- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми . . .
На 17.06 правихме секс с приятеля ми без презерватив докато се усетим той свърши в мен . На 18.06 пих Ескапел - бях пила Ескапел преди около 2 месеца. Миналият месец ми дойде 2 пъти в месеца на 1.05 вървя ми 4-5 дена и на 23.05 вървя ми 7 дена. Сега не ми идва има ли опасност да съм бременна или ми закъснява по някоя друга причина?![]()
![]()
![]()
Да ти кажа честно май на всички ни закъсняваПървоначално написано от SweetyyBaby
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Попринцип ескапел се пие до 48 часа след секс. Ти както казваш аз разбирам, че си го пила до 24 часа след секс. Не мисля, че може да си бременна. Може би ти закъснява от хапчето, защото то е много силно. Ако си пила наскоро антибиотик и от това може да ти закъснява. Не забравяй, че е лято, което означава, че може би си сменила и сезона!![]()
Пие се до 72 часаПървоначално написано от LipSy
аз го пих след 24 часа
![]()
Най-вероятно ти закъснява заради хапчето,както казаха то е доста силно и много разбърква цикъла,нормално е в следващите няколко месеца да не ти е редовен.Ако искаш се консултирай и с гинеколог.
Не че те съдя,ама почни да го правиш с презерватив.Пази се повечко...Ескапела ще ти обърка организма,ако го пиеш пез месец-два.(той вече ти го е объркал)
И аз ще взема този съвет ... че не искам да преживявам отново поледните дни и сега продължавам да се моля да няма бебе ..Първоначално написано от Rebus
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Щом си пила Ескапел,е по-вероятно да ти закъснява от него..Няма смисъл да се притесняваш..Но започнете да правите секс с предпазни средства..Защото не става всеки път да пиеш Ескапел..Хапчето е "хормонална бомба" за организма ти![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Eм точно-не може след всеки секс едва ли не-Ескапел.Презервативите не са скъпи ,а предпазват.
А МалчУу да не се слага на всеки отговор ,сеш' се
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
А той къде блее?! Как може когато правите секс без предпазни средства той да свършва в теб?! Вие в ред ли сте? Още повече като преди 2 месеца си пила хапче... Ескапела се взима не повече от 2 пъти годишно! А не през 2 месеца. Нядвам се да не е станало нищо и да не си бременна
А на колко сте години?
След ескапел за ти нужни 5-6 месеца да си възтановиш организма а ти го пиеш през 2 месеца WTF![]()
правете го с презерватив не е толкова трудно да му се невиди![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
От хапчето е,като няма воля да го извади навреме,не му давай без качулка....Ако се притесняваш още ,че няма да ти дойде ,ще закъснее още ..
пиеш Ескапел за втори път ?! Не си ли взе поука от първия път ,че постъпваш толкова безотговорно да го правиш без презерватив .........сега си блъскай главата ...![]()
Hostis Honori Invidia
абе тва Ескапел като бонбонки го вземате![]()
![]()
(#) ...thats a cookie...
Ескапел = ЕфизолПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
да бременна си честито ще имате тризнаци![]()
TEСТ ЗА БРЕМЕННОСТ!
Това ще ти помогне много повече,отколкото да питаш по форумите дали си бременна.Idiot![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не мислите ли ,че прекалявате МАЛКО с това ескапел.Според мен ако си направиш един тест за бременност например ,ще разбереш дали си бременна и ще е по добре от колкото ние тук да хварляме боб и да гадаем дали си бременна.
![]()
Леле, като чуя 'Ескапел', лошо ми става, все едно се бъкате с нек'ви отрови. Това хапче, според мен е за наистина, ама наистина крайни случаи. Не бих го пила, макар че няма и да раждам. И го пиете без дори да сте сигурни какво е станало между краката ви. Все едно аналгинче взимате. Sorry, авторке, че така те съдя, но за мен това хапче е абсолютна грешка да се пие за най-малкото. Пият се най-много по 2 на година, а ти си изпила 2 за 2 месеца. Ужас.
А дали си бременна ... не би трябвало. Дано не си.
В кой ден от МЦ стана гаф? Тест прави ли? Ако не си, ние няма да гадаем дали си бременна или не.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
в 26-я .. не съм правила тест мисля да направяПървоначално написано от kalpazanka
ама няма какво да мислиш,то е измислено и се казва SurecheckПървоначално написано от SweetyyBaby
спри с този Ескапел,консутирай се с гинеколог и започни противозачатъчни ,ако гаджето ти е толкова лекомисленo![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Като видя съвети за противозачатъчни, ми се иска да видя и разяснения за евентуалните последици, линкове с проучвания за странични ефекти, какви изследвания трябва да се правят, какви добавки да се приемат... Но уви, Знаете само да повтаряте като грамофонна плоча противозачатъчни противозачатъчни...
SweetyyBaby, а колко дни ти е МЦ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!