Значи историята ми е следната (късия вариант). Преди няколко месеца се запознах с едно момиче, а тя е нещо като перфектната за мен - висока, с тъмна коса и очи, може да готви, да чисти ала бала хубава е и т.н. И тъй де тук започва жалката част от моя страна - влюбих се в нея. Доста често комуникирахме, излизахме от време на време, имахме общи интереси
... И след всичко това аз като пълен fall inlove in her (нещо което тя не заслужаваше). И така всичко беше добре докато не се появи една малка, задръстена мижатурка, която с цялото си нахалство започна да излиза с нея под носа ми и естествено между двете "сладурчета" пламна любов (от негова страна, защото е жалък глупак търсещ каде да си топни нещото, а от нейна да ми направи гадно задето я ревнувах без причина почти постоянно ) и тъй де те тръгнаха и когато разбрах ... просто бях страшно наранен и като всеки уважаващ себе си идиот така хубаво нахраних обекта на своята любов, че горкото момиче чак се разрева. И стигаме до този момент в който аз съм и бесен и направих нещо глупаво ... тръгнах с бившата на оня горалундел с малък фулундел и ся си мисля и не мога да измисля - да я нараня ли допълнително докато годят или само с момичето да я ги накараме да се разделят. Може съветчета, злобни коментари, обиди ... интрига да има