- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Не, но свирки-да
Wild sexy bitch from Mainatown :P
ммм...само натискане,обарване,веднъж съм му лапала...но съм малка де...има време![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
не и не искам да го правя
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Това е все едно да ме попиташ правя ли секс в офиса. За секса си има място. В училището се ходи за друго
Би било хубаво, но не съм правила.
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Не. Но съм от любопитните.
Аз съм правил с чужда ръка, ама май не се брои![]()
Да, беше ми мечта и я изпълнихСъс сегашният ми приятел.Преди 2 години имаше 'парти' в училището, всички бяха в една зала ние излезнахме в тази част, където никой нямаше и го направихме
![]()
Не беше така както си представях.Както казахте училището е предназначено за друго..
И аз съм на това мнение,веднъж се заиграх с рака под на една поличката,много се увлажни и на следващото междучасие искаше да ме изнасилиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
2 пътивтория ни една съученичка ни усети и стана много... "забавна" ситуация
![]()
интересно е все пак поне веднъж да се пробва де. не че е толкова яко просто е забавно някакво. особено на другия ден
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това нещо училището за нищо го нямате, да ви питам един по нестандартен въпрос: Учили ли сте в училище?
Bitches!![]()
Училището не е магистрала (т.е работното ви място)!
Ти пък как ти хрумнаПървоначално написано от yahhooo
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Много скапана тема...![]()
За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен!![]()
П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми!Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!?
Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи!
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()