.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Влюбена съм, много

Здравейте. Това не е точно проблем. Момчето за което ви говоря еее просто невероятно. Очите м, косата му, тялото му

Истината е че не мога да спра да мисля за него.
    От една страна съм щастлива, защото имам прекрасни спомени с него, макар и малко. Скачам до небето, но от друга страна има едно момиче, нахално и ми иде да заплача, постоянно е при нея
    Незнам дали изобщо той ще ми обърне внимание
    Сутрин като се събудя мисля за него, вечер като заспивам, докато съм с приятели, постоянно, той е прекрасен, държи се много мило и вече незнам какво да правя, не ми излиза от главата

на 16 съм
    inloveee

Супер фен
    Град
    София

Re: Влюбена съм, много

Цитирай Първоначално написано от divided
    Здравейте. Това не е точно проблем. Момчето, за което ви говоря еее просто невероятно. Очите мУ, косата му, тялото му

От една страна съм щастлива, защото имам прекрасни спомени с него, макар и малко. Скачам до небето, но от друга страна има едно момиче, нахално и ми иде да заплача, постоянно е при нея.
    Незнам дали изобщо той ще ми обърне внимание.
    Сутрин като се събудя мисля за него, вечер като заспивам, докато съм с приятели, постоянно, той е прекрасен, държи се много мило и вече незнам какво да правя, не ми излиза от главата
    Ти пък с това негово тяло ще ме гръмнеш!

По темата: пишеш, че не е проблем, после казваш, че те притеснява оная нахалница и не си сигурна дали той ще ти обърне внимание и т.н... Ако трябва да бъдем точни - нищо не разбрах от поста ти! Давай го по-точно описанието, защото ама нищичко не схванах от твоята "история"!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Бургас ^^

Re: Влюбена съм, много

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Цитирай Първоначално написано от divided
    Здравейте. Това не е точно проблем. Момчето, за което ви говоря еее просто невероятно. Очите мУ, косата му, тялото му

От една страна съм щастлива, защото имам прекрасни спомени с него, макар и малко. Скачам до небето, но от друга страна има едно момиче, нахално и ми иде да заплача, постоянно е при нея.
    Незнам дали изобщо той ще ми обърне внимание.
    Ти пък с това негово тяло ще ме гръмнеш!

По темата: пишеш, че не е проблем, после казваш, че те притеснява оная нахалница и не си сигурна дали той ще ти обърне внимание и т.н... Ако трябва да бъдем точни - нищо не разбрах от поста ти! Давай го по-точно описанието, защото ама нищичко не схванах от твоята "история"!
    ++
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво очакваш да кажем или да направим ? Да го накараме да ти обърне внимание ? Осъзнай се,бе момиче !! Това е в твои ръце..
    Заговори го..Ако не се познавате - запознайте се..
    Не става така,всеки ден,всеки час,всяка минута да мислиш и мечтаеш за него - трябва и действия..Поеми инициативата..И тогава ще разбереш на кого ще обърне внимание,дали на оная нахалница или на тебе.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И какво очакваш да кажем или да направим ? Да го накараме да ти обърне внимание ? Осъзнай се,бе момиче !! Това е в твои ръце..
    Не става така,всеки ден,всеки час,всяка минута да мислиш и мечтаеш за него - трябва и действия..Поеми инициативата..И тогава ще разбереш на кого ще обърне внимание,дали на оная нахалница или на тебе.. (:
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

напомня ми колко аз бях влюбен отивай и си свърши работата ако не опиташ няма да разбереш НАЙ-ИСКРЕНО ТИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ох, пуста ревност... Смело напред, без да показваш притеснение!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    А въпросът е
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ох, пуста ревност... Смело напред, без да показваш притеснение!

Спокойно не се притеснявай аз имаж точно същият проблем даже и с момичето. Просто му кажи какво чувстваш и ако те разбере, разбере ако не съжелявам. Аз му казах и той също е изпитвал чувства към мен. А от момичто не се притеснявай.

Banned Повече от фен
    Ако го харесваш отиваш и му казваш, ако те харесва - ще тръгнете, ако не те харесва - няма да тръгнете. Нещо друго?

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Поста ти е двусмислен,май верно си оплела конците
    Моя съвет е да не му показжаш,че го харесваш.Преди и аз бях на мястото на момчето,момичето което беше на твоето място,някакси ми би, лек игнор и засили увлечението ми към нея.Ние сме много странни ,тия с антената нагоре

+1

Супер фен
    Здравей.
    Значи ,момчето явно има някакво ПРИВЛИчАНЕ към теб, но привличане и чУВСТВА са 2 много различни неща.ТИ се убеди ,че има чувства към тебе и тогава действай.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре.

Чуденка има ли от твоя страна?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    ++

Град
    Goce deLchev
    [/quote]
    ++[/quote]

+++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си