.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 266

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от AniBG Виж мнението
    Много скапана тема...
    За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен!

П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми! Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!? Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи!
    аничке не съм съгласен с теб според мен е готино да пробваш на всякъде

Аз едвам стоя там та и тва да правя в нкакъв случай.

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Много скапана тема...
    За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен!

П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми! Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!? Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи!
    Наща хигиенитка

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    И гордеете ли се много (тези, които са го правили) ?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Много скапана тема...

Наща хигиенитка
    По темата НЕ,ако орална любов се брои ДА ;p

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.

това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.

нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.

това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.

нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
    Хаха, ти го разби. По темата не съм го правила, но приятелят ми е навит, тъй като сме последна година и сме от едно даскало.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

заради такива като тея чикиджии и "ебачи" ни е такава държавата няколко думи имам за вас: малки тъпи загорели пубери.. следващия път се сберете и си направете една оргийка в учителската стая

Цитирай Първоначално написано от progrezo Виж мнението
    заради такива като тея чикиджии и "ебачи" ни е такава държавата няколко думи имам за вас: малки тъпи загорели пубери.. следващия път се сберете и си направете една оргийка в учителската стая
    ABSOFUCKINGLUTE RIGHT!

НЕ ...........................

Да, в две( но не в моето) готино е ,има тръпка... от това да не те видят

Ето товА може да ви помогне
    http://lmgtfy.com/?q=%D0%97%D0%B0%D1...B8%D1%89%D0%B5

Не ! Просто в даскалото ми има 3 момичета нема голям избор Хаха да не казвам какви са

Супер фен Аватара на diksi
    Абе не, ама бих опитала.. Така де като поотрасна малко

Голям фен Аватара на Callisto
    Не съм. Навсякъде има камери, а в тоалетните не е много приятно. Единствено в бункера (западното крило) няма камери и там съм се натискала с един, но нищо повече, понеже беше сдуханяк и все още не се е променил.

Що трябва да е сдуханяк може просто да не те е харесал

Цитирай Първоначално написано от Tokime
    Вервай ми няма такава възможност

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

това що го написа а? какво толкова, едното е**не изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.

убиваш..

правила съм го да,но беше лятната ваканция и нямаше никой там.. за сметка на това приятели ни чакаха отвънка и ние се позабавихме малко и те се усетиха
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Tokime
    Ам ходехме доста дълго време...трудно е да не ме е харесвал.
    Иначето наистина си беше сдуханяк. Седеше си на чина през междучасията, преди да се запознаем, не се беше целувал, целуваше се отвратително и го беше срам да се целува в училище, понеже щял да се изложи като ме олигави. Трагична работа. Един ден от капитана на баскетболния отбор реши да стане фешън и като ми го заяви това аз избягах с 200.

Хахаха лелеле тука има много интересни индивиди както и предполагах

Град
    Roma, Italia
    А детската градина чукали ли сте се?

Егати тъпите, малоумни и деградирали теми!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Според мен не е подходящо място, мен даже не бих се и възбудила на такова място Странно е..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Според мен не е подходящо място, мен даже не бих се и възбудила на такова място Странно е..
    В детската градина ли?

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Да правил съм секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си