- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Не и не искам... За това си има други места.. Тъпо и ограничено е да правиш това в училище..
Първоначално написано от BabyDesi
Дрън-дрън
Правил съм ,а една бъдеща 12-класничка такава свирка ми спретна в деня на завършването,че още я помня.Изцеди ме яко!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Рядко присъствам на подобни идиотщиниПървоначално написано от Grimmboy
![]()
![]()
![]()
![]()
Мии за съжеление не съм, но смятам да го направя. Натискал съм се, целувал съм се. Едно момиче ме задоволи с ръка, аз нея обарвах така, но секс не. Така де както казах не съм, но смятам да го направя в най-скоро време, като тръгна на даскалоо.![]()
![]()
Не, но винаги съм искал да влезна в учителската стая с фрдката ми, да я пльосна на бюрото и да кажа : "Гледайте ся как се преподава урок, галфони!" И да започна дълга и разнообразня и далеч нелегална сесия![]()
![]()
![]()
Обичам кифли с мармалад ! И да пия мляко !
DrChaos... отговорът Ви е наполовина лъжа...В Сградата на Общежитието се провеждат учебни часове за подготвителен клас,следователно може да се брои за училищна сграда...![]()
:P :P :P
Няма път към щастието...Щастието е пътят!...
Тогава - Да, да правил съм. Многократно, безсрамно в мн различни пози даvе на пода и на бюро, използвано за учебни цели !!![]()
:P
Уау .. какъв богат сексуален опит !!! Приятелката Ви е щастливка !...![]()
![]()
![]()
![]()
Няма път към щастието...Щастието е пътят!...
можеш да заложиш малкото си дупенце че е така:P
НЕ, разбира се, че НЕ ..
Училището е за съвсем друго нещо ..![]()
А за тези, които много се гордеят с това - Виждам ви как пишете .. Правописът ви е уникален .. Я се стегнете бе, умници
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
ЕЕ тва ме разби уникално бацеПървоначално написано от DrChaos
![]()
ебати тъпата тема, ебати тъпият въпрос, ако искате ходете в църква да прайте секс, то наистина от нямане кво да прайте само простотии, а и това даскало съвсем си е изгубило значението вече. Ма напрао не мога да разбера как може да има толкова тъпи хора..
Не и не бих го направила. Отврат!![]()
Здравейте!
Не...
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Не съм.
Running is my drug and I am overdosed ..
Едвам изтрайвам там бе хора ;дд
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
аз бих го направил след някоя-друга година. какво пречи? навсякъде освен на това "точно определено място за правене на секс" е интересно и има тръпка да не ви хванат. аз лично бих правил на много такива публични места.. ;д от тия, дет обичат тръпката съм (ако може така да се каже).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И аз не съм но много бих искал да пробвам![]()