Цитирай Първоначално написано от semantics
^ И ти с тях.

Аман от плиткоумни коментари.
Хиляда букви излях горе уж точно за да може поне да се замисли някой като теб, преди да ака коментари (не е нужно да си съгласен). Прочете ли въобще какво писах в предния си пост, или е по-гот да демонстрираш агресивна тъпота/тъпа агресия?

A, да, и още нещо - науката отдавна е спряла да разсъждава над това болни ли са хомосексуалните хора или не - просто не са. И тънката разлика с перверзиите е именно в това, което посочва WaterLilly - съществува ли "недоговорено" насилие по време на сексуалния акт.

Почетете малко дядо Фройд. А след това може и малко съвременна сексология - тия неща, дето ги бистрите, отдавна са обяснени и доказани, така че просто не са адекватни коментарите.
Не ми се губи времето на чета коментарите на педало-защитниците,затова и не съм ти чел по-горните мнения.Не трябва да им се позволява по никакъв начин да парадират с недъзите си.Аз кво? Като съм хетеросексуален да съм отишъл да правя шествия,че харесвам жени ? Пък да не става дума за осиновяват деца или да сключват бракове.Да ходят в Холандия,там обратните и извратеняците са на почит.