.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Въпросче

Въпросче

Първо да започна с това, че незнам дали темата е за тук.Ако някой прецени, че не е да я премести..
    Та значи... понеже приятеля ми има рожден ден днес и съм приготвила подарък + една секси идейка, а най-късно утре трябва да ми дойде, и за да не стане някакъв фал за всеки случай исках да попитам - момичетата, някоя дали зорлен си е забавяла цикъла с 1-2 дни и по точно с какво.Защото при мен се е случвало след като съм приемала разни антибиотици, но колкото са вредни неисках ей така без да ми има нещо да вземам 1-2.Та ако някоя знае някакъв метод моля да сподели

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Май че му го честитиш на патерици

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Май че му го честитиш на патерици

хмм... на мен ми спира аналгина, но незнам при теб как ще подейства
    Аз? спокойно, приличам на останалите..

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Така, може да ме опровергаят, но най-достъпното нещо е няколко лъжици оцет на гладно. Пресича веднага, дори може със 2-3 дни да го отложиш Успех и дай всичко от себе си
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ЦЕНЗУРА-може да има страничен ефект обрив по тялото.
    ЦЕНЗУРА-уш няма странични ефекти.
    ЦЕНЗУРА-най-препопъчвано от фармацевти.
    Не е излишна и консултацията с доктор.

П.С при някой действа и пиенето на витамин С , с 2-3 дни забавяло.

Редактирано от kalpazanka.

Re: Въпросче

Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    Първо да започна с това, че незнам дали темата е за тук.Ако някой прецени, че не е да я премести..
    Та значи... понеже приятеля ми има рожден ден днес и съм приготвила подарък + една секси идейка, а най-късно утре трябва да ми дойде, и за да не стане някакъв фал за всеки случай исках да попитам - момичетата, някоя дали зорлен си е забавяла цикъла с 1-2 дни и по точно с какво.Защото при мен се е случвало след като съм приемала разни антибиотици, но колкото са вредни неисках ей така без да ми има нещо да вземам 1-2.Та ако някоя знае някакъв метод моля да сподели
    Витамин C може и да подейства, но иначе можеш с противозачатъчни- примерно ЦЕНЗУРА. Взимаш го там 2 дни и после спираш и ти идва. Пак няма 100% гаранция,че ще подейства. Както и да е, на мен витамин С ми звучи най-безопасно.

Редактирано от kalpazanka

Както по-горе се спомена, май ще е по-добре да му честитиш на патерици. Не виждам защо трябва да си затормозявате организма с излишни и напълно ненужни неща. Секс може да правите и друг път.

Еми не е много препоръчително, защото е много опасно.
    Но, щом си решила - витамин С пий ими някакъл тампон.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Викам,че ще ставаш мама,ама то не било сериозно.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    П.С при някой действа и пиенето на витамин С , с 2-3 дни забавяло.
    И аз така знам

Град
    Момини Цици
    не съм пробвала нищо, но съм чела, че аспирина и витамин С могат да ти помогнат

А защо просто не направиш това, което си замислила 2 дни по - късно примерно?! ..

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Само не разбирам защо модераторът цензурира тези лекарски продукти ? Не е платена реклама и никой не гарантира, че наистина помагат или вредят ! Както и не е казано - йок, вземи ги. Младежите имат достатъчно акъл сами да си преценят. Моля за пояснение. Благодаря.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Супер фен
    Става номера с витамин С.

Благодаря на всички за предложенията и към t0d1t0 - нямам намерение да ставам "мама" , знам как да се пазя.А относно забавянето - номера мина за 2 дни без хапове, а само с 3 лъжички оцет

П.П. Много е гадно, не пийте оцет за каквото и да е

Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    Благодаря на всички за предложенията и към t0d1t0 - нямам намерение да ставам "мама" , знам как да се пазя.А относно забавянето - номера мина за 2 дни без хапове, а само с 3 лъжички оцет

П.П. Много е гадно, не пийте оцет за каквото и да е
    Пие се и при разтройство. Ох, гадно е, наистина.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не се научихте, ей. Толкова сте малки, от сега ли ще си разбърниквате цикъла за едното е*ане? (Ще ме извинявате за грозния израз, ама какво да се прави ).
    По-добре наистина му го честити "на патерица", вместо да се чудиш как да си объркаш организма.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Става номера с витамин С.
    и при мен е така
    Просто аз

витамин С +1

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Значи ти хубаво може да се пазиш,но моля ти се не се прави такава да се тровиш заради един секс... Има и други начини с които можеш да изненадаш приятеля си,а секса е една от най-евтините и лесни така да се каже. Много мразя като почна да гледам теми с момичета които се чудят какво да приемат заради едно ебане!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си