- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
![]()
![]()
Аз едвам стоя там та и тва да правя в нкакъв случай.
![]()
![]()
![]()
Наща хигиениткаПървоначално написано от AniBG
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И гордеете ли се много (тези, които са го правили) ?!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
По темата НЕ,ако орална любов се брои ДА ;p
мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.Първоначално написано от elito0o0o0
това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.
нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
заради такива като тея чикиджии и "ебачи" ни е такава държаватаняколко думи имам за вас: малки тъпи загорели пубери..
следващия път се сберете и си направете една оргийка в учителската стая
Да, в две( но не в моето) готино е ,има тръпка... от това да не те видят
Ето товА може да ви помогне
http://lmgtfy.com/?q=%D0%97%D0%B0%D1...B8%D1%89%D0%B5
Не ! Просто в даскалото ми има 3 момичета нема голям избор
Хаха да не казвам какви са
![]()
Абе не, ама бих опитала.. Така де като поотрасна малко![]()
Вервай ми няма такава възможностПървоначално написано от Tokime
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
убиваш..
правила съм го да,но беше лятната ваканция и нямаше никой там.. за сметка на това приятели ни чакаха отвънка и ние се позабавихме малко и те се усетиха![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ам ходехме доста дълго време...трудно е да не ме е харесвал.Първоначално написано от Tokime
![]()
Иначето наистина си беше сдуханяк. Седеше си на чина през междучасията, преди да се запознаем, не се беше целувал, целуваше се отвратително и го беше срам да се целува в училище, понеже щял да се изложи като ме олигави.Трагична работа. Един ден от капитана на баскетболния отбор реши да стане фешън и като ми го заяви това аз избягах с 200.
![]()
Хахаха лелеле тука има много интересни индивиди както и предполагах![]()
А детската градина чукали ли сте се?
Егати тъпите, малоумни и деградирали теми!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Според мен не е подходящо място, мен даже не бих се и възбудила на такова мястоСтранно е..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
В детската градина ли?Първоначално написано от themusicinme
![]()