- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко най-много сте издържали БЕЗ приятел/ка? ^^
гадже...ама че тъпа дума.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
амаче тъпа тема
ахмПървоначално написано от Alhimikat
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
година и половина
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
когато няма кого да обичам,се чувствам ненужна,затова не за дълго съм сама![]()
Абе с моите претенции .. доста дълго си стоя сама![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Me 2Първоначално написано от Priceless
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Момичетааааааааааааа темата се казва ''колко сте издържали най-много без приятелака'' не без приятел осъзнайте се![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
виж сега мършо проклета маика ти в устата шеба , защо пускаш по 13 теми на ден съдържанието на всички 2 пъти по късо от малоумните им заглавия , не се хаби да пускаш по 13 малоумни теми на ден , които нито са интересни , нито са смешни , нито отговорите в тях биха били пълноценен съвет за някой който чете форума , предлагам ти да си прережеш вените и да си ебеш майката в устата кирлива каде те е родила
Бан!
.: machoka :.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ти си моето второ аз, човекПървоначално написано от Assshley
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от ShtrudeL
амиии година и нещо,но за сега ми е излишен такъв човек![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
15 години 4 месеца и 20 дни...и до днешна дата продължава да расте рекордът![]()
7/8 месеца
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Оооо, забравих за детската градинаЗначи някъде към 9 години само
Но продължава да расте
Охоо години.![]()
![]()
Сега в момента.. вече близо 3 години..![]()
![]()
Години и шест седем месеца.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.