.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Приятели с привилегии ?!

Какъв смисъл влагате в израза "приятели с привилегии" ? Имате ли около Вас хора, с които си доставяте удоволствие в моменти, когато нямате връзка и какви са отношенията ви извън секса? Случвало ли ви се е да се появят по-сериозни чувства?

Мега фен Аватара на Blab
    спирай "самотното дърво"

Мммм познавам 2-ма човека дето са много близки и правят там орални глупости и го наричат p`n`p иначе идеята е добра , кефи меее

Голям фен
    Да,преди имах такъв приятел Ходихме известно време,но нещата не потръгнаха и се стигна дотам Иначе извън секса отношенията ни си бяха чисто приятелски,излизахме понякога на кафенца,споделяхме си :P Но откакто тръгнах със сегашния си приятел,ест прекратих този секс.Но приятелството си остана

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    При мене няма такова положение "приятели с привилегии". Или са приятели или хора с привилегии...

Голям фен Аватара на Devilka
    Този сериал One Tree Hill май ти е промил мозъка...

Град
    Там, където има ракия.
    Имах такава приятелка с която си правехме орални услуги като сме на зор! Ина4е си бяхме само приятели!

Цитирай Първоначално написано от Golfadjiq
    Имах такава приятелка с която си правехме орални услуги като сме на зор! Ина4е си бяхме само приятели!
    c-c-c-c izpusnata raota

Град
    София
    Ами, не, нямам и не мисля да имам
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, и не бих имала.Нещата никога не може да са просто приятелски, ако правите секс.Може да е без чувства, да не се появят такива, но все пак.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятели сте, допадате си, имате сексуални отношения. За Бога, защо не се водите гаджета? Да не мислите, че гаджетата в началото поне не са просто приятели, с които правите секс. По-лошо, даже просто познати.

Супер фен Аватара на Barbie
    Не виждам смисъл. Ако искам секс, то това означава, че имам чувства към дадения човек. След като имам чувства, ще искам да сме много повече от приятели... Такова животно като fuck buddy за мен не съществува. Всичко или нищо - сериозен партньор или само приятел.

sасд
    Guest

s

с бившата ми приятелка имахме такива " взаимоотношения" след като се разделихме ,просто приятели сме в момента

Мисля,че е хубаво да си имаш"приятелче за секс".Така няма да оставаш лишена от секс дори и да нямаш ,или да не искаш сериозна връзка
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Голям фен
    Приятели сте, допадате си, имате сексуални отношения. За Бога, защо не се водите гаджета? Да не мислите, че гаджетата в началото поне не са просто приятели, с които правите секс. По-лошо, даже просто познати.
    Виж,работата е там,че някой хора просто не могат да бъдат само с 1 Такъв беше и нашият случай-заради неговите изневери се разделихме И затова после нямаше смисъл да се водим "гаджета",въпреки че се разбирахме,и имаше сексуално привличане помежду ни

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мога да го разбера. Гаджето=приятел+сексуален партньор. Това е!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от marakuq_baby
    Мисля,че е хубаво да си имаш"приятелче за секс".Така няма да оставаш лишена от секс дори и да нямаш ,или да не искаш сериозна връзка
    така еее
    сега си имам такъв приятел за секс и не оставам незадоволена
    по-неангажиращо е
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Град
    blaa
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не виждам смисъл. Ако искам секс, то това означава, че имам чувства към дадения човек. След като имам чувства, ще искам да сме много повече от приятели... Такова животно като fuck buddy за мен не съществува. Всичко или нищо - сериозен партньор или само приятел.

hxhxhx ako iskash sex nachi imash chustwa HAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAH biserite na 1 prilichno umen 'ADMIN' O_O r'u stupid ?
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Цитирай Първоначално написано от sashoTo

hxhxhx ako iskash sex nachi imash chustwa HAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAH biserite na 1 prilichno umen 'ADMIN' O_O r'u stupid ?
    Преквалифицираха ме в админ?! Брях...

Ще прощаваш мойта романтична и консервативна душица, но имам достатъчно уважение към себе си и към тялото си, за да не го отдавам на всеки срещнат и за да ценя физическата интимност само с човек, към когото изпитвам романтични чувства.

Цитирай Първоначално написано от sashoTo

Преквалифицираха ме в админ?! Брях...

Ще прощаваш мойта романтична и консервативна душица, но имам достатъчно уважение към себе си и към тялото си, за да не го отдавам на всеки срещнат и за да ценя физическата интимност само с човек, към когото изпитвам романтични чувства.
    Barbie, не става въпрос за всеки срещнат, а просто за човек, с който ти е приятно, но подчертавам не сте съвместими като двойка. Или пък друг вариант е: 12 клас пред изпити съм нямам време за гадже но съм човек както с душевни, така и с физически т.е. сексуални потребности. Има случаи, когато стават болезнени тези отношения, защото напускат границите на елементарното удоволствие и се намесват чувства, но винаги е така.

Btw не съм гледала One three hill или както там е.

Цитирай Първоначално написано от Carrie`Bradshaw
    Barbie, не става въпрос за всеки срещнат, а просто за човек, с който ти е приятно, но подчертавам не сте съвместими като двойка. Или пък друг вариант е: 12 клас пред изпити съм нямам време за гадже но съм човек както с душевни, така и с физически т.е. сексуални потребности. Има случаи, когато стават болезнени тези отношения, защото напускат границите на елементарното удоволствие и се намесват чувства, но винаги е така.

Btw не съм гледала One three hill или както там е.
    Сексуалните ми потребности са неразделно свързани с емоционалните ми нужди. Някой, с когото ми е просто "приятно", не може да събуди в мен чак такова сексуално желание. Бих била толкова интимна само с човек, към когото съм силно привързана и изпитвам много по-силни от приятелските чувства. Но това означава да съм влюбена в някого, с когото по една или друга причина не мога да имам пълноценна връзка - би било мазохизъм да се впусна в чисто сексуалния отношения с човек, от когото бих искала много повече.

Guest
    Напълно съм съгласна с Барби! Аз ходих с едно момче за кратко, харесва ми много, но сега сме само приятели... Искам страшно много да правя секс с него, но знам, че след това ще съжалявам и ще ме боли

М на мен ми се е случвало нещо подобно( но не секс) с бившия , и всеки си мислеше , че другия вече няма чувства към другия , ама накрая си изяснихме всичко и разбрахме ,че и двамат а още мн се обичаме......

Супер фен
    ne sam go pravila do sega,no sam tvardo ZA PRIQTELSKIQ SEX \/ \/ \/
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Imam takuf priqtel mn e got 6tot nqma 4ustva samo sex i sled sexa obsujdame vs i si kazvame gre6kite kato na samou4itel az sum vlubena v nego vqrno no tva ne mi pre4i da znam 4e nikoga nqma da sme zaedno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си