Първоначално написано от
Angeliki
Ох да знаете какво ми се случи преди малко. Бях на гости на една моя приятелка и се прибирах с автобуса. Нямаше много хора и бях седнала отзад. След малко близо до мен седна някакъв мъж. Аз бях с една от любимите ми къси полички от тези дето се закопчават отпред, но винаги оставям последните две копчета разкопчани за да ми се заголят още повече бедрата. Харесва ми когато мъжете ме заглеждат и не свалят поглед от цепката която се получава отпред. По едно време този мъж започна да си пипа парчето през гащите и видях че е доста набъбнало. Говореше ми някакви мръсотии, каза че много му се дърви хуя от такива сладки курвета като мене. За пръв път я чух тази дума, не знаех че така му викат на мъжкия член. Аз почувствах приятна тръпка в слабините. Прииска ми се да онанирам ама нямаше как, само започнах да си клатя бедрата. Пак ми прави удоволствие но без да участват ръцете. Знаех че при разтварянето на краката ми белите ми дантелени гащички се виждат през тънкия ми черен чорапогащник. Този мъж май това и чакаше защото веднага си разкопча панталона и започна да се изпразва. Голямото му парче изпръска много сперма върху седалката пред него. След това мъжа си прибра бързо члена в гащите и изчезна. Исках да му разгледам спермата отблизо и седнах на седалката на която стоеше той. Наведох се и я пипнах с пръст. Бях толкова пламнала от възбуда че не можех да се контролирам. Свалих си леко гащичките разтворих бедра, взех с два пръста от гъстата бяла течност и си намазах путето със сперма. Започнах бясно да онанирам, миризмата на сперма ме подлудяваше а и така приятно се хлъзгаше като си търках путето с нея. Това беше най големия кеф който съм изпитвала досега.