.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 266

Hybrid View

^абе ти нормална ли си..?!О.о
    5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
    Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    ^абе ти нормална ли си..?!О.о
    5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
    Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll
    Toва т.нар. Angeliki нито е 5 клас, нито..даже вече ме съмнява, че е и момиче...

Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Ох да знаете какво ми се случи преди малко. Бях на гости на една моя приятелка и се прибирах с автобуса. Нямаше много хора и бях седнала отзад. След малко близо до мен седна някакъв мъж. Аз бях с една от любимите ми къси полички от тези дето се закопчават отпред, но винаги оставям последните две копчета разкопчани за да ми се заголят още повече бедрата. Харесва ми когато мъжете ме заглеждат и не свалят поглед от цепката която се получава отпред. По едно време този мъж започна да си пипа парчето през гащите и видях че е доста набъбнало. Говореше ми някакви мръсотии, каза че много му се дърви хуя от такива сладки курвета като мене. За пръв път я чух тази дума, не знаех че така му викат на мъжкия член. Аз почувствах приятна тръпка в слабините. Прииска ми се да онанирам ама нямаше как, само започнах да си клатя бедрата. Пак ми прави удоволствие но без да участват ръцете. Знаех че при разтварянето на краката ми белите ми дантелени гащички се виждат през тънкия ми черен чорапогащник. Този мъж май това и чакаше защото веднага си разкопча панталона и започна да се изпразва. Голямото му парче изпръска много сперма върху седалката пред него. След това мъжа си прибра бързо члена в гащите и изчезна. Исках да му разгледам спермата отблизо и седнах на седалката на която стоеше той. Наведох се и я пипнах с пръст. Бях толкова пламнала от възбуда че не можех да се контролирам. Свалих си леко гащичките разтворих бедра, взех с два пръста от гъстата бяла течност и си намазах путето със сперма. Започнах бясно да онанирам, миризмата на сперма ме подлудяваше а и така приятно се хлъзгаше като си търках путето с нея. Това беше най големия кеф който съм изпитвала досега.
    Бягай оттука, бе!
    Айде, признай сега, че си от мъжки пол (евентуално) и не си 5клас!

Никой петокласник няма такъв добър правопис, пунктуация или знае какво значи 'онанирам'! Плийс! Приличаш ми (по писането) на някакъв разгонен най-малко 30 годишен, който естествено няма опит или успех с жените и стои пред компютъра и пише такива гадни измислени и противни истории.
    Everything happens for a reason

anonymous708973
    Guest
    Аз не съм казвала никога че съм в пети клас, в седми съм. А имам добър правопис защото майка ми е учителка, всеки ден като си науча уроците тя ме изпитва и ми проверява тетрадките дали пиша правилно. И какво странно има в това че едно момиче на 14 години знае какво значи онанирам. Талкова ли сте захлюпени. Аз още като бях в трети клас открих че като си търкам путето ми прави голямо удоволствие и от тогава не съм спирала. Правя го всеки ден, понякога и по два три пъти. Само че миналата година разбрах че му викат на това онаниране. Четох в интернет за тези неща. От там разбрах също че това бялото което излиза от момчетата се казва сперма.
    Предай на майка си, че първо тя трябва да научи основни пунктуационни правила и тогава да ти проверява тетрадките.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Предай на майка си, че първо тя трябва да научи основни пунктуационни правила и тогава да ти проверява тетрадките.
    нека първо я научи да се държи като достойно момиче па после уроците да гледа...

Banned Голям фен
    Аз не съм казвала никога че съм в пети клас, в седми съм. А имам добър правопис защото майка ми е учителка, всеки ден като си науча уроците тя ме изпитва и ми проверява тетрадките дали пиша правилно. И какво странно има в това че едно момиче на 14 години знае какво значи онанирам. Талкова ли сте захлюпени. Аз още като бях в трети клас открих че като си търкам путето ми прави голямо удоволствие и от тогава не съм спирала. Правя го всеки ден, понякога и по два три пъти. Само че миналата година разбрах че му викат на това онаниране. Четох в интернет за тези неща. От там разбрах също че това бялото което излиза от момчетата се казва сперма.

Please stop...STOP It's starting to hurt LMFAOROFL

Banned Голям фен
    Ти защо пишеш на английски? Не можеш да говориш добре български ли? Ако толкова те наранява това което пиша не трябва да влизаш във форума за секс. Има други теми които може би няма да ти причиняват такава болка. Ти да не си решил да ставаш монах в някой манастир?
    Напротив мога да пиша на Български! И казах че ме боли ОТ СМЯХ НА ТВОИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ. :Х Как може да си въобразяваш такива работи бе.ВъххХ та ако Не дай Боже това е истина и ни казваш че ти харесва ти си някаква супер пропаднала..Сериозно та проститудките по магастралите имат повече..повече ох каква ли дуам да използвам АМИ о да САМОУВАЖЕНИЕ..И казвам това защото ти си на 13 ??????????????????????????????? WHERE THE FUCK IS THIS WORLD GOING TO?? GAWD DAMN..:X:XXXXX

Banned Голям фен
    Защо да съм пропаднала? Понеже онанирам ли? Ами приятелките ми също го правят, момчетата и те разправят че си бият чикии. Значи всички тийнейджъри които онанират са пропаднали тогава, само ти си най възвишения. Ти никога ли не си онанирал? Ако наистина е така значи нещо не си в ред.
    Прекалено си ограничена за да разбереш какво НАМЕКВАХ..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Прекалено си ограничена за да разбереш какво НАМЕКВАХ..
    няма и да схване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си