.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Закъснява ми . . .

На 17.06 правихме секс с приятеля ми без презерватив докато се усетим той свърши в мен . На 18.06 пих Ескапел - бях пила Ескапел преди около 2 месеца. Миналият месец ми дойде 2 пъти в месеца на 1.05 вървя ми 4-5 дена и на 23.05 вървя ми 7 дена. Сега не ми идва има ли опасност да съм бременна или ми закъснява по някоя друга причина?

Re: Закъснява ми . . .

Цитирай Първоначално написано от SweetyyBaby
    На 17.06 правихме секс с приятеля ми без презерватив докато се усетим той свърши в мен . На 18.06 пих Ескапел - бях пила Ескапел преди около 2 месеца. Миналият месец ми дойде 2 пъти в месеца на 1.05 вървя ми 4-5 дена и на 23.05 вървя ми 7 дена. Сега не ми идва има ли опасност да съм бременна или ми закъснява по някоя друга причина?
    Да ти кажа честно май на всички ни закъснява
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Попринцип ескапел се пие до 48 часа след секс. Ти както казваш аз разбирам, че си го пила до 24 часа след секс. Не мисля, че може да си бременна. Може би ти закъснява от хапчето, защото то е много силно. Ако си пила наскоро антибиотик и от това може да ти закъснява. Не забравяй, че е лято, което означава, че може би си сменила и сезона!

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Попринцип ескапел се пие до 48 часа след секс. Ти както казваш аз разбирам, че си го пила до 24 часа след секс. Не мисля, че може да си бременна. Може би ти закъснява от хапчето, защото то е много силно. Ако си пила наскоро антибиотик и от това може да ти закъснява. Не забравяй, че е лято, което означава, че може би си сменила и сезона!
    Пие се до 72 часа аз го пих след 24 часа

Най-вероятно ти закъснява заради хапчето,както казаха то е доста силно и много разбърква цикъла,нормално е в следващите няколко месеца да не ти е редовен.Ако искаш се консултирай и с гинеколог.

Не че те съдя,ама почни да го правиш с презерватив.Пази се повечко...Ескапела ще ти обърка организма,ако го пиеш пез месец-два.(той вече ти го е объркал)

Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Не че те съдя,ама почни да го правиш с презерватив.Пази се повечко...Ескапела ще ти обърка организма,ако го пиеш пез месец-два.(той вече ти го е объркал)
    И аз ще взема този съвет ... че не искам да преживявам отново поледните дни и сега продължавам да се моля да няма бебе ..
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом си пила Ескапел,е по-вероятно да ти закъснява от него..Няма смисъл да се притесняваш..Но започнете да правите секс с предпазни средства..Защото не става всеки път да пиеш Ескапел..Хапчето е "хормонална бомба" за организма ти
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Eм точно-не може след всеки секс едва ли не-Ескапел.Презервативите не са скъпи ,а предпазват.

А МалчУу да не се слага на всеки отговор ,сеш' се
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    А той къде блее?! Как може когато правите секс без предпазни средства той да свършва в теб?! Вие в ред ли сте? Още повече като преди 2 месеца си пила хапче... Ескапела се взима не повече от 2 пъти годишно! А не през 2 месеца. Нядвам се да не е станало нищо и да не си бременна

А на колко сте години?

След ескапел за ти нужни 5-6 месеца да си възтановиш организма а ти го пиеш през 2 месеца WTF
    правете го с презерватив не е толкова трудно да му се невиди

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    От хапчето е,като няма воля да го извади навреме,не му давай без качулка....Ако се притесняваш още ,че няма да ти дойде ,ще закъснее още ..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    пиеш Ескапел за втори път ?! Не си ли взе поука от първия път ,че постъпваш толкова безотговорно да го правиш без презерватив .........сега си блъскай главата ...
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    абе тва Ескапел като бонбонки го вземате
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    абе тва Ескапел като бонбонки го вземате
    _________
    ПОДКРЕПЯМ ;]
    Ескапел = Ефизол

да бременна си честито ще имате тризнаци

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    TEСТ ЗА БРЕМЕННОСТ!
    Това ще ти помогне много повече,отколкото да питаш по форумите дали си бременна.Idiot
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Не мислите ли ,че прекалявате МАЛКО с това ескапел. Според мен ако си направиш един тест за бременност например ,ще разбереш дали си бременна и ще е по добре от колкото ние тук да хварляме боб и да гадаем дали си бременна.

Леле, като чуя 'Ескапел', лошо ми става, все едно се бъкате с нек'ви отрови. Това хапче, според мен е за наистина, ама наистина крайни случаи. Не бих го пила, макар че няма и да раждам. И го пиете без дори да сте сигурни какво е станало между краката ви. Все едно аналгинче взимате. Sorry, авторке, че така те съдя, но за мен това хапче е абсолютна грешка да се пие за най-малкото. Пият се най-много по 2 на година, а ти си изпила 2 за 2 месеца. Ужас.

А дали си бременна ... не би трябвало. Дано не си.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В кой ден от МЦ стана гаф? Тест прави ли? Ако не си, ние няма да гадаем дали си бременна или не.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В кой ден от МЦ стана гаф? Тест прави ли? Ако не си, ние няма да гадаем дали си бременна или не.
    в 26-я .. не съм правила тест мисля да направя

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от SweetyyBaby
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    в 26-я .. не съм правила тест мисля да направя
    ама няма какво да мислиш,то е измислено и се казва Surecheck

спри с този Ескапел,консутирай се с гинеколог и започни противозачатъчни ,ако гаджето ти е толкова лекомисленo
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като видя съвети за противозачатъчни, ми се иска да видя и разяснения за евентуалните последици, линкове с проучвания за странични ефекти, какви изследвания трябва да се правят, какви добавки да се приемат... Но уви, Знаете само да повтаряте като грамофонна плоча противозачатъчни противозачатъчни...

SweetyyBaby, а колко дни ти е МЦ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си