- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Хора нормално ли е да НЕ си девствен/а на 14/15/16/17 год ?
Аз си мисля ,че HE е нормално ,но като чета из форума все повече виждам момичета/момчета които са на тези години дори и по-малки а са го правили вече.. ?
Тогава нормално ли е да си девстен/а на тези години ?
Всичко е нормално стига на тебе да ти харесва![]()
xD На мен както и на всяко нормално момче ще му харесва повече да си е*е насам натам![]()
Въпроса ми е нормално ли е да си девстен на тези години ? 14/15/16 ?
Всеки сам решава докога да е дете и на какви години да почне да се прави на възрастен. За голямо съжаление връщане назад после няма.
И кое не му е нормалното на това,да си девствен/а на 14/15/16/17 и т.н..Да не би да има някакъв закон,който да гласи - да го правиш до 14 години ?Бахти въпросите,които задавате..Всеки го прави тогава,когато е готов/а,няма определена възрастова граница
..Но пък сега не казвам да го правят на 12
,според мен нормалната възрост е най-малко 16 години..Както и да е..Впуснах се в подробности
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен не е нормално 14/15 годишните да го правят, ама различни хора, различни гледни точки.![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Защо да не е нормално, само това не разбрах!При всеки човек е различно - правиш секс, когато си готов за това, не когато някой ти каже!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
15-16 е добра възраст за започване на полов живот. Което не значи, че тези, които започват по-късно са закъсняли. По-ранните секс изяви няма да ги коментирам.
Смисълът на темата викаш е????
Няма да промениш нечии нагласи или нещо...![]()
Таа по темата-ем не е нормално на 12/13/14 да си минал кварталяка.Виж само к'фо става в раздел секс-просто 'щото малките пички с извинение не са опитни![]()
До 12 години ако не си правил/а секс,не е нормално,до 30 годишна възраст ще си счупиш далака и "Хазайна" ще те прибере по-млад![]()
Курвенцата от все по малки ги засърбяват ония работи и ходят да си предлагат задниците още от 13 годишни![]()
Тук мога да поспоря! Не мисля, че това дали правиш секс или не определя дали си дете или възрастен!Първоначално написано от dimitar_ak
Има около 100-ина подобни безмислени теми -> търсачката.