Това е просто период. След време ще мине. Със сестра ми имаме разлика 6 месеца и 2-3 месеца, но се водят 7. Имало е периоди в които просто не я понасям. Просто ме дразнеше със всяко нещо което правеше.. Правеше супер много неща нарочно, за да ме ядоса. Примерно си включваше телевизора супер силно в същата стая, докато учех. Или точно когато ми трябваше компютъра тя се разреваваше за да може тя да седне и да се чуди какво да прави.. доста често не съм можела да спя, защото заради нея сме оставяли светнати лампи вечер, или пуснат телевизор. Но изведнъж всичко спря.. И аз не знам точно как. Мисля че беше като се върнахме т морето, защото там имаше едно момиченце на нейните години, дето супер много слушаше батко си и аз се занимавах с нея, когато излизаше с нас и после я давах за пример на сестра ми. И тя не знам от ревност ли, или просто е пораснала, но се оправи. На осем беше, но общо взето от както почна даскало се подобриха взаймотношенията ни. Сега сме си супер. Каквото я помоля и го прави, аз и помагам, понякога я взимам с мен като излизам или и и тегля филми и такива дребни неща. На всички се хвали каква хубава кака има, постоянно ме взима за пример и харесва това, което и на мен ми харесва Мога да кажа, че сега ми е най-скъпия човек. Тка че съветът ми е просто да изчакаш да порасне. През това време просто не и викай, не й обръщай внимание.