- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми има огромен страх от забременяване...........
Наистина родителите играят голяма роля в цялата работа.Кой знае какви работи й говорят и я заплашват един вид,че ако забременее какво ще стане.. ала бала и така..Майка ми също по едно време се опитваше да ми промива мозъка :Д
Не разбирам само защо започнахте да нападате приятелката му.Била недорасла пикла..сега тя,че преиграва много,да прави го,но като за начало всеки се шашка и се страхува много .
Дай й време,може да се поуспокой.Ако не да почете малко каква и кога е възможността да забременее и т.н.
^Нападаме я примерно, защото преиграва ПРЕКАЛЕНО много.Чувал съм за какви ли не момичета и жени и техните страхове/странности, но тва момиче бие всичките рекорди.
ОМГ тази твоя приятелка е толкова необразована.. сперматозоидите не мога да живеят в кислородна среда .. те умират . Мале какви са тея филми да пренесеш сперматозоида на сапуна от там на презерватива оттам в нея..булшитс...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е нужно да си миеш ръцете всеки път като сменяш гумата..
тц тц тц
спрете да се филмирате бее хорааа![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Пиши да кажеш какво е станало и как си процедирал,авторе.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Доста сложна ситуация. Но може би е прекалено... Трябва момичето да се успокои, да не е толкова напрегната. Но я разбирам, защото съм била в тази ситуация да се чудя дали не съм забременяла, даже и в момента съм малко така, но както и да е.
gia_sena_mono мн ти благодаря за линковете!!!! Харесах си една книжка и скоро мисля да си я взема. Благодаря ти, мила![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Еееееее мадафака, аз толкоз не пиша за една седмица е..
Who's next!
На тема презервативи и аз бях голяма параноя, честно казано. Резултатът е, че просто отказах да правя секс без противозачатъчни. Отидох на лекар (всъщност при двама лекари за да бъдем по-точни), тя ми разказа за противозачатъчните - рискове, начин на действие, как се пият и пр. и ми ги предписа.
Проблемът дойде, когато трябваше да ги спра (макар, че новите лекарства са ниско дозирани и съответно по-безвредни, идеята за почивка все пак остава добра). Първоначално бях малко стресната, признавам, но постепенно се убедих, че въобще не са толкова несигурни, колкото си мислех. Макар да не съм на това мнение, много момичета всъщност се чувстват по-сигурни, когато правят секс с презерватив (отколкото на хапчета).
Ти явно имаш доста сериозна връзка с това момиче. Постарай се тя да се чувства уверена в теб, да знае, че ще си на нейна страна и ще я подкрепяш напълно, ако нещо се обърка. Не трябва и двамата да страдате заради един глупав и ирационален страх!
Нормално е да се притеснява - всяко момичето е минало през този период, особено ако е била девствена.
И моята приятелка имаше такъв страх ,но я заведох на консултация при гинеколог да и обясни някои работи и така съветвам те да направиш същото.![]()
Кажи и да си държи краката на 3 без 15 за да истече сичко![]()
![]()
![]()
Приятелката ти е дооооста притеснена....От една страна е нормално....Но пък чак толкова...То безопасност -добре,ама чак такава параноя....Нищо де-щом си се обичате,добре е че я търпиш и й изпълняваш желанията...Но все пак опитай се да й обясниш ,че няма нищо толкова страшно....тези неща със сапуна и дъра-бъра...са много малко вероятни
за да забременее едно момиче принципно са нужни някак си повечко сперматозоиди...поне доколкото аз знам!!!!
![]()
Няма от кво да те е страх.
Е,'айде де, 'айде! Какво стана с цялата тази история?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...