Здравейте... Имам приятел с който ходиме вече от 1 година и 9 месеца,и аз страшно много го обичам,предполагам,че и той поне така казва,обаче проблема е,че не ми обръща никакво внимание.Пристрастил се е към wow и само играе,не ми пише в скайп,не ми се обажда освен ако аз не му кажа,и най-големия проблем е,че се виждаме рядко 1 път в седмицата, понякога се случва и повече време да не се виждаме,винаги се оправдава с това,че сме далече,аз не мисля,че сме толкова далече,че да не се виждаме и,че майка му само го карала да работи и тн да тва за майка му е така,обаче според мен ако има желание,ще направи сичко за да се видиме,ако аз не му мрънкам цяла седмица да дойде да се видиме той сигурно няма да се сети.... незнам така сме вече от сиг 1 година,много пъти съм му казвала какво чувствам,че не искам да е така,ама той не може да разбере.Знам,че ще ми кажете да го зарежа,че не ме обича и тн,но аз знам,че ме обича сепак ходиме от толкова време и още е с мен,ако не ме обичаше поне малко едва ли щеше да е с мене, и такам искам да намеря друго решение на проблема освен това да го оставя...