.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Голям фен

Трябва ми женско мнение

След дълги размишления се отказах да купувам отново скъп подарък на гаджето ми ... реших да направя нещо ... но незнам какво е наи-хубаво ... за тва ше кажа какво съм измислил до сега вие ми кажете кое наи ви харесва

Значи първото е да направа некво сърце нали и да напиша от горе ваучер за 1000 безплатни целувки + 3 желания ! Второто е да купа едно малко сандъче и вътре да напиша на некви малки лисчета 365 късметчета за да си взима всеки ден !Третото е от такова кенче от кока кола да го боядисам да направя дупки във формата на сърце да махна горната част слагам една свещ и като го запалиш свети сърцето!И последното е да намера един стар ключ да сложа една малка картичка на която да пише ключат от моето сърце и да има на него един ключодържател на които пише Обичам Те !

Знам че не са мн хубави но за сега тва измилих моля за мнение Благодаря предварително !

Подаръка е за момиче !

Град
    Непостоянно
    о боже, имаш мн хубави идеи, аз лично бих се зарадвала на всяка една от тях адски много.. и все пак, за да ти помогна, на мен лично най-много ми харсева това 365-те късметчета или това с ключа, но първото ще и напомня за теб всеки ден и е адски красиво.. но трябва да ги измислиш всичките и такам..
    .!.

Всичките те идеи са прекрасни,барво пич ! На мен най-много ми харесва това с ключа :P ! Но все пак ти си решаваш Успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

готини идеи! Аз на моя приятел му подарих кутия с причини, поради които го обичам.
    Имало едно време..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    готини идеи! Аз на моя приятел му подарих кутия с причини, поради които го обичам.
    Да и аз мислих над това с 50 причини

мене най ми харесва това с късметчетата...и на мене ми подариха нещо подобно.
    Освен това можеш да й подариш и по-оригинален букет...например с 101 рози...
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Автора каза,че не иска скъп подарък,а един букет от 101 рози е около 460лв.

Авторе,а защо не направиш ти кутийката и да е във формата на сърце Аз бях направила такава за моя (само,че беше пробен вариант и сега правя другата).Не е никак трудно
    Също така можеш да направиш албумче с ваши снимки.Купуваш цветен картон,режеш го на еднакви парчета,принтираш снимки,лепиш ги,пишеш или рисуваш по нещо около снимките ... И готово
    Същото нещо можеш да направиш и в тетрадка с хубава твърда корица.Лепиш снимки,може да принтираш и някой интересен чат в скайп (или първите ви зарибявки,например) ... Много е интересно,защото след време като си го отворите и прочетете ще се спукате от смях и хубави спомени
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Много ми харесват идеите на 3oPuTy ... Аз на мойто гадже му подарих нещо подобно наши снимкии и под всяка снимка имаше по един наш смс много яко се получи и на него много му хареса такаче можеш да помислиш за някакав такъв варянт няма да ти излезне скъпо а пък съм сигурна че на нея ще и хареса защото хем ще е нещо лично хем ти ще си го направил което го прави още по специален този подарък .... :P

Град
    Освен това може да сложи и причините,които е измислил до сега
    Може да ги навие на свитъци,завърже и залепи ... или да залепи няколко малки плика през няколко страници и да сложи по няколко вътре ... Може да сложи и разни незначителни неща,които да й напомнят за стари случки.Аз лично си пазя билетите ни за София,както и две билетчета от градския транспорт ... Сега мисля да правя подобна тетрадка и да ги сложа там.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^това с албума не е лошо, но твоите идеи са добри : )
    На мен ми хареса това с ключа... мн би ми харесало ако някой ми подари такова.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Това с 365-те късметчета за всеки ден ми харесва.
    Така и ще си спомня всеки ден за теб.

Град
    Ключодържателят може да е ето такъв:

Този си го купих за около 6 лв.,двете части са с магнити и е много сладурсо Има и с разни мечета,които се целуват ... Или човечета ...

Лелеее ... Май се поулях с мнения по темата ама к'во да се прави като бликам от идеи

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    На мен всичките ти идеи мноого ми харесаха и мисля че ще се зарадва на всяко едно На мен първата идея наи-мхого ми хареса....това с късметчетата взе да става много банално вече нз...

Идейте до една са страхотни.Най-ми допадна онази за листчетата,но бая ще попишеш,порежеш и помислиш покрай тези 365 листчита.иначе онази с ключа е супер сладурска просто

П.П Искам гадже като тебе
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Град
    Roma, Italia
    Имаш страхотни идеи! Най ми хареса ваучера с целувките!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

абе всичките са добри!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

anonymous708973
    Guest
    Ооо, Зори, даваш брилянтна идея! Това с тетрадката е страхотно, определено ще го включа в подаръка, като направим 6 месеца.

На мен пък тия идеи са ми леко прекалено... не знам какви. Може би само това с късметчетата... Може някои да са мисли на известни личности, причини, поради които я обичаш... ама все пак мен би ме израдвала една тетрадка!

Супер фен Аватара на fen7asy
    амии понеже на мен ( сигурно и на теб ) сичките ни харесват най-добре и ги подари сичките .. не наведнъж естествено .. примерно на празници или когато сте направили няколко месеца ..
    охх и аз искам гадже като тебб xD .. сичките от тоя форум та искаме за гадже ;dd

Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Това с 365-те късметчета за всеки ден ми харесва.
    Така и ще си спомня всеки ден за теб.
    Напълно съм съгласна.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Град
    Бургас ^^
    На мен не ми харесват. Само това с късметчетата ми допада, другите са ми много банални. Мое мнение
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Град
    На третия етаж
    Страхотни идеи... Определено имаш вкус към романтиката...
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Аз съм за идеята с ключа! Не е скъпо, а е оригинално и сладурско :P

Голям фен Аватара на Yancheto
    Повечето от тези идеи не ми харесват, особено онази с листчетата с причини, поради които обичаш половинката си. За мен е абсолютно банално и безполезно. Ключодържателя обаче не е лош, да. Може също така да й подариш някакво колие или гривна. Аз обаче бих подарила нещо, което моя човек си е харесал и много иска да има. Какво да се прави, ужасно практична съм си.

Re: Трябва ми женско мнение

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    едно малко сандъче и вътре да напиша на некви малки лисчета 365 късметчета за да си взима всеки ден

да намера един стар ключ да сложа една малка картичка на която да пише ключат от моето сърце и да има на него един ключодържател на които пише Обичам Те !
    Тези твои идеи ми харесват.. :]
    Мисля, че и 3oPuTy ти даде доста добри предложения..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Повечето от тези идеи не ми харесват, особено онази с листчетата с причини, поради които обичаш половинката си. За мен е абсолютно банално и безполезно. Ключодържателя обаче не е лош, да. Може също така да й подариш някакво колие или гривна. Аз обаче бих подарила нещо, което моя човек си е харесал и много иска да има. Какво да се прави, ужасно практична съм си.
    Подарявал съм и вече колие гривна ... няма нещо което тя да иска и да не си го е купила .. тва е проблема за тва опрях до неща където неможе да си ги купи ... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си