- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странна усмивка...xD
Да се покаже пред нея? Не знам ,но според мен става въпрос за подигравка като гледам.В смисъл достатъчно е, че я гледа /а и не само той, а дори приятелите му/ пренебрежително.
Наистина може пък да те харесва.Но съм реалист и ти казвам кое е по-възможното![]()
Първоначално написано от go71n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пича ти се смее в лицето, не е ли лек.
![]()
![]()
Колкото до това, че си пълничка, лично аз не виждам проблем.Не може всички да са слабички, различни хора.Съвета ми е да се вдигнеш малко самочувствието, че като гледам хич го няма.А харесванетооо . . самия факт, че харесваш някой и му се смееш супер явно е в твой минус.Ако на мен някой ми се смее и на мен няма да ми е приятно и ще започна да се вкарвам в някакви филми.
Ама те момчетата са малко безмозъчни (поне някой от тях), така че нищо чудно да има нещо към теб, но мъжката му природа да се обажда и да се държи като пълен дебил, като се замисля даже е много вероятно.
![]()
Според мене те харесва-ама се прави на "интересен".маа не му се получава.И споко-да не ти пука,че си пухкавелка-обичай себе си за да те обичат другите![]()
Иначе-дааа ,смея се на всичко когато харесвам някого.Просто един ,когото харесвах мислех,че никога няма да разбере,амаа той каза,че не е толко тъп и е разбрал-така че тв безпричинно смеене издава спр.мнооо![]()
Като ми стане неудобно и нещо се смутя ми се случва да започна да си кискам лекичко било то заради собственото ми глупамо държание или защото единствения начин да забравя срама е да се разсея с някой спомен за нещо смишно.Мене обаче ме оставете,на мен неми върви ама никак в любовта-и не е чудно като се има предвид дори и това със смеха![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
<---- АДАААААААААМММММММПървоначално написано от UrbanLegend
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темите тука стават все по-зле.
Иначе, ако те харесваше, според мен щеше да ти каже нещо и т.н (НЕ да се смее, кикоти или там квото е било)
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
и аз си се смея постоянно.. без причина ;д ..