Хах тези са много интересни гримьорките.Аз за личният им живот съм чела.Любимата ми е Блеър( juicystar07).Много е сладка и красива и ми напомня за Блеър от клюкарката .Първо да кажа,че стаята й е невероятна ето руум тур(аз тъй му викам - http://www.youtube.com/user/juicysta.../1/hS79zNAbBRM .Има доста скъпи чанти,разни си гримове.богатичка си е.Няколко пъти е била във сп.Севънтийн,което си е доста известно за САЩ и е голямо постижение според мене.А също беше на Седмицата на модата в Ню Йорк и разни други.Според мен я чака бляскаво бъдеще

На panacea81 много ме кефи акцентът Малко трудно се научих да я разбирам,ама е готина ;д само как казва "маскара"(спирала).Тя си има своя линия гримове,гримира разни си британски изгряващи звезди,които са си популярни само там във Кралството И най-интересното на 16 години е напуснала у-ще и е родила момченце!Уау ;д.

MichellePhan също има обещаващо бъдеще Доколкото съм разбрала последно прави някакви гримове за Lancome(не знам как се пише) или ги рекламира....Не съм сигурна.Но Lancome са си голяма,доказала се козметична марка.

От тоя ютуб доста хора са си вземали хляба в ръцете