Проблема е следния че аз съм слаба може би от 2-3 седмици почнах да бягам почти всеки ден само 2-3 съм пропуснала.Обаче забелязах че гърдите са ми намаляли . Много се запалихМожете ли да ме посъветвате дали да продължа да бягам или да спра ? Ако може да кажете проблем ли е че ми намаляват гърдите и има ли причина да се притеснявам?
![]()
Помагайте че незнам какво да правя![]()
![]()
Мерси предварително![]()
![]()
Бягай си. Гърдите ти може да намаляват, защото отслабваш. Няма страшно, не е заболяване или нещо такова, като цяло бягането укрепва общия тонус.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
50-60 са гледали темата някой може ли още някой да си каже мнението.Благодаря за отговора. НА LucasBoy![]()
просто отслабваш![]()
Просто аз
Значи продължи да бягаш. Това, че отслабваш не трябва да те притеснява, че гърдите ти ще намалеят. Би трябвало да си останат същите. Е, то ако намалеят няма да е толкова много. Но все пак и недей да се престараваш с отслабването, защото не е хубаво да си кожа и кости. Ако отслабнеш много ще си загубиш и формата като цяло. Разтърси се малко из нета. Мисля, че ще намериш някоя друга статия за годините и теглото на човек. Имам предвид гледай теглото ти да пасва на годините ти!![]()
![]()
![]()
отслабваш и се стягаш какво по-хубаво от това.. а и от момичета знам че при отслабване ти отслабват първо циците и после другото спокойно![]()
И аз съм така, но аз не спортувам. Преди месец-два аз почти не се хранех и отслабнах ужасно много, нашите мислеха, че съм анорексичка. Храни се здравословно, бягай и би трябвало всичко да е наред.![]()
Пак ще пораснат.. Спокойно, нормално е като отслабваш да е по цялото ти тяло..
+1!Първоначално написано от LucasBoy
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Благодаря за отговорите може някой още да си каже мнението![]()
Искам да попитам още нещто от това бягане къде мога да се стегна ( корем крака там другите )![]()
Навсякъде!Аз бягам всеки ден,защото имах нужда.За 3-4 месеца постигнах доста добри резултати.Няма място по тялото от което не се махат мазнините.Ако го комбинираш със фитнес си суперПървоначално написано от spopi
Не се срамувай(както много момичета) -отивай.Аз тръгнах от 14 год и вече 8 месеца никой нищо не ми е казал(са съм на 15).Успех!
Ще попитам още нещто да не правя нова тема как мога да разбера дали съм се стегнала защото си нямам ни най-малка представа.![]()
Хм... Аз забелязвам, когато сядам на диван или по-широк стол - зависи колко ми се "разпльоква"крака.
Това "разпльоква" прозвуча, сякаш съм супердебела, но не съм.![]()
Иначе бягай си, и на мене ми се смали много обиколката, мъчно ми ее, щото сега като си помисля, можех да си имам хубави и големи, обачее..![]()
После не се ли се връщтат в форма![]()
![]()
![]()
![]()
Значи търсих из нета таблици за килограми и ръста намерих обаче проблема е че аз съм седмаче и за тях не намерих има ли разлика при обикновените хора. ако има някои таблица ако може да пусне.
мерси![]()
![]()
bee vie OK li steee![]()
![]()
kak mojete da kajete 4e kato bqga6 ti otslabvat cicite ?! ako ima6e muscul v tqh da no tam nqma muscul v g1rdite ti oofff kato bqgala i otslabvali cicite
![]()
![]()
![]()
4e to sastezatelkite bez bust li gi izkara ?
![]()
bee vie OK li steee kak mojete da kajete 4e kato bqga6 ti otslabvat cicite ?! ako ima6e muscul v tqh da no tam nqma muscul v g1rdite ti oofff kato bqgala i otslabvali cicite 4e to sastezatelkite bez bust li gi izkara ?
Май ти не си ОК и нямаш представа кво се случва когато бягаш. Момичето спортува и мазнините изгарят. Съвсем нормално е гърдите да отслабнат. При повечето момичета и жени първо от там и дупето започва да се сваля!
Ами не знам...може би и там отслабваш. Аз имах коремче и като отслабнах моите даже взеха да се отличават и все едно пораснаха![]()
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
+1 съгласен съмПървоначално написано от deeb
хмм .. ами може да не бягаш толкова често ако гърдите са ти толкова голям проблем.Ти прецени!
![]()
![]()
Няма човек който да отслабне в нездравословният смисъл на думата от бягането, освен да ти помага едва ли ще ти направи нещо лошо.
що не псетиш и някой фитнес има достатъчно компетентни инструктори и просто няма от какво да те е срам