- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Yesss![]()
![]()
Абе тоя Angeliki 100% е някой 30 годишен девственик,обзалагам са
![]()
я вземи за доказателство да снимаш какво правите през голямото междучасие,че не ми се вярва да има толкова пусто училище в което никой освен вас да не ползва празните стаи
Аа, бах ти яката тема ! ;дд , то ся дет съм 5 клас знайти ли ко е .. кви сексове кви неща еbtw само сме се обарвали и стискали хДД
^абе ти нормална ли си..?!О.о
5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll
Тва е момче, за кво мислиш, че мислят в 5 клас?
Angelika има най-успешният тролски аватар до момента.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това с обарванията е по интересно да го правите в 11.12- клас за да може поне да барнеш което е узрялоо\ddddd
11-12 клас им е късничко да си играят на пипанки. Ако разполагаш с достатъчно зреличко, ще пипаш достатъчно зреличко - съвсем просто.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нека да снима това което правят ,за да видим дали не си измисля и какво е туй пусто училище в което никой няма да те прекъсне докато се обарвате .
Какво да снима, очевидно е че взима на подбив тия, които му се връзват. (мисля, че е момче)
Оф,баси темата стана!
Не съм,не му е там мястото! Ангелики е трол ...шалялаляляи
maDamn
Не хранете троловете.
И аз си мисля ,че е момче ама да не стане така че е някоя хипер загоряла мацка .
че за кво друго се ходи в училището... confused
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Някои нови потребители имат много развинтено въображение.![]()
Welcome to the Jungle...
Toва т.нар. Angeliki нито е 5 клас, нито..даже вече ме съмнява, че е и момиче...
Бягай оттука, бе!
Айде, признай сега, че си от мъжки пол (евентуално) и не си 5клас!
Никой петокласник няма такъв добър правопис, пунктуация или знае какво значи 'онанирам'! Плийс! Приличаш ми (по писането) на някакъв разгонен най-малко 30 годишен, който естествено няма опит или успех с жените и стои пред компютъра и пише такива гадни измислени и противни истории.
Everything happens for a reason
Имаш добро чувство за хумор и много ама много развинтена фантазия за която ти завиждам