Абе има едно момче от съседния клас,знаем се още от старото даскало,но не се познаваме лично де.Преди няколко месеца ме гледаше супер гадно..едно такова с пренебрежение..изглеждаше супер надут и надменен..А сега нещо се е променило като че ли...не "гледа лошо" Абе винаги,когато се засечем в даскало..като приближи до мен , усещам как му става "смешно" незнайно защо.. значи - той както си говори с приятели..като ме види и започва да се смее..така де..не е точно смях ами..усмихване ли..деазнам и аз как да го нарека и незнайно защо като види,че сме "близко" и вървим в една и съща посока примерно ,избягва да ме гледа..все едно ми има нещо..
Единствения ми комплекс е,че съм пълничка..и е имало подигравки относно теглото ми,може би заради това се е смял..И все пак е доста неприятно!Иначе ми е доста симпатичен,но не ми харесва постоянното му кикотене като ме види..може би изглеждам тъпо отстрани ?На мен като ми е смешен някой,се смея без да се съборазявам..и наистина съжалявам за постъпката си,защото наистина е изключително неприятно!Или пък като харесвам някой,и аз се смея без причина..не знам защо
Вие като харесвате някой как се държите?Смеете ли се без причина?