.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да се покаже пред нея? Не знам ,но според мен става въпрос за подигравка като гледам.В смисъл достатъчно е, че я гледа /а и не само той, а дори приятелите му/ пренебрежително.
    Наистина може пък да те харесва.Но съм реалист и ти казвам кое е по-възможното

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    болни ли сте весички бе?! момчето откровенно и се подиграва за теглото.

нали и ние сме същите утепляци, като видиме някоя грозна или дебела и отвратителна по даскалото и се спукваме от смях, най ги обичам тия - дебели, 'Gillete' и е враг, и изпотена и миришеща направо умирам от смях и от отвращение...

п.п да ви разкажа в даскалото един приятел кво направи
    отиде при една с мустак и я пита дали на абитюренската ше е с катинарче xaHXUauhxuHAXUH пръснахме се от смях ии след 2 дни беше махнала мустака

Пича ти се смее в лицето, не е ли лек. Колкото до това, че си пълничка, лично аз не виждам проблем.Не може всички да са слабички, различни хора.Съвета ми е да се вдигнеш малко самочувствието, че като гледам хич го няма.А харесванетооо . . самия факт, че харесваш някой и му се смееш супер явно е в твой минус.Ако на мен някой ми се смее и на мен няма да ми е приятно и ще започна да се вкарвам в някакви филми. Ама те момчетата са малко безмозъчни (поне някой от тях), така че нищо чудно да има нещо към теб, но мъжката му природа да се обажда и да се държи като пълен дебил, като се замисля даже е много вероятно.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Според мене те харесва-ама се прави на "интересен".маа не му се получава.И споко-да не ти пука,че си пухкавелка-обичай себе си за да те обичат другите
    Иначе-дааа ,смея се на всичко когато харесвам някого.Просто един ,когото харесвах мислех,че никога няма да разбере,амаа той каза,че не е толко тъп и е разбрал-така че тв безпричинно смеене издава спр.мнооо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Като ми стане неудобно и нещо се смутя ми се случва да започна да си кискам лекичко било то заради собственото ми глупамо държание или защото единствения начин да забравя срама е да се разсея с някой спомен за нещо смишно.Мене обаче ме оставете,на мен неми върви ама никак в любовта-и не е чудно като се има предвид дори и това със смеха
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от UrbanLegend
    Като ми стане неудобно и нещо се смутя ми се случва да започна да си кискам лекичко било то заради собственото ми глупамо държание или защото единствения начин да забравя срама е да се разсея с някой спомен за нещо смишно.Мене обаче ме оставете,на мен неми върви ама никак в любовта-и не е чудно като се има предвид дори и това със смеха
    <---- АДАААААААААМММММММ
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    Ами...наистина странно може пък и той да те харесва и за това да се смее,но нз. момчетата са странни същества

Относно въпроса ти - ами аз като харесвам някой не се смея без причина !
    +

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Темите тука стават все по-зле.
    Иначе, ако те харесваше, според мен щеше да ти каже нещо и т.н (НЕ да се смее, кикоти или там квото е било )
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

и аз си се смея постоянно.. без причина ;д ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си