще стане по-зле. SmilezZz аз съм на 12 тя на 6 и да малка е,но все пак.И аз съм на същото мнение като теб за шамарите
. Vasoto129 не и угаждам просто по някой път когато ме помоли нещо и не мога да и откажа
.gaska в една стая сме няма как .DarkGirll вече казах най-малко 5 пъти,че съм против шамарите. <-- tarlyo.
Еми ще я търпиш тогава.
Как така става по-лошо за теб? Майка ти явно я глези, щом все ти излизаш виновна. И защо й разрешва да те буди.
Ами по-лошо защото сестра ми извърта нещата в своя полза така че аз да изляза виновна.Майка ми не и разрешава тя просто не я пита :lol: .
Кажи ги, щом има. Момичето каза, че е опитвало с говорене и не е ставало. Нека има малко респект малката. Аз ако се държа така с батко си, той ще ме натроши...Първоначално написано от bubless
НЕ съм съгласна.Първоначално написано от tarlyo
Според мен трябва да седне и да и обясни.
Тя така, само ще се озлоби,ако и прасне 2 шамара...
С шамари сичко става по лесния начи е да, но за ден,2 после ще е по зле.