.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: йбкбх

йбкбх

Реших темата да се премахне

Често заставаме пред въпроси на които отчаяно търсим отговор,а отговорът се крие някъде в нас.Отдели си време и си помисли добре кое отклонение от пътя да вземеш.Не мисля че тук ще намепиш отговор.Каквото ти си решиш за добре това прави.Късмет и успех!

Абе от цял месец го мисля и не мога да го измисля.

Но наистина ние тук не можем да ти кажем кого да избереш, решението си е твое... но все пак трябва да направиш едих избор, което ще се отрази и на бъдещето ти, затова напълно обмисли нещата... Не мога да знам в какви отношения си и с двете страни, но избери тази, за която няма да съжеляваш...
    Аз? спокойно, приличам на останалите..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    2 години да не се виждате ИЗОБЩО и да си запазите отношенията. Мислиш ли?

Ако си усетила, че той е Човека, би трябвало да се видите. Поне за 3 дни (wtf). Пък роднините ти би трябвало да го преживеят някакси.

Все пак цялата история ми се струва бам-башка.

Еми сама казах, че историята е странна, ние самите като характери сме странни, особено той, с малко по-различни виждания е, само ние май си се разбираме

Мега фен Аватара на t0d1t0
    с 2рото изречение ме уби
    Станислава

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стига.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си