Здр на всички..Така аз имам един крив зъб,който е между предния и кучешкия и е доста навътре,дайте съвети кво да прая..а и между другото много ме е страх от зъболекарна 16 години съм.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТИ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО
Защо ще те е страх.. Като по-малък имах такъв, само че издаден напред.. Отидох и ми го извадиха безпроблемно.. Ще ти сложат упойка (единственото леко болезнено нещо) и след малко- нямаш зъб..
Ако мислиш, че не е за вадене, а просто леко изкривен, пак отиди- може зъболекарят да те посъветва нещо..
Сам нищо не можеш да направиш![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
ми навътре е само 1 и мн ме нерви тва ;(е като ти извадиха зъба после кво , сложиха ти изкуствен ли ?И на колко години беше ?
Аве ти добре ли си? Защо пишеш тъпи теми?! Какво друго можеш да направиш освен да отидеш на зъболекар? С какво можем да ти помогнем ние, освен да те посъветваме да отидеш на зъболекар... Ако искаш хвани едни клещи и си извади зъба... Аман от простотии....
Първоначално написано от babyface94
амии, той зъба беше като допълнителен..все едно нещо като 33.. (сместо 32..) ии постепенно дупката, която се беше образувала, се оправи.. наместиха ми се зъбите..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
И мене ме е страх от зъболекари... знам че няма защо, но от малка имам страх...![]()
Какво можеш да направиш... амиии страх не страх отиваш на зъболекар и каквото ти кажат в кабинета, това ще правиш. Сам нищо не можеш да направиш. Айде успех!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
нищо ти няма и нищо няма да правиш!Първоначално написано от babyface94
на 16 да извадиш здрав зъб и да умъртвиш съседен здрав зъб, който да носи коронката с моста и "висящият" фалшив втори зъб е пълно безумие и вечен абонамент за двапъти годишно скъпи стоматологични процедури!
приеми се такъв/а както изглеждаш и това е!!!
тоя пак...трябва да се ходи един път да видим кво ше кажатПървоначално написано от batkodoki
Обърка ни нещо със зъболекаря !!
Ние тука с нищо не можем да ти помогнем..Нито със съвети,нито с начини за оправяне на зъба..
Е,да - ще те посъветваме най-сигурния начин = зъболекар
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
иди на дискотека напсувай някого и сложи едно хиксче на устната точно там където се намира зъбчето...