- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Първо да започна с това, че незнам дали темата е за тук.Ако някой прецени, че не е да я премести..
Та значи... понеже приятеля ми има рожден ден днес и съм приготвила подарък + една секси идейка, а най-късно утре трябва да ми дойде, и за да не стане някакъв фал за всеки случай исках да попитам - момичетата, някоя дали зорлен си е забавяла цикъла с 1-2 дни и по точно с какво.Защото при мен се е случвало след като съм приемала разни антибиотици, но колкото са вредни неисках ей така без да ми има нещо да вземам 1-2.Та ако някоя знае някакъв метод моля да сподели![]()
![]()
хмм... на мен ми спира аналгина, но незнам при теб как ще подейства
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Така, може да ме опровергаят, но най-достъпното нещо е няколко лъжици оцет на гладно. Пресича веднага, дори може със 2-3 дни да го отложишУспех и дай всичко от себе си
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
ЦЕНЗУРА-може да има страничен ефект обрив по тялото.
ЦЕНЗУРА-уш няма странични ефекти.
ЦЕНЗУРА-най-препопъчвано от фармацевти.
Не е излишна и консултацията с доктор.
П.С при някой действа и пиенето на витамин С , с 2-3 дни забавяло.
Редактирано от kalpazanka.
Витамин C може и да подейства, но иначе можеш с противозачатъчни- примерно ЦЕНЗУРА. Взимаш го там 2 дни и после спираш и ти идва. Пак няма 100% гаранция,че ще подейства. Както и да е, на мен витамин С ми звучи най-безопасно.Първоначално написано от SisinkaS
Редактирано от kalpazanka
Както по-горе се спомена, май ще е по-добре да му честитиш на патерици. Не виждам защо трябва да си затормозявате организма с излишни и напълно ненужни неща. Секс може да правите и друг път.
Еми не е много препоръчително, защото е много опасно.
Но, щом си решила - витамин С пий ими някакъл тампон.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Викам,че ще ставаш мама,ама то не било сериозно.
Станислава
А защо просто не направиш това, което си замислила 2 дни по - късно примерно?! ..![]()
![]()
Само не разбирам защо модераторът цензурира тези лекарски продукти ? Не е платена реклама и никой не гарантира, че наистина помагат или вредят ! Както и не е казано - йок, вземи ги. Младежите имат достатъчно акъл сами да си преценят. Моля за пояснение. Благодаря.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Става номера с витамин С.
Благодаря на всички за предложенията и към t0d1t0 - нямам намерение да ставам "мама" , знам как да се пазя.А относно забавянето - номера мина за 2 дни без хапове, а само с 3 лъжички оцет
П.П. Много е гадно, не пийте оцет за каквото и да е![]()
![]()
Пие се и при разтройство. Ох, гадно е, наистина.Първоначално написано от SisinkaS
![]()
![]()
Не се научихте, ей. Толкова сте малки, от сега ли ще си разбърниквате цикъла за едното е*ане? (Ще ме извинявате за грозния израз, ама какво да се прави).
По-добре наистина му го честити "на патерица", вместо да се чудиш как да си объркаш организма.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и при мен е такаПървоначално написано от mincheto
Просто аз
витамин С +1
Значи ти хубаво може да се пазиш,но моля ти се не се прави такава да се тровиш заради един секс... Има и други начини с които можеш да изненадаш приятеля си,а секса е една от най-евтините и лесни така да се каже. Много мразя като почна да гледам теми с момичета които се чудят какво да приемат заради едно ебане!
Станислава