.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Влюбена в гаджето на най-добрата ми приятелка

Знам, че има доста такива теми но моята е различна.. Аз съм на 13, приятелката ми също. Момчето което харесваме на 12. Преди време тя ми каза, че го харесва. Тогава и аз се влюбих в него, но.. не й споделих. Скоро те станаха гаджета. И като ги видя нещо ми става.. разяждаме от вътре, като заспивам си мисля за него, като се сабудя първо се сещам за него. Немога да изтрая. Знам, че не може всичко да става както аз искам, но немога! Трябва да го имам! Дайте ми съвет.. Моля ви. Толкова е сладък. Как да й кажа на нея.. Ще си развалим приятелстовото, което крепим от малки и то заради едно момче, но пък немога без него, ако не го видя през деня полудявам. Звъня му по скайпа и го карам да си пусне камерата... Моля ви кажете как да го накарам да я зареже и да ми обърне внимание.. Доста подло и егоистично звучи, ама немога без негоо..

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мислиш ли, че той има чувства към теб ?

Може би... Държи се мило, заговаря ме по коридорите.

Как не те е срам бе.
    Трябва да ядеш бой.
    Нека да са гаджета да ти дойде акъла в главата.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тъпа,малка лигла!!!
    Как може да се чудиш как да разделиш най-добрата си приятелка и гаджето?!
    Ти малоумна ли си?!13 годишна пикла,която още не знае к'во е това любов тръгнала да се меси в детските отношения на другите
    А и всеки нормален човек се държи мило с хората и ги заговаря - това е чисто и просто УВАЖЕНИЕ и няма НИЩО общо с харесване (най-вече,когато въпросния човек е малолетен,12 годишен пикльо)!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от mai4ka3
    Може би... Държи се мило, заговаря ме по коридорите.
    Абе ако питаш мен е леко тъпо от твоя страна все пак да крадеш гаджето на приятелката ти ... изчакай да скъсат ако чаак толкова искаш да си с него .. в противен случай се задоволи с приятелството му.

Най-голямата грешка, която можеш да направиш е да замълчиш. Какво мислиш, че ще направиш, ако харесваш това момче тайно, някой ден приятелката ти ще разбере, ако той й каже как му звъниш по Скайп и т.н. Помисли как ще се почувства приятелката ти...Говори с нея, кажи й че знаеш, че не трябва да е така, но харесваш това момче, просто тя да знае, че нещо те гложди от вътре като го видиш.

В никакъв случай не се карай с нея заради момче, ще съжаляваш много...и накрая помисли дали можеш да пожертваш едно приятелство заради момче, като знаеш, че има много риба в морето. Момчетата идват и си отиват, но приятелите остават за цял живот.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Тъпа,малка лигла!!!
    Как може да се чудиш как да разделиш най-добрата си приятелка и гаджето?!
    Ти малоумна ли си?!13 годишна пикла,която още не знае к'во е това любов тръгнала да се меси в детските отношения на другите
    А и всеки нормален човек се държи мило с хората и ги заговаря - това е чисто и просто УВАЖЕНИЕ и няма НИЩО общо с харесване (най-вече,когато въпросния човек е малолетен,12 годишен пикльо)!!!
    Зависи много.А към авторката ти си за убиване честно.

Благодаря за съвета DqVoLsKoJeLaNiE, но ми влезте в положението.. не мога да си го избия от главата. + това тя се се дърпа от него. Исках само да ми кажете как да си го спечеля без да я нараня.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Остави ги на мира, не им се меси! Само ще си развалите приятелството заради този .. Но все пак ако той ти е по - важен от приятелката - действай
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Немога просто да го забравяя... Обичам го. И то много. Няма начин..

Немога просто да го забравяя... Обичам го. И то много. Няма начин..
    обичаш ти... кура ми, обичаш

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Благодаря за съвета DqVoLsKoJeLaNiE, но ми влезте в положението.. не мога да си го избия от главата. + това тя се се дърпа от него. Исках само да ми кажете как да си го спечеля без да я нараня.
    няма такава възможност... влизам ти в положението и виждам това - едно момиче, което си е наумило, че трябва да е с това момче, мисли говоренето по коридорите на даскалото за признак за харесване, егоистично иска да изтръгне гаджето на най-добрата си приятелка...

момиченце, не върши глупости! Ако мислиш всяко привличане за влюбване, спукана ти е работата... а и с това момче ше си.. колко? 1-2 месеца?! Ако изтраете и толкова... мисли, момиче, мисли!

И не излизай с това, че не можеш да си го избиеш от главата - с желание всичко става, очевАдно е, че не искаш!

Щеше ли толкова много да го "обичаш" или изобщо да му обърнеш внимание ако приятелката ти не ходеше с него? И щеше ли да ти е такава фикс идея (защото той за теб е именно това)?
    Дано е от възрастта...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако си и истинска приятелка няма да правиш нищо и ще си седиш на гъза ,но понеже си заблудена 13 годишна кифла ме съмнява ,че ще ме послушаш ...

--------------------------------------------------------

Тя си знае какво чувства към него, това вече не е твоя работа. Просто й кажи какво ти е и че не искаш да я нараниш, но не искаш и да криеш, защото знаеш как би се почувствала, ако някой крие нещо такова от теб.

Мерси за всичкоо.. но незнам как да постъпя

Самоубий се.
    Тва, че те заговаря по коридорите не значи нищо и не значи, че щом ти го харесваш, него го боли патката за тебе.
    Тва си е чиста любезност и възпитание от негова страна

И другото, което е, никва приятелка не си на тва другото момиче.

ебати злето тъпо, седни си на гъза и не им се бъркай
    направо ми се повръща от такива като теб.

Въобще не им се меси, ако той те харесва, ще направи своя избор, но не им се бъркай в нещата.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Въобще не им се меси, ако той те харесва, ще направи своя избор, но не им се бъркай в нещата.
    Плюс това-харесай си друго момче и ще го забравиш въобще след време .Изпитано е - аз бях влюбена в един от моя клас и неможех без него ,а той всъщност само ме използвал пФФ -както и да е харесах си друго момче започнахме да се забиваме и тръгнахме и вече почти месец сме заедно ,а оня същия го забравих вече. Успех
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

anonymous708973
    Guest
    Божеее, в едната тема се обсъжда защо момичетата ходят с батковци, в другата си харесват по-малки момченца.

Попринцип винаги съм била "За" да се каже на момчето за чувствата - пък той е достатъчно умен, за да реши. Но има условие: СЕРИОЗНИ ЧУВСТВА!

Не мисля, че тук дори има намек за такива. И ако на 13 казваш "Не мога", какво ще правиш на 23, 33? Сега си на толкова, сега е време да можеш всичко
    Дръж се сериозно и не си набивай фикс-идеи в крехката главица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си