- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми женско мнение
Страшни идеи момче. Браво.Аз най-бих се изкефила на последната.![]()
Не ти препоръчвам да му я подаряваш за 6-те месеца,защото връзката ви е от скоро и много по-малко неща ще можеш да сложиш.Първоначално написано от PinkPan7her
Изчакай да направите година (например) и тогава му я подари,защото тогава обемът на спомените в нея ще е по-голям и ще е още по-интересно
Е разбира се може да му я подариш сега и след 6 месеца да я поискаш за да добавиш нови неща,например![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всичките ти идеи са много хубави, но на мен най - много ми харесва тази за съндъчето с късметчетата.Иначе БРАВО много ще се зарадва на който и да е от подаръците.
Хора много , Човеци малко !
Eвала! Аз съм за ключа. Звучи страхотно!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това с 365 късметчета е хубавоА може и някакъв медалюн или ключодържател от тези дето 1 част е в теб другата в него и като ги саберете АЛЕЛУЯ сърце
![]()
Много интересни идеи, харесват ми.Най-много ме кефи тази с 365-те късметчета.
![]()
Страшни идеи което да избереш ще и хареса на мен много ми допадат де да имаше повече момчета като теб![]()
![]()
Прекрасни идеи. Още по-прекрасното е, че си момче и се стараеш да измисляш такива неща за приятелката си, вместо да отбиеш номера със някакъв парфиум/чсовник/чантичка. Повече момчета като теб да има.
Аз съм подарявала на приятеля си за първата ни годишнина кутийка със 365 листчета. Най - смешното беше, че на втората ни годишнина, листчето, което му се падна беше "Бла-бла-бла-бла..".
Според мен каквото и да й подариш, когато види, че сам си се постарал да го направиш, няма да има по - ценен подарък за нея. Важно е да получаваме от любимите си хора неща със сантиментална стойност.
Най - лесно е да минеш през магазина.
Още един път - Евала!
Идеите ти са невероятни !!! Защо не съчетаеш две от тях , става дума за ключа и сандъчето . Ключа е за сандъчето ( ако го намериш във формата на сърце- супер), а като го отключи намира "част от сърцето ти" само за нея ( късметчетата може да са 1.причини да я обичаш, 2. просто стихчета и подобни, 3.sms (ваши ест.) или 4. пожелания )
Късмет и гаджето ти е късметлиика да те има.
страхотни идеей...на мен гаджето ми беше подарил едно сърце което той беше издялкал и в него пишеше М & Т бешее много сладурско : ))
+1Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
Сърцата, които се разделят на две или целуващи се мечета, ключодържатели и сребърни сърца са много изтъркани. Идеята за 365 листчета и за тетрадката със спомени са най-романтични и най-уникални, защото са специални и не могат да бъдат копирани. Вие най-добре си знаете какво сте преживели, какви са ви мечтите и ще знаеш какви късметчета да напишеш.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Страх ме е да не ми се исмее![]()
![]()
според мен няма да ти се изсмее, освен ако въобще не е романтична и не и пука за тебПървоначално написано от RoCkSpOt
Ето възможност да провериш дали наистина те обича , ако да ще е очарована - няма момиче ( дори и да го твърди), което не би било.Първоначално написано от RoCkSpOt
За кое по-точно да ти се изсмее?!Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Всичко е много готиноАз мисля че на всичко би се зарадвала, стига да е от сърце. Все пак и малките неща са много важни! Да знаем нещата от живота.. защото на този гаден, труден свят мисълта че има някой който те обичка найстина и е до теб, е много много важно!
![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ем на подаръците ...Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Няма начинПървоначално написано от RoCkSpOt
Snickers,баналното за едни е оригинално за други.
Това с листчетата наистина е банално,но ако сам направи кутията,сам измисли и напише листчетата и т.н. ще е оригинално само по себе си.
Що се отнася до ключа - въобще не е банално.Аз лично не съм виждала или чувала до сега за момче,което да е подарило подобен подарък на приятелката си.
Освен това ако момичето го обича истински ще се зарадва на всичко и няма да си каже "По-банален подарък не можа ли да измислиш?!"
+1Първоначално написано от AnnieW
.. Приятелката ти е късметлийка и стискам палци да оцени жеста ти
![]()
Много познати, малко приятели
Поздравявам те за идеите!!! Всяко момиче си мечтае за такъв приятел. Много добре си се ориентирал към този вид подарък - лично аз повече се радвам на такива подаръци, отколкото на някакви скъпи неща.
А сега относно темата: На мен най-много ми допадна идеята за първия подарък - сърце, целувки, желания ... страхотно е!Това е моето мнение.
Успех!
П.П. Приятелката ти трябва да е горда с момче като теб! :P
Mоже би идеята за кутията с късметчетата е най-готина..![]()
Ваучера и ключа ме изкефиха,иначе късметчетата ако не ги принтираш и не ползваш от някъде копи пейст ще за минат 2 по 24 часаиначе онази снимка с ключодържателя,имаше подобни в една книжарница на ориндж в Сердика център,ама бяха висулки за телефони и имаше всякакви,бяха някъде около 6,7лв (на мене най ми харесаха мечетата,друг е въпроса че аз много обичам меченца
) та не-съпи варианти-много.Не е важна цената,а жеста,нали?