.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Разболях се. Какво ми е?...

Здравейте, момче съм на 14. В Съботата докато играх мач ми стана замаено и реших да се прибера у нас. Като си примерих температурата видях че е 38.6 . Първите 2-3 дена много ме боляха бедрата... На 2рия ден почна и гърлото да ме дразни и тогава имах и температура в границата на 38 и 39 .. В Понеделника отидох при личния и ми каза че има ангина, но не гнойна и ми каза че ако смуча Ефизол, Трахизан ще се оправя. Гърлото ми обаче още повече ме заболя и вдигнах температура до 39.8 .. Във вторника отново отидох и тя ми каза че се е възпалило и ми изписа Аугментин 625мг .. Вече втори ден ги пия, но усещам съвсем малко подобрение, а пък имам и хрема и от 1 ден се разкашлях... Помогнете!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ами не може да ти мине веднага.Колко дена ти даде да пиеш последното лекарство? Когато минат тия дни и нямаш подобрение отиди при доктора - никой тийн тук не би ти помогнал по-добре.Пий повече чай;яж мед и лимони.Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    И как да ти помогнем като самата ти лична лекарка не може да го направи?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Е ти си се разболял, и очакваш лекарката ти с магическа пръчка да те излекува? Няма как да стане.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    За 2 дена от Аугментин НЯМА как да се оправиш. Ако се оправиш толкова бързо от него, значи не е бил за теб.

Изчакай още 2-3 дни и тогава кажи как си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си