- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас немски език
е, днес беше писменият изпит - Национално външно оценяване за 8 клас. Споделете как мина, какво успяхте да напишете. Лесна ли ви се стори темата за съчинение?
На мен лично съчинението ми се получи, тази тема вече я бяхме разработвали. За останалата част.. хм малко по-трудно ми беше..
Съчинението беше сравнително лесно. Другата част беше малко по-трудна и вече си намерих една грешкана 2рия LV - abstimmen
и аз май писах f
Искам да попитам на 1вия LV на онзи текст за хотела и за онова за пистите какво писахте, ако си спомняте
Не беше трудно. Мисля, че се справих![]()
![]()
А пък на мен класната ми каза, че abstimmen е с fur точно като излязох от изпита![]()
Иначе като цяло си беше лесно. Мислех си, че няма да мога да вържа 150 думи на темата, ама на черновата като ги преброих 200 направо ми причерня![]()
В граматичната част като видях Лена и започнах да си мрънкам Satellite![]()
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
ами за хотела хипер мноого мислих аз оградих че е скъпите хотели ама май било там kostenlos обаче много спорихме, ще видим ;д
Аз пък съм писала второто майПървоначално написано от gab4i7o
Кой отговор е със скъпите хотели? Аз само bilig (евтин) видях в отговорите и мисля , че не е тва kostenlos, щото тва е безплатен
![]()
Аз за хотела дадох отговор а) kostenlose Ubernachtung
макар че kostenlos е безплатен, но просто това за billig wohnen in Berlin не ми звучеше много добре, защото хотелът е за нощувки, а не за живеене, поне това ми беше логиката
abstimmen много се надявам да е с f
Темата беше много лесна.2 пъти я имахме за домашно ,така че мисля че съм се справил.За Лена беше сравнително лесно ама онова на LV2 беше много гадно нз дали съм се справил на него![]()
I like Horses
абе да де ама нали пише в текста нз кво 25 евро или нещо такова беше.. само там май имам грешка от целия лесевещеен.. и от двата де ;д
на хорена нямам мисля ;д
ама някой знае ли нещо като скала или нещо подобно?
Абе хора да ви попитам със кой предлог е "на сцена" със auf ли?![]()
I like Horses
Супер значи ми е вярно мерсиПървоначално написано от gab4i7o
![]()
I like Horses
моля ;д.
обаче мн ме е яд заради тва костенлос. просто щееее се изяяяям ;д;д
а пък ние нащия клас кви сме щмекери. Квесторките решават судооку ние сравняваме отговори. доста бавни... ;д
ох изписва ми грешка тоя линк![]()
Съдбата помага на смелите !
някой знае ли каква е скалата за образуване на оценки ?
Верните x 6 : 80Първоначално написано от Mimito1991
I like Horses
последната задача колко точки е ? На мен теста ми е 50 точки , не 60 ?
Ммм, като цяло беше лесно. Имам 54 от 60-те, сички грешки от невнимание.Освен abstimmen-а! Съчинението трябва да е почти пълен брой точки, за да хвана шестицата. А иначе онова за хотела: отговорът е В, защото kostenlos определено не е със същото значение като billig
Zimmer neben den Getr
Es funkt irgendwo
So wie ein Wunder
Bald irgendwann
Zu dir herunter
Denn irgendwo
H
да ве и аз видях че е билиг ; )Д))Д)Д радвам се
аз или имам 5 или 6 грешки, просто на 48 се колебая кво бях написала амаааа. нищо![]()
![]()
![]()