.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Бягане

Супер фен Аватара на spopi

Бягане

Проблема е следния че аз съм слаба може би от 2-3 седмици почнах да бягам почти всеки ден само 2-3 съм пропуснала.Обаче забелязах че гърдите са ми намаляли . Много се запалих Можете ли да ме посъветвате дали да продължа да бягам или да спра ? Ако може да кажете проблем ли е че ми намаляват гърдите и има ли причина да се притеснявам?
    Помагайте че незнам какво да правя
    Мерси предварително

Град
    Пловдив
    Бягай си. Гърдите ти може да намаляват, защото отслабваш. Няма страшно, не е заболяване или нещо такова, като цяло бягането укрепва общия тонус.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

50-60 са гледали темата някой може ли още някой да си каже мнението.Благодаря за отговора. НА LucasBoy

Град
    [На Метри От Земята]
    просто отслабваш
    Просто аз

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Значи продължи да бягаш. Това, че отслабваш не трябва да те притеснява, че гърдите ти ще намалеят. Би трябвало да си останат същите. Е, то ако намалеят няма да е толкова много. Но все пак и недей да се престараваш с отслабването, защото не е хубаво да си кожа и кости. Ако отслабнеш много ще си загубиш и формата като цяло. Разтърси се малко из нета. Мисля, че ще намериш някоя друга статия за годините и теглото на човек. Имам предвид гледай теглото ти да пасва на годините ти!

Благодаря за мненията може още някои да се включи

отслабваш и се стягаш какво по-хубаво от това.. а и от момичета знам че при отслабване ти отслабват първо циците и после другото спокойно

Град
    Бургас ^^
    И аз съм така, но аз не спортувам. Преди месец-два аз почти не се хранех и отслабнах ужасно много, нашите мислеха, че съм анорексичка. Храни се здравословно, бягай и би трябвало всичко да е наред.

Супер фен Аватара на diksi
    Пак ще пораснат.. Спокойно, нормално е като отслабваш да е по цялото ти тяло..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от LucasBoy
    Бягай си. Гърдите ти може да намаляват, защото отслабваш. Няма страшно, не е заболяване или нещо такова, като цяло бягането укрепва общия тонус.
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Благодаря за отговорите може някой още да си каже мнението
    Искам да попитам още нещто от това бягане къде мога да се стегна ( корем крака там другите )

Цитирай Първоначално написано от spopi
    Искам да попитам още нещто от това бягане къде мога да се стегна ( корем крака там другите )
    ами краката и дупето

Цитирай Първоначално написано от spopi
    Навсякъде!Аз бягам всеки ден,защото имах нужда.За 3-4 месеца постигнах доста добри резултати.Няма място по тялото от което не се махат мазнините.Ако го комбинираш със фитнес си супер Не се срамувай(както много момичета) -отивай.Аз тръгнах от 14 год и вече 8 месеца никой нищо не ми е казал(са съм на 15).Успех!

Ще попитам още нещто да не правя нова тема как мога да разбера дали съм се стегнала защото си нямам ни най-малка представа.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Хм... Аз забелязвам, когато сядам на диван или по-широк стол - зависи колко ми се "разпльоква" крака.
    Това "разпльоква" прозвуча, сякаш съм супердебела, но не съм.

Иначе бягай си, и на мене ми се смали много обиколката, мъчно ми ее, щото сега като си помисля, можех да си имам хубави и големи, обачее..

После не се ли се връщтат в форма

Значи търсих из нета таблици за килограми и ръста намерих обаче проблема е че аз съм седмаче и за тях не намерих има ли разлика при обикновените хора. ако има някои таблица ако може да пусне.
    мерси

Град
    bulgaria,russe
    bee vie OK li steee kak mojete da kajete 4e kato bqga6 ti otslabvat cicite ?! ako ima6e muscul v tqh da no tam nqma muscul v g1rdite ti oofff kato bqgala i otslabvali cicite 4e to sastezatelkite bez bust li gi izkara ?

bee vie OK li steee kak mojete da kajete 4e kato bqga6 ti otslabvat cicite ?! ako ima6e muscul v tqh da no tam nqma muscul v g1rdite ti oofff kato bqgala i otslabvali cicite 4e to sastezatelkite bez bust li gi izkara ?

Май ти не си ОК и нямаш представа кво се случва когато бягаш. Момичето спортува и мазнините изгарят. Съвсем нормално е гърдите да отслабнат. При повечето момичета и жени първо от там и дупето започва да се сваля!

Ами не знам...може би и там отслабваш. Аз имах коремче и като отслабнах моите даже взеха да се отличават и все едно пораснаха
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Цитирай Първоначално написано от deeb

Май ти не си ОК и нямаш представа кво се случва когато бягаш. Момичето спортува и мазнините изгарят. Съвсем нормално е гърдите да отслабнат. При повечето момичета и жени първо от там и дупето започва да се сваля!
    +1 съгласен съм

Спокойно, просто отслабваш : )

Повече от фен Аватара на crazybebe
    хмм .. ами може да не бягаш толкова често ако гърдите са ти толкова голям проблем.Ти прецени !

Няма човек който да отслабне в нездравословният смисъл на думата от бягането, освен да ти помага едва ли ще ти направи нещо лошо.

що не псетиш и някой фитнес има достатъчно компетентни инструктори и просто няма от какво да те е срам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си