.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 266
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    DO NOT FEED THE TROLL!
    maDamn

Yesss Абе тоя Angeliki 100% е някой 30 годишен девственик,обзалагам са

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Да си набия една ли? Какво искаш да кажеш с това?
    Повече от очевидно е какво искам да кажа с това, защото ти го казвам в прав текст.. Ако това, което казваш е истина си е срами позор единствено и само за теб, но аз лично мисля, че се правиш на интересна ако въобще си момиче..

Мега фен Аватара на trabi_bs
    я вземи за доказателство да снимаш какво правите през голямото междучасие,че не ми се вярва да има толкова пусто училище в което никой освен вас да не ползва празните стаи

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    DO NOT FEED THE TROLL!
    Да се повторя,амааа...
    maDamn

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo Виж мнението
    Това нещо училището за нищо го нямате, да ви питам един по нестандартен въпрос: Учили ли сте в училище?
    Ахахаха! Евала! :bowdown:
    Everything happens for a reason

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    DO NOT FEED THE TROLL!
    Остави,бе.Смехът е много полезен.Само чети коментарите й ,вземи си чипс и кока-кола и се наслаждавай на простотиите
    Тя тук направо на дневник го обърна. "Перверзната 14-годишна ебачка и нейните облагодетелствани истории"

Аа, бах ти яката тема ! ;дд , то ся дет съм 5 клас знайти ли ко е .. кви сексове кви неща е btw само сме се обарвали и стискали хДД

^абе ти нормална ли си..?!О.о
    5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
    Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll

Мега фен Аватара на Chacho
    Тва е момче, за кво мислиш, че мислят в 5 клас?

Angelika има най-успешният тролски аватар до момента.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Това с обарванията е по интересно да го правите в 11.12- клас за да може поне да барнеш което е узрялоо\ddddd

11-12 клас им е късничко да си играят на пипанки. Ако разполагаш с достатъчно зреличко, ще пипаш достатъчно зреличко - съвсем просто.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Нека да снима това което правят ,за да видим дали не си измисля и какво е туй пусто училище в което никой няма да те прекъсне докато се обарвате .

Какво да снима, очевидно е че взима на подбив тия, които му се връзват. (мисля, че е момче)

Не, не съм правил, но с удоволствие бих пробвал.

Град
    Beyond reality
    Оф,баси темата стана!
    Не съм,не му е там мястото! Ангелики е трол ...шалялаляляи
    maDamn

Не хранете троловете.

И аз си мисля ,че е момче ама да не стане така че е някоя хипер загоряла мацка .

апхапхпапхапх ^100%

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    че за кво друго се ходи в училището... confused
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Не. Но съм от любопитните.

+1 Но вече съм голям :d

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои нови потребители имат много развинтено въображение.
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    ^абе ти нормална ли си..?!О.о
    5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
    Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll
    Toва т.нар. Angeliki нито е 5 клас, нито..даже вече ме съмнява, че е и момиче...

Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Ох да знаете какво ми се случи преди малко. Бях на гости на една моя приятелка и се прибирах с автобуса. Нямаше много хора и бях седнала отзад. След малко близо до мен седна някакъв мъж. Аз бях с една от любимите ми къси полички от тези дето се закопчават отпред, но винаги оставям последните две копчета разкопчани за да ми се заголят още повече бедрата. Харесва ми когато мъжете ме заглеждат и не свалят поглед от цепката която се получава отпред. По едно време този мъж започна да си пипа парчето през гащите и видях че е доста набъбнало. Говореше ми някакви мръсотии, каза че много му се дърви хуя от такива сладки курвета като мене. За пръв път я чух тази дума, не знаех че така му викат на мъжкия член. Аз почувствах приятна тръпка в слабините. Прииска ми се да онанирам ама нямаше как, само започнах да си клатя бедрата. Пак ми прави удоволствие но без да участват ръцете. Знаех че при разтварянето на краката ми белите ми дантелени гащички се виждат през тънкия ми черен чорапогащник. Този мъж май това и чакаше защото веднага си разкопча панталона и започна да се изпразва. Голямото му парче изпръска много сперма върху седалката пред него. След това мъжа си прибра бързо члена в гащите и изчезна. Исках да му разгледам спермата отблизо и седнах на седалката на която стоеше той. Наведох се и я пипнах с пръст. Бях толкова пламнала от възбуда че не можех да се контролирам. Свалих си леко гащичките разтворих бедра, взех с два пръста от гъстата бяла течност и си намазах путето със сперма. Започнах бясно да онанирам, миризмата на сперма ме подлудяваше а и така приятно се хлъзгаше като си търках путето с нея. Това беше най големия кеф който съм изпитвала досега.
    Бягай оттука, бе!
    Айде, признай сега, че си от мъжки пол (евентуално) и не си 5клас!

Никой петокласник няма такъв добър правопис, пунктуация или знае какво значи 'онанирам'! Плийс! Приличаш ми (по писането) на някакъв разгонен най-малко 30 годишен, който естествено няма опит или успех с жените и стои пред компютъра и пише такива гадни измислени и противни истории.
    Everything happens for a reason

Имаш добро чувство за хумор и много ама много развинтена фантазия за която ти завиждам

Я сподели от кой град си

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Не ,много ясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си