- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странна усмивка...xD
Абе има едно момче от съседния клас,знаем се още от старото даскало,но не се познаваме лично де.Преди няколко месеца ме гледаше супер гадно..едно такова с пренебрежение..изглеждаше супер надут и надменен..А сега нещо се е променило като че ли...не "гледа лошо"Абе винаги,когато се засечем в даскало..като приближи до мен , усещам как му става "смешно" незнайно защо.. значи - той както си говори с приятели..като ме види и започва да се смее..така де..не е точно смях ами..усмихване ли..деазнам и аз как да го нарека
и незнайно защо като види,че сме "близко" и вървим в една и съща посока примерно ,избягва да ме гледа..все едно ми има нещо..
Единствения ми комплекс е,че съм пълничка..и е имало подигравки относно теглото ми,може би заради това се е смял..И все пак е доста неприятно!Иначе ми е доста симпатичен,но не ми харесва постоянното му кикотене като ме види..може би изглеждам тъпо отстрани![]()
?На мен като ми е смешен някой,се смея без да се съборазявам..и наистина съжалявам за постъпката си,защото наистина е изключително неприятно!Или пък като харесвам някой,и аз се смея без причина..не знам защо
Вие като харесвате някой как се държите?Смеете ли се без причина?![]()
Moi, je rire a tout. В превод-смея се на всичко. Сама си прави изводите ;дд
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Ами...наистина странноможе пък и той да те харесва и за това да се смее,но нз. момчетата са странни същества
![]()
Относно въпроса ти - ами аз като харесвам някой не се смея без причина!
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Много странни!!Абее бих искала да ме харесва ама знам ли..тази "усмивка " понякога може и да ме обиди...някак си е съмнителнаае не ме бива в обясненията
Не знам какво си мисли...освен,че съм пълничка май няма за какво друго да ми се смее...всеки си има кусури
![]()
Абе хич да не ти пука,че си пълничка милаПървоначално написано от kalinka91
споко може и да не се смее заради това !
Хаха, пича е откачен сигурно.
Не те знам каква си,що си - но имам чувството,че се подценяваш доста..Я си вдигни малко самочувствието..И какво като си пълничка - НИКОЙ в този свят не е перфектен...
По темата:- Наистина,както се изразиха преди мене - Момчетата са странни същества и никога не можеш да си сигурна в тях,в техните действия и постъпки..
Може и да си му симпатична,може да не си..Това само той си знае..Не знам и защо отбягва да те гледа !! - Може би те харесва,но ти самата можеш да разбереш това от неговите постъпки и т.н..Може да се опиташ да го заговориш...
Относно въпроса ти - Когато харесвам някого,не се смея без причина..Повечето пъти,когато с някой си допадаме - хвърляме си по една усмивка..И след това започваме да приказваме и така нататък..Няма да се впускам в подробности
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от kalinka91
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Права си,но пък ми е доста обидно като отбяга погледа ми..затова ме е страх и да го заговоря..защото ме е страх от реакцията..а и защото може да съм му антипатична..знам ли..А и този негов "съмнителен смях" който може да означава доста неща..ми е неприятенПървоначално написано от SmilezZz
Както ти казах и одеве момчетата са много старнни същтества един ден ни харесват на другия сме им антипатични....Първоначално написано от kalinka91
![]()
аз пък с един от моя клас като се погледнем постоянно и започваме да се хилим и двамата без причина и ние незнаем защо,а той ме харесва ...така чее..не се знае преди ми се беше случило един от съседния клас така минава през мен и се смей катоо ... незнам кво и постоянно ме заглеждаше имаше някви симпатииможе просто да иска да ти покаже че е забавен и с чувство за хумур или да се прави на интересен или да покаже че има хубава усмивка или пък да се смее от срам и аз съм имала такива ситуации да се смея ,защото ме е срам,така че напълно е възможно да те харесва!
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Мда така е...
абе бих се радвала да ме харесва..ама знам ли..![]()
Днес на кафето като бяхме през една маса,въобще не ме погледнасамо неговия приятел...ама такъв поглед хвърля,че все едно ми се подиграва за нещо..не знам не мога да го опиша.
Офф те момчетата са такива скапаняци че направоо нямам думи ..! немога да ги разбера въобщеееееПървоначално написано от kalinka91
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Първоначално написано от DarkGirll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
Първоначално написано от tarlyo
Момчетата не можеш да ги разбереш!!
Може да ти се подиграва,може да те харесва и да се опитва да ти привлече вниманието,а може и да случваш момента,в който нещо си се хили..Друг вариант е да го питаш....
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Момчетата не можеш да ги разбереш!!
Може да ти се подиграва,може да те харесва и да се опитва да ти привлече вниманието,а може и да случваш момента,в който нещо си се хили..Друг вариант е да го питаш....
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Амиии,да права си..индивидуално е,няма как да разбера какво си мисли..![]()
И между другото,тази "усмивка,която се появява на лицето му всеки път като ме види и след това веднага се прави,че не ме вижда" е от скоро като че ли..до сега не ме е "забелязвал" май май..смисъл забелязвал ме е,но преди погледа му беше по надменен такъв..надут изглеждаше,а сега нищо общо с предишното "надуто" момче,даже преди ме гледаше с пренебрежение..все едно ме мрази..
В "усмивката" му виждам нещо като подигравка...но защо не и симпатия?Не мисля,че съм грозна..![]()
Хайде сякаш вие не сте странни. Харесвам едно момиче (което харесва волейболист) и постоянно ми правеше някви комплименти. Реших да и кажа, че изпитвам чувства към нея и тя каза, че изпитва към мене други чувства. След 1 седмица ми каза, че не и трябват волейболисти. След Вдругиден пък ми се обади да излезем навън. И аз незнам кво да си мисля вече... Така, че и вие сте странни![]()
Според мен те харесва и съм почти 99.8% сигурен,ако е така както описваш до сега!
болни ли сте весички бе?! момчето откровенно и се подиграва за теглото.
нали и ние сме същите утепляци, като видиме някоя грозна или дебела и отвратителна по даскалото и се спукваме от смях, най ги обичам тия - дебели, 'Gillete' и е враг, и изпотена и миришеща направо умирам от смях и от отвращение...
п.п да ви разкажа в даскалото един приятел кво направи
отиде при една с мустак и я пита дали на абитюренската ше е с катинарче xaHXUauhxuHAXUH пръснахме се от смях ии след 2 дни беше махнала мустака![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ами,предполагам че те харесва,но го е срам заради подригравките..друг вариант е че не те харесва ами само си играе с тебе..
Относно другите ти въпроси..
Когато харесвам някое момиче,отивам и го казвам в очите,а пък нататъка какво стане.![]()
И да,избивало ме е на смях..насред центъра.. без причина..![]()
Ей,здравеейте!!![]()
Днеска го видях,а той отдалече ме видя и след това се направи,че не вижда..особено като минах покрай него въобще не ме отрази,
този път нямаше подхилквания и т.н ,да не би да съм станала прозрачна
![]()
Амиии аз да те питам: Ти имаш ли си уста ?!?! Запознайте се!! По държанието му ще разбереш дали те харесва...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
целта е да се покаже пред тебе ама явно тои няма смелост да напрваи нищо по сериозно ...