- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хигиена
Здравейте всички.
С едни прятели, почнахме да си говорим но този път избрахме темата Хигиена. И моят въпрос беше : '' Аве вие измивате ли си дупето след като ходите по голяма нужда ''. И те ми отговориха.. Аве аз да не сам турчин да си мия г*за.. Аз само го бърша с салфетка или WC хартия и си ставам.. и ми казаха: Мия си го когато се къпа.![]()
![]()
![]()
И аз напарво сеи аз им казах 4е това не зависи от Религията ... а от личната хигиена на човека. Те ми викаха как ще си барам ( с извинения
) лай*ото с ръце ве.. аз им казах то 1во на 1во се пуска вода и то го измива по4ти тогава го измива6 или изплаква6 с ръка..
Веднага им дадох пример: Нали кат не си мият дупетоако някой се изпоти ..което е съвсем нормално и човешко.. и викам си4ко в га6тите става на .. да не казвам на кво
![]()
.
И се чуда дали и при момичетата е така... ( Ако при моето моми4е беше така .. до ся да съм я наръгал 20 пъти..:P )
П.С Знам че мястото на темата не е тука.. ама незнам къде да я сложа.
Да мия се след сране или ако няма къде да се измия, ползвам мокри кърпички.
ъъъ...за първи път чувам,че някой се мие...Аз ли съм неандерталец или повечето не го праваят ???
![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
мда, мия се..но темата е ааадски глупава..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Неможа ли да измислиш по-тъпа тема??
ПТ: всеки до свое решение, някои си мият, накои - не и това не трябва да те засяга да не си го миеш и ти.
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Ти си неандерталецПървоначално написано от shokoladchety
Ако не се измия след голяма нужда имам чувството, че съм се оакал в гащите. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се мия, да.
Аз се мия, да! То тея дето не се мият след голяма нужда или пък си мият оная работа само, когато се къпят са...егати и НЕХИГИЕНИЧНИТЕ!!!![]()
Моето момиче/момче аз ги питам, който иска да отговя да отговаря който не .. просто да натисни ''Х''-чето... А не да почне да пълни темата с ''глупости''.Първоначално написано от Geri94
П.С. Аз задължително си го мия![]()
![]()
Да бе че се мием аз даже не се и бършем![]()
![]()
Чакаш го да изсъхне и го изчопляш.Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
Ами аз особено лятото се къпя по няколко пъти на ден и задължително след сране се къпя, ама чак да си бъркам в гъза неНо пускам водата да мине от там
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Много тъпа тема!
П.П. - Естествено, че се мия! Ако нямам възможност ползвам мокри кърпички!Все пак - въпрос до лична хигиена, въпреки, че това само да се избършеш е направо...
![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Естествено,комфорта преди всичко![]()
Тая тема трябва да се направи важна !![]()
![]()
ПС- не !![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
1во ПУСНАЛ а не "ПУСНАЛА"Първоначално написано от AniBG
![]()
![]()
2ро Земи си очила с по-голям диоптер..![]()
![]()
прочети добре преди да задаваш въпроси.. ако не си видяла най-долното " П.С Знам че мястото на темата не е тука, ама не знам каде да я сложа !
О и ще помоля, наистина да я преместат където трябва че в раздел "Секс" не се връзва![]()
![]()
![]()
![]()
.
не знам, ама от тея мокри кърпички имам чувството, че съм още по-мръсен :Х
Да,естествено..Имам доста строга лична хигиена..Но само едно не разбрах,каква е връзката между хигиена и религия ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от BigFakeSmile
+1![]()
![]()
![]()
И аз точно за това се чуда... няма никаква връзка между хигиената и религията....Първоначално написано от SmilezZz
всичко си е до личната хигиена на човека
![]()
![]()
![]()
.
П.С : Аве нали ви казах ... не харесвате темата, натискате "Х"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.