- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Ne moga da razbera zashto napadate momicheto?Precenila e napravila go e - nqkoi moje bi kak da kaja zavijdat che ne sa go pravili?? I zashto sichki reshihte che v uchilishte moje da se pravi seks samo v toaletnata?Първоначално написано от Alexandra1993
Kolkoto po golqmo predizvikatelstvoto - tolkova e po zabavno.
Едно "ДА" стигаше ама като искаш да се цепиш по форумите, продължавай да разкриваш обстойно сексуалните си преживявания.Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
Не не съм, но има време!![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
хаха хора хора тея дето подкрепят училището са скапани зубари с 4 пласта дограма ... пфф П.Т. : правил съм го 2 пъти и беше върховно и да ви кажа предпочитам да разправям на внука си ка сам ги рязкал из даскало от колкото да им разкажа колко съм обичал даскалото че съм имал най-големите дограми (чест) и че ми е ставало от тая по история ... пфф
E**нето в даскало няма да ти помогне в бъдеще брат.. Ше съжеляваш някой ден.Първоначално написано от Grimmboy
![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Евала ти права! кво всички я храните преценила е че и се прави и го е напрайла и не е да си трае и да се прай поне е откровенна а нее кат половината тука ...Първоначално написано от Alexandra1993
по темата: Да 3пъти и 1 само са ми духали![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Вярно си е, че е страхотно да правиш секс на нестандартно място, но все пак ... Все пак училището не е да си показваме дивотиите, а да се учи! Със всеки следващ набор става все по-зле и по-зле.
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
И сигурно най-яко е през голямото междучасие, защото малките неуморими юнаци и девойки може да го направят най-малко 5 пъти.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Както Geri94 каза - Би било хубаво, но не съм правил. Все още.
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Не и не искам... За това си има други места.. Тъпо и ограничено е да правиш това в училище..
Първоначално написано от BabyDesi
Дрън-дрън
Правил съм ,а една бъдеща 12-класничка такава свирка ми спретна в деня на завършването,че още я помня.Изцеди ме яко!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Рядко присъствам на подобни идиотщиниПървоначално написано от Grimmboy
![]()
![]()
![]()
![]()
Мии за съжеление не съм, но смятам да го направя. Натискал съм се, целувал съм се. Едно момиче ме задоволи с ръка, аз нея обарвах така, но секс не. Така де както казах не съм, но смятам да го направя в най-скоро време, като тръгна на даскалоо.![]()
![]()
Не, но винаги съм искал да влезна в учителската стая с фрдката ми, да я пльосна на бюрото и да кажа : "Гледайте ся как се преподава урок, галфони!" И да започна дълга и разнообразня и далеч нелегална сесия![]()
![]()
![]()
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !
DrChaos... отговорът Ви е наполовина лъжа...В Сградата на Общежитието се провеждат учебни часове за подготвителен клас,следователно може да се брои за училищна сграда...![]()
:P :P :P
Няма път към щастието...Щастието е пътят!...
Тогава - Да, да правил съм. Многократно, безсрамно в мн различни пози даvе на пода и на бюро, използвано за учебни цели !!![]()
:P
Уау .. какъв богат сексуален опит !!! Приятелката Ви е щастливка !...![]()
![]()
![]()
![]()
Няма път към щастието...Щастието е пътят!...
можеш да заложиш малкото си дупенце че е така:P
НЕ, разбира се, че НЕ ..
Училището е за съвсем друго нещо ..![]()
А за тези, които много се гордеят с това - Виждам ви как пишете .. Правописът ви е уникален .. Я се стегнете бе, умници
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
ЕЕ тва ме разби уникално бацеПървоначално написано от DrChaos
![]()