- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели с привилегии ?!
Какъв смисъл влагате в израза "приятели с привилегии" ? Имате ли около Вас хора, с които си доставяте удоволствие в моменти, когато нямате връзка и какви са отношенията ви извън секса? Случвало ли ви се е да се появят по-сериозни чувства?
спирай "самотното дърво"![]()
Мммм познавам 2-ма човека дето са много близки и правят там орални глупости и го наричат p`n`p иначе идеята е добра , кефи меее![]()
Да,преди имах такъв приятелХодихме известно време,но нещата не потръгнаха и се стигна дотам
Иначе извън секса отношенията ни си бяха чисто приятелски,излизахме понякога на кафенца,споделяхме си :P Но откакто тръгнах със сегашния си приятел,ест прекратих този секс.Но приятелството си остана
![]()
При мене няма такова положение "приятели с привилегии". Или са приятели или хора с привилегии...![]()
Имах такава приятелка с която си правехме орални услуги като сме на зор! Ина4е си бяхме само приятели!
![]()
c-c-c-c izpusnata raotaПървоначално написано от Golfadjiq
Ами, не, нямам и не мисля да имам![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не, и не бих имала.Нещата никога не може да са просто приятелски, ако правите секс.Може да е без чувства, да не се появят такива, но все пак.
Приятели сте, допадате си, имате сексуални отношения. За Бога, защо не се водите гаджета? Да не мислите, че гаджетата в началото поне не са просто приятели, с които правите секс. По-лошо, даже просто познати.
Не виждам смисъл. Ако искам секс, то това означава, че имам чувства към дадения човек. След като имам чувства, ще искам да сме много повече от приятели... Такова животно като fuck buddy за мен не съществува. Всичко или нищо - сериозен партньор или само приятел.
с бившата ми приятелка имахме такива " взаимоотношения" след като се разделихме ,просто приятели сме в момента![]()
Мисля,че е хубаво да си имаш"приятелче за секс".Така няма да оставаш лишена от секс дори и да нямаш ,или да не искаш сериозна връзка![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Виж,работата е там,че някой хора просто не могат да бъдат само с 1Приятели сте, допадате си, имате сексуални отношения. За Бога, защо не се водите гаджета? Да не мислите, че гаджетата в началото поне не са просто приятели, с които правите секс. По-лошо, даже просто познати.Такъв беше и нашият случай-заради неговите изневери се разделихме
И затова после нямаше смисъл да се водим "гаджета",въпреки че се разбирахме,и имаше сексуално привличане помежду ни
![]()
Не мога да го разбера. Гаджето=приятел+сексуален партньор. Това е!
така еееПървоначално написано от marakuq_baby
сега си имам такъв приятел за секс и не оставам незадоволена
по-неангажиращо е![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от Barbie
hxhxhx ako iskash sex nachi imash chustwa HAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAH biserite na 1 prilichno umen 'ADMIN' O_O r'u stupid ?
Преквалифицираха ме в админ?! Брях...Първоначално написано от sashoTo
![]()
Ще прощаваш мойта романтична и консервативна душица, но имам достатъчно уважение към себе си и към тялото си, за да не го отдавам на всеки срещнат и за да ценя физическата интимност само с човек, към когото изпитвам романтични чувства.![]()
Barbie, не става въпрос за всеки срещнат, а просто за човек, с който ти е приятно, но подчертавам не сте съвместими като двойка. Или пък друг вариант е: 12 клас пред изпити съм нямам време за гадже но съм човек както с душевни, така и с физически т.е. сексуални потребности. Има случаи, когато стават болезнени тези отношения, защото напускат границите на елементарното удоволствие и се намесват чувства, но винаги е така.Първоначално написано от Barbie
Btw не съм гледала One three hill или както там е.
Сексуалните ми потребности са неразделно свързани с емоционалните ми нужди. Някой, с когото ми е просто "приятно", не може да събуди в мен чак такова сексуално желание. Бих била толкова интимна само с човек, към когото съм силно привързана и изпитвам много по-силни от приятелските чувства. Но това означава да съм влюбена в някого, с когото по една или друга причина не мога да имам пълноценна връзка - би било мазохизъм да се впусна в чисто сексуалния отношения с човек, от когото бих искала много повече.Първоначално написано от Carrie`Bradshaw
Напълно съм съгласна с Барби! Аз ходих с едно момче за кратко, харесва ми много, но сега сме само приятели... Искам страшно много да правя секс с него, но знам, че след това ще съжалявам и ще ме боли![]()
![]()
![]()
М на мен ми се е случвало нещо подобно( но не секс) с бившия , и всеки си мислеше , че другия вече няма чувства към другия , ама накрая си изяснихме всичко и разбрахме ,че и двамат а още мн се обичаме......
ne sam go pravila do sega,no sam tvardo ZA PRIQTELSKIQ SEX \/ \
/ \
/
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!