.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Изтъркана тема стара като света :)

Значи историята ми е следната (късия вариант). Преди няколко месеца се запознах с едно момиче, а тя е нещо като перфектната за мен - висока, с тъмна коса и очи, може да готви, да чисти ала бала хубава е и т.н. И тъй де тук започва жалката част от моя страна - влюбих се в нея. Доста често комуникирахме, излизахме от време на време, имахме общи интереси
    ... И след всичко това аз като пълен fall inlove in her (нещо което тя не заслужаваше). И така всичко беше добре докато не се появи една малка, задръстена мижатурка, която с цялото си нахалство започна да излиза с нея под носа ми и естествено между двете "сладурчета" пламна любов (от негова страна, защото е жалък глупак търсещ каде да си топни нещото, а от нейна да ми направи гадно задето я ревнувах без причина почти постоянно ) и тъй де те тръгнаха и когато разбрах ... просто бях страшно наранен и като всеки уважаващ себе си идиот така хубаво нахраних обекта на своята любов, че горкото момиче чак се разрева. И стигаме до този момент в който аз съм и бесен и направих нещо глупаво ... тръгнах с бившата на оня горалундел с малък фулундел и ся си мисля и не мога да измисля - да я нараня ли допълнително докато годят или само с момичето да я ги накараме да се разделят. Може съветчета, злобни коментари, обиди ... интрига да има

Голям фен
    Глупаво неосъзнато лапе...

Голям фен Аватара на magita
    Щом е тръгнала с друг значи всичките и чувства към теб (като любов) са преминали... Ако ти каже, че не е искала да те наранява и за това не ти е казала за тази "мижатурка" не и вярвай... Но ако ти продължиш да я нараняваш значи още имаш чувства към нея... А прошката си е най-висшата форма на любов... Така че те съветвам да я забравиш колкото може по бързо. Не казвам да не се срещаш д други, просто не го право за да я заболи нея, защото ще ди заболи и др

Браво, точно така се прави
    Наистина те поздравявам за това (handshake), точно така трябва да се прави ...
    Изпадал съм в подобни ситуации, след това момичето не ми е говорело, но мислиш ли, че ми пукаше
    >> За разлика от тебе, мислех и на нея да и бия 2 шамара, поне да знам за какво плаче, хаха

Като гледам какви сте злабни мъжките се замислям какви ще ги мъдря в бъдеще.По темата->нали осъзнаваш,че като и го връщаш с нищо няма да помогнеш на себе си и това няма да ти възтанови загубеното с нея време?Иначе щом ти е кеф прави й мръсно,изкарай й мръсните чаршафи и нейните интриги прид цял град,гаври я...Обаче знаеш ли,аз най-много бих се обидила,ако нйкой ми покаже,че аз самата нещо не представлявам и ме кара да се чувствам като боклук.Или просто наранявай това,което тя най-много обича
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На колко си? 14?
    По начина ,по който си постъпил, и заради това ,че в темата си не спря да обиждаш другото момче ,мисля ,че с пълно право мога да ти кажа ,че си глупак с детинско мислене !!

Каквото си надробиш,това ще сърбаш мойто момче Такъв е животът

--------------------------------------------------------

anonymous708973
    Guest
    Сууупер тъпа постъпка. Много детинско. Като всеки уважаващ себе си си "нахранил" момичето? Браво бе... Къде-къде по-мъжка постъпка щеше да е просто да си тръгнеш с достойнство. Обичал я.. Пф!

Впрочем не мисля да спирам докато не ги разделя и от тях не остане .. нищо и съм на 15 и на 20 юли правя 16 кеф партии

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    На колко си? 14?
    По начина ,по който си постъпил, и заради това ,че в темата си не спря да обиждаш другото момче ,мисля ,че с пълно право мога да ти кажа ,че си глупак с детинско мислене !!

Каквото си надробиш,това ще сърбаш мойто момче Такъв е животът
    Мога само да ти кажа, че нямам проблем с това, което мислиш, но аз си мисля, че тя си го заслужава ... както и всичко, което ще и се случи

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    1)
    Цитирай Първоначално написано от TalasamchoOOD
    Впрочем не мисля да спирам докато не ги разделя и от тях не остане .. нищо и съм на 15 и на 20 юли правя 16 кеф партии
    2)
    но аз си мисля, че тя си го заслужава ... както и всичко, което ще и се случи
    От 1) и 2) => че тезата ми се потвърди....

Порасни... С това лапешко мислене никоя няма да ти върже

--------------------------------------------------------

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    1)
    2)
    но аз си мисля, че тя си го заслужава ... както и всичко, което ще и се случи
    От 1) и 2) => че тезата ми се потвърди....

Порасни... С това лапешко мислене никоя няма да ти върже
    Ше се изненадаш колко други момичета с лапешко мислене ше му вържат

Град
    Бургас ^^
    Пълно лапе.. няма кво друго да кажа
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Мерси много - пращам ти въздушна целувка

Град
    Hueco Mundo
    Мисля да ти купя ментосче, че и през нета ми миришеш ;(

ти незнаеш кво правиш братле,чесно мноо зле

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Колкото повече товар има в лодката, толкова по-малко знаеш на къде може да кривне. Стига си го мислил. Защо не ги оставиш да си живеят живота?

Град
    Бургас ^^
    моля те НЕДЕЙ
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real