- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми женско мнение
След дълги размишления се отказах да купувам отново скъп подарък на гаджето ми ... реших да направя нещо ... но незнам какво е наи-хубаво ... за тва ше кажа какво съм измислил до сега вие ми кажете кое наи ви харесва
Значи първото е да направа некво сърце нали и да напиша от горе ваучер за 1000 безплатни целувки + 3 желания ! Второто е да купа едно малко сандъче и вътре да напиша на некви малки лисчета 365 късметчета за да си взима всеки ден !Третото е от такова кенче от кока кола да го боядисам да направя дупки във формата на сърце да махна горната част слагам една свещ и като го запалиш свети сърцето!И последното е да намера един стар ключ да сложа една малка картичка на която да пише ключат от моето сърце и да има на него един ключодържател на които пише Обичам Те !
Знам че не са мн хубави но за сега тва измилих моля за мнение![]()
Благодаря предварително !
![]()
Подаръка е за момиче !
о боже, имаш мн хубави идеи, аз лично бих се зарадвала на всяка една от тях адски много.. и все пак, за да ти помогна, на мен лично най-много ми харсева това 365-те късметчета или това с ключа, но първото ще и напомня за теб всеки ден и е адски красиво.. но трябва да ги измислиш всичкитеи такам..
.!.
Всичките те идеи са прекрасни,барво пич! На мен най-много ми харесва това с ключа :P ! Но все пак ти си решаваш
Успех
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
готини идеи! Аз на моя приятел му подарих кутия с причини, поради които го обичам.![]()
Имало едно време..
Да и аз мислих над това с 50 причиниПървоначално написано от YouMakeMeSmile
мене най ми харесва това с късметчетата...и на мене ми подариха нещо подобно.
Освен това можеш да й подариш и по-оригинален букет...например с 101 рози...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
^ Автора каза,че не иска скъп подарък,а един букет от 101 рози е около 460лв.
Авторе,а защо не направиш ти кутийката и да е във формата на сърцеАз бях направила такава за моя (само,че беше пробен вариант и сега правя другата).Не е никак трудно
Също така можеш да направиш албумче с ваши снимки.Купуваш цветен картон,режеш го на еднакви парчета,принтираш снимки,лепиш ги,пишеш или рисуваш по нещо около снимките ... И готово
Същото нещо можеш да направиш и в тетрадка с хубава твърда корица.Лепиш снимки,може да принтираш и някой интересен чат в скайп (или първите ви зарибявки,например) ... Много е интересно,защото след време като си го отворите и прочетете ще се спукате от смях и хубави спомени![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много ми харесват идеите на 3oPuTy ... Аз на мойто гадже му подарих нещо подобно наши снимкии и под всяка снимка имаше по един наш смс много яко се получи и на него много му хареса такаче можеш да помислиш за някакав такъв варянт няма да ти излезне скъпо а пък съм сигурна че на нея ще и хареса защото хем ще е нещо лично хем ти ще си го направил което го прави още по специален този подарък .... :P
Освен това може да сложи и причините,които е измислил до сега![]()
Може да ги навие на свитъци,завърже и залепи ... или да залепи няколко малки плика през няколко страници и да сложи по няколко вътре ... Може да сложи и разни незначителни неща,които да й напомнят за стари случки.Аз лично си пазя билетите ни за София,както и две билетчета от градския транспорт ... Сега мисля да правя подобна тетрадка и да ги сложа там.
^това с албума не е лошо, но твоите идеи са добри : )
На мен ми хареса това с ключа... мн би ми харесало ако някой ми подари такова.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Това с 365-те късметчета за всеки ден ми харесва.
Така и ще си спомня всеки ден за теб.
Ключодържателят може да е ето такъв:
Този си го купих за около 6 лв.,двете части са с магнити и е много сладурсоИма и с разни мечета,които се целуват ... Или човечета ...
Лелеее ... Май се поулях с мнения по темата ама к'во да се прави като бликам от идеи![]()
На мен всичките ти идеи мноого ми харесаха и мисля че ще се зарадва на всяко едноНа мен първата идея наи-мхого ми хареса....това с късметчетата взе да става много банално вече нз...
Идейте до една са страхотни.Най-ми допадна онази за листчетата,но бая ще попишеш,порежеш и помислиш покрай тези 365 листчита.иначе онази с ключа е супер сладурска просто
П.П Искам гадже като тебе![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Имаш страхотни идеи! Най ми хареса ваучера с целувките!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
абе всичките са добри!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ооо, Зори, даваш брилянтна идея! Това с тетрадката е страхотно, определено ще го включа в подаръка, като направим 6 месеца.
На мен пък тия идеи са ми леко прекалено... не знам какви. Може би само това с късметчетата... Може някои да са мисли на известни личности, причини, поради които я обичаш... ама все пак мен би ме израдвала една тетрадка!![]()
амии понеже на мен ( сигурно и на теб ) сичките ни харесват най-добре и ги подари сичките.. не наведнъж естествено .. примерно на празници или когато сте направили няколко месеца ..
охх и аз искам гадже като тебб xD .. сичките от тоя форум та искаме за гадже ;dd
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от MissChocolate
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
На мен не ми харесват. Само това с късметчетата ми допада, другите са ми много банални. Мое мнение![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Страхотни идеи...Определено имаш вкус към романтиката...
![]()
![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Аз съм за идеята с ключа! Не е скъпо, а е оригинално и сладурско :P
Повечето от тези идеи не ми харесват, особено онази с листчетата с причини, поради които обичаш половинката си. За мен е абсолютно банално и безполезно. Ключодържателя обаче не е лош, да. Може също така да й подариш някакво колие или гривна. Аз обаче бих подарила нещо, което моя човек си е харесал и много иска да има. Какво да се прави, ужасно практична съм си.![]()
Тези твои идеи ми харесват.. :]Първоначално написано от RoCkSpOt
Мисля, че и 3oPuTy ти даде доста добри предложения..
Подарявал съм и вече колие гривна ... няма нещо което тя да иска и да не си го е купила .. тва е проблема за тва опрях до неща където неможе да си ги купи ... ;дПървоначално написано от Yancheto