.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Крив Пенис

Искам да попитам всички които имат криви пениси дали е нормално и създава ли това проблем при изпразване. Понеже моя е крив наляво малко и понякога съм имал чувството че при изпразване имам съвсем малко сперма в канала смисал когато си хвана пениса и го стисна излиза една капка още това нормално ли е и при изхвърляне не хвърлям надалече всеки път ами по наблизо.

И когат правихме секс с приятелката ми тя беше отгоре и се мръдна назад малко и ме заболя възможно ли е знам че ще прозвучи тъпо но възможно ли е да се изкриви пениса така и да направи проблем някъкъв т.е когато трябва да е нагоре тя се премести назад и го огъна леко и ме заболя. Изобщо при това положение може ли нещо да е станало в извивката на пениса от кадето почва и при секс изобщо може ли да ти се изкриви пениса или както си е бил винаги си е така. Благодаря

аз нямам "крив пенис" но мисля че това е нормално .. все пак какъвто си се родил това е природа.. има много хора с криви пенеси спокойно ...

hottie
    Guest

Re: Крив Пенис

Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    Искам да попитам всички които имат криви пениси дали е нормално и създава ли това проблем при изпразване. Понеже моя е крив наляво малко и понякога съм имал чувството че при изпразване имам съвсем малко сперма в канала смисал когато си хвана пениса и го стисна излиза една капка още това нормално ли е и при изхвърляне не хвърлям надалече всеки път ами по наблизо.

И когат правихме секс с приятелката ми тя беше отгоре и се мръдна назад малко и ме заболя възможно ли е знам че ще прозвучи тъпо но възможно ли е да се изкриви пениса така и да направи проблем някъкъв т.е когато трябва да е нагоре тя се премести назад и го огъна леко и ме заболя. Изобщо при това положение може ли нещо да е станало в извивката на пениса от кадето почва и при секс изобщо може ли да ти се изкриви пениса или както си е бил винаги си е така. Благодаря
    На моя приятел не му е крив, но винаги излизат 1,2 капки от канала след като се изпразни. Както ти го описваш.
    А относно вторият ти въпрос - приятелката ти просто трябва да внимава.Дали е крив или прав при рязко движение все си боли!

Ами освен спермата да завие наляво или надясно не виждам какъв би могъл да е проблема

Цитирай Първоначално написано от Daft
    Ами освен спермата да завие наляво или надясно не виждам какъв би могъл да е проблема

Много мъже са с криви пениси, общо взето това което описваш е напълно нормално.

Тук обаче искам да вметна, че както при мъжете го има явлението крив пенис, така и при жените има криви вагини, което в комбинация с (не)точния пенис създава много по-силни (не)приятни усещания

Нормално е !!!
    на един му е крив на друг малък на 3-ти прав на 4-варти малък..Сякви ги има
    Fitness Forever

Град
    от мястото с най-много магистрали
    моя ходи да бяга надясно понякога ,ама да не ти пука
    Да живее Радо шишарката и най-вече сестра му..

xAAXXAxAxxA emi bil si go nalqvo ko da prai6
    You are Misleading and or Homosexual

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

бе и моя е в ляво малко, ама това няма значение, това в покой като е, иначе е като скоростен лоСт абсолютно никакво влияние не оказва..

що се отнася за това като го правите и ти се огъва, мисля че от позата е проблема, ако по изчистено я направите няма да го има това дразнещо огъване...
    Do you speak Salsa? .......

Re: ...

ne nemislq 4e 6te ima6 problem s tova
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Моят пък отсредата нататък бие надясно, и 9клас си мислех, че ако съм гадже с някое момиче няма да правя секс с нея, защото съм ненормален и може би това е гадно
    Иначе наситина съм слушал др как "хвърляли" по стената, а пък аз като съм крив не стаа така ...
    Поне казват, че така лесно докосваме G точката

Мега фен Аватара на amatorium
    Nikakuv problem ne e. Povecheto sa leko krivi. Ponqkoga tova e predimstvo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Na povecheto momcheta e naklonen na edna strana,spoko neshto normalno e.

hottie
    Guest
    normalno e , kakto na nas ednata gura e po-goliama

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU
    Цитирай Първоначално написано от MC_Kubbe
    Моят пък отсредата нататък бие надясно, и 9клас си мислех, че ако съм гадже с някое момиче няма да правя секс с нея, защото съм ненормален и може би това е гадно
    Иначе наситина съм слушал др как "хвърляли" по стената, а пък аз като съм крив не стаа така ...
    Докосваш ти...КЮ точката докосваш...
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Град
    Bulgaria
    metal in my life

Цитирай Първоначално написано от minimalist
    Цитирай Първоначално написано от MC_Kubbe
    Докосваш ти...КЮ точката докосваш...
    А ?!?

moq e leko wlewo ami nqma napylno simtri4en 4owek taka 4e ne se pritesnqwai

a i kat sloja guma imam edna golqma vena takava i kato stigne prystena na gumata vyrhu neq i q natisne i mn gadno drazni me 4ak ...

A btw vyprosa mi e ot ogyvane primerno pri dadena poza moje li da se izkrivi o6te pove4e i da napravi problem ili si4ko e normalno. I kato pravi6 seks stava li o6te po kriv ili ne

Няма пробем ве,всичко си е нормално!!!И моя е малко наляво.Всичко е наред,това е много често срещано при момчетата съм чувал тъй че споко.

ako toi bie na levo,po4va6 da bie6 4ekii s dqsnata ruka i obratnoto!ne moga da razbera kuv ti q problema-po stenata li iska6 da hvurlq6 ili kvo?vurji si go na flionga i pi6i pak da razberem kvo e stanalo!!??
    BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!

Цитирай Първоначално написано от alexisonfire
    Цитирай Първоначално написано от Daft
    +1

Град
    Варна - Мурету
    С менгемето се оправя работата бе !
    И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !

Град
    Долината На Идиотщината
    има много мъже с криви пишки не се шашкай не може да попречи на изпразването или на нещо друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си