.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Въпрос за момиче което харесвам

Значи преди г/д седмица ходихме с приятели на басейн там имаше момичета свалях се с сичките и си харесах 1 но и 1 мой приятел каза че я е харесал оставих го излязъл е с нея и е предложил по скайп да тръгнат ама мисля че имам още шанс с нея а той е доста тъп дайте предложеня как да постъпя

Ами пич много ще е подло да му откраднеш мацката все пак ти е приятел!Замисли се и се постави на негово място ! Момичета има колкото искаш ще си намериш друга! Успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Според мен щом си се опитвал да сваляш всички, в момента нямаш шансосве с нито една. А приятелят ти е много по-умен от теб щом е успял да излезе с нея, а ти в момента задаваш глупави въпроси в някакъв форум.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Яяяя щом имаш шанс - дерзай и си в придърпай за теб

Скайп = несериозна работа.

За всички които ще намесят псевдо-аргумента за "приятелството" - излезте от филма.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Еми давай,взимай му момичето.Най много да останеш и без мацка и без "тъп приятел"(не знам кой умен човек би нарекъл приятелите си тъпи,но това няма значение)
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

Жени има ного, но истинските приятели са малко! Помисли кое е по важно за теб! Можеш да се опиташ да и покажеш, че проявяваш интерес към момичето само ако си убеден, че ще се получи между вас а не е просто някаква временна тръпка от твоя страна

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ползвай мирката и станете гаджета с нея,а тя с него ще е скайп гаджииииии

и правете youtube секс

бахти смотаняците
    Станислава

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Хващай я,ясно колко ти е приятел щом го мислиш за "тъп" ...
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако ти е истински приятел,няма да тръгнеш да се залагаш ,като поклесар.Толкова ли малко момичета останаха,че чуждите искаш
    Лапешка работа..

Как би могъл да я отмъкниш по този долен начин ? Запомни едно.. Мацката ще те остави в труден момент,а приятеля ще ти помогне с каквото може

Цитирай Първоначално написано от yoyosf
    Еми давай,взимай му момичето.Най много да останеш и без мацка и без "тъп приятел"(не знам кой умен човек би нарекъл приятелите си тъпи,но това няма значение)
    +1,по-добре остави ги,каквото се получи..ако не тръгнат,ще имаш възможност,ако не..здраве да е..

1 съвет.. ако си търсиш добра връзка,не се забивай със сички момичета.

Супер фен

Re: Въпрос за момиче което харесвам

Цитирай Първоначално написано от vitorio94
    Значи преди г/д седмица ходихме с приятели на басейн там имаше момичета свалях се с сичките и си харесах 1 но и 1 мой приятел каза че я е харесал оставих го излязъл е с нея и е предложил по скайп да тръгнат ама мисля че имам още шанс с нея а той е доста тъп дайте предложеня как да постъпя

Ако ти е истински прител, ще бъде много подло да постъпиш така,да откраднеш момичето ,което той харесва. Но ,ако не стане нищо с него, ти и обясни чувства си.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ооо определено сте големи приятели щом така го обиждаш.....Ако имаше силни чуства към момичето бих казала да действаш,но ти нямаш чуства нито към нея нито грам уважение към приятеля си...и мисля че "тъп" е по-точно определението за теб....

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Ако ти е истински приятел,няма да тръгнеш да се залагаш ,като поклесар.Толкова ли малко момичета останаха,че чуждите искаш
    Лапешка работа..
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си