.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 266
    Мега фен Аватара на trabi_bs
    козата си е много яка

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що се тровиш да пишеш , на всички им е ясно ,че нито си на 12, нито нищо...спри се...
    maDamn

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Що се тровиш да пишеш , на всички им е ясно ,че нито си на 12, нито нищо...спри се...

точно спри се да тролиш

Моралните, които твърдят че училището не е за секс могат просто да се замислят дали образователната ни система прилича на нещо. Положението в повечето училища е толкова трагично, като за това далеч не са виновни учениците. Никой не може да ме убеди, че нивото на българското образование е ниско само и единствено заради учениците. Така че на тези на които им се прави секс, нека го направят. Ако е с предпазни мерки ще е доста по-смислено от много неща, които се случват в училище. Най-малкото ще си доставите удоволствие. А и не мисля че да отидеш пиян е по-морално от това да правиш секс (говоря ако е човек с който имаш някаква връзка).

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Защо да съм пропаднала? Понеже онанирам ли? Ами приятелките ми също го правят, момчетата и те разправят че си бият чикии. Значи всички тийнейджъри които онанират са пропаднали тогава, само ти си най възвишения. Ти никога ли не си онанирал? Ако наистина е така значи нещо не си в ред.
    Прекалено си ограничена за да разбереш какво НАМЕКВАХ..

Седя си тук и чета измишльотините на Angeliki ... И си мисля, колко ли трябва да си ограничен, за да пишеш във форума какво уж ти се случва в училище, как те "обарват" момчетата, как си търкат "парчетата" в теб и не знам какво още, и на всичкото отгоре да си вярваш, че някой ще ти се върже на измишльотините...Да не говорим, че едва ли някой се интересува от това каква курва ще бъдеш, когато пораснеш (не че вече не си)...Осъзнай се малко

Не съм ви чела предишните постове, нещо не си падам по форум свадички.Затова просто ще си кажа мниението по въпроса! Не, не съм го правила в училище, нито в университета ми (макар и да ми се е искало на моменти).Просто това са учебни заведения, в които трябва да отиваме с респект и желание за знания, а не да правим свирки на гаджето или там който и да е ...

Цитирай Първоначално написано от baby_ivi Виж мнението
    Правила съм в една от стаите
    no kakvo si pravila de

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chaotic_sunrise Виж мнението
    Не съм ви чела предишните постове, нещо не си падам по форум свадички.Затова просто ще си кажа мниението по въпроса! Не, не съм го правила в училище, нито в университета ми (макар и да ми се е искало на моменти).Просто това са учебни заведения, в които трябва да отиваме с респект и желание за знания, а не да правим свирки на гаджето или там който и да е ...
    Айде изядоха те ..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Двора брои ли се или само сградата?

А,не човек браво ! : )

Angry

Цитирай Първоначално написано от LaCritic Виж мнението
    E**нето в даскало няма да ти помогне в бъдеще брат.. Ше съжеляваш някой ден.
    Аз не виждам с какво би навредило всеки решава как да си живее живота, това че ти не си го правил не означава, че и другите не трябва да го правят и да ги поучаваш!!!

НЕ ...........................

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    ноуп......
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Прекалено си ограничена за да разбереш какво НАМЕКВАХ..
    няма и да схване

Ами то да си курва лошо ли е? Само ще си правиш кефа с разни момчета. На мен като ми кажат по големите момчета в училище че съм курвичка и се възбуждам. Оня мъж в автобуса дето си беше извадил парчето и се изпразни пред мене и той ми каза че много му се дървил хуя от сладки курвета като мене. А пък вчера като излязах на разходка с кучето в парка вървях по една тясна пътечка и забелязах че в храстите има някакъв мъж. Като приближих видях че си е извадил хуя и ми го показва. Ама беше надут и ми се стори много голям, плюс това го беше хванал с ръка и си правеше чикии. И като минавах покрай него ми вика курвичке искаш ли да го пипнеш. Аз не му отговорих разбира се и продължих. Но след малко като се връщах този беше още там и като ме видя ръката му почна да се движи по бързо и се изпразни пред мене. За пръв път видях сперма да хвърчи толкова надалеко, без малко да ме опръска. Но съм забелязала че ми викат курвичка когато ходя с къси полички. Мъжете направо полудяват като ми видят заголените бедра, а на мен това ми харесва и получавам една сладка тръпка между краката. Затова си мисля че да си курва е голям кеф.
    30-35 годишен чикиджия :Д? смисъл годините дали съм нацелил кажи само :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Гледам, че е излязъл нов том на избраните съчинения.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Гледам, че е излязъл нов том на избраните съчинения.
    Педо томове :Д с изключителните педиключения :Д

Banned Голям фен
    Може да си е пъхала ръка в гащичките като си представя че прави секс.
    Човек ПРЕСТАНИ..Почвам да се депресирам от СМЯХ вече като ти чета коментарите..Не не немога отивам да играя Need For Speed World

Оня в парка ли, не знам но ми се стори по млад под 30. Но съм виждала всякакви, даже и 40-50 годишни.
    хахаххах скрий се бееее!

Angeliki миличко тролче престани да пълниш форума с извратеняшките си съчинения които никой не иска да прочете или научи за тях

Оня в парка ли, не знам но ми се стори по млад под 30. Но съм виждала всякакви, даже и 40-50 годишни.
    не говорихме за теб,колко са годините :Д

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Angeliki миличко тролче престани да пълниш форума с извратеняшките си съчинения които никой не иска да прочете или научи за тях
    Аз бих и предложила да направи една такава тема, та поне да не спами в тази.

Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Аз бих и предложила да направи една такава тема, та поне да не спами в тази.

ей аре верно ще кръстим темата "Приключенията на малката Angeliki"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тая е по-зле от Барон Мюнхаузен и Лупи взети заедно...
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си