- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Що се тровиш да пишеш , на всички им е ясно ,че нито си на 12, нито нищо...спри се...
maDamn
Моралните, които твърдят че училището не е за секс могат просто да се замислят дали образователната ни система прилича на нещо. Положението в повечето училища е толкова трагично, като за това далеч не са виновни учениците. Никой не може да ме убеди, че нивото на българското образование е ниско само и единствено заради учениците. Така че на тези на които им се прави секс, нека го направят. Ако е с предпазни мерки ще е доста по-смислено от много неща, които се случват в училище. Най-малкото ще си доставите удоволствие. А и не мисля че да отидеш пиян е по-морално от това да правиш секс (говоря ако е човек с който имаш някаква връзка).
Седя си тук и чета измишльотините на Angeliki ... И си мисля, колко ли трябва да си ограничен, за да пишеш във форума какво уж ти се случва в училище, как те "обарват" момчетата, как си търкат "парчетата" в теб и не знам какво още, и на всичкото отгоре да си вярваш, че някой ще ти се върже на измишльотините...Да не говорим, че едва ли някой се интересува от това каква курва ще бъдеш, когато пораснеш (не че вече не си)...Осъзнай се малко
Не съм ви чела предишните постове, нещо не си падам по форум свадички.Затова просто ще си кажа мниението по въпроса! Не, не съм го правила в училище, нито в университета ми (макар и да ми се е искало на моменти).Просто това са учебни заведения, в които трябва да отиваме с респект и желание за знания, а не да правим свирки на гаджето или там който и да е ...
Двора брои ли се или само сградата?![]()
ноуп......
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Гледам, че е излязъл нов том на избраните съчинения.![]()
Welcome to the Jungle...
Angeliki миличко тролче престани да пълниш форума с извратеняшките си съчинения които никой не иска да прочете или научи за тях![]()
Тая е по-зле от Барон Мюнхаузен и Лупи взети заедно...
Welcome to the Jungle...