- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчайвам се вече...
Аз съм си мислела да му изтрия играта,ама после ше ме убие и пак ще си я качи,а акаунта незнам какнякой да обясни
![]()
]
Щом не намира време за теб не те заслужава помисли малко,ако те обичаше щеше да намира време за теб поне 2 пъти в седмицата,че и повечеСпоред мен тази връзка няма бъдеще,щом всичко друго му е по важно от теб
може пък и да ти изневерява
![]()
Съгласна с последния пост. Прави се на ударен и иска да те върти на малкия си пръст, защото знае че ти страдаш. В повечето случаи мъжете правят така. И на мен ми се случва нещо подобно в момента, но не мога да кажа нищо защото аз свалих момчето и освен това сме от скоро, а той има много да учи.... но имам чувството че и за нататък ще е така. То се казва денят личи от сутринта - не може да се промени. Сама трябва да си направиш равносметка дали искаш да продължаваш така или не. Ако не можеш да търпиш има начин. Не приемай това за чиста монета - достаъчно голяма си да видиш как стоят нещата и да вземеш правилното решение. Пожелявам ти успех дано се оправят нещата и дано си щастлива.Първоначално написано от Elenichkaa
постави му ултиматум : аз или играта.. избер ели играта го зарежи, в смисъл ти добре ли си ?? има толкова много момчета които биха дали всичко за да са със теб.. а се занимаваш с някъвx;;x![]()
Кажи му така: Или wow, или мен!
К'ви са тия ненормалници да играят игри пред това да са с момиче..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Who's next!
Може да не е намерил начин как да те отреже,заради това време в което сте били заедноПървоначално написано от radeberger
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Замисляла ли си се ,че проблема може да е и в тебе?С моите приятели,когато някой от нас си хване приятелка,другите си казват мнението за нея.Имах приятелка ,която те не харесваха,аз бях сляп,добре че ми отвориха очите.
Та щом приятелите му не те харесват,може и причината той да играе УОУ ,и, да не ти обръща внимание,да е в теб.Аз не познавам приятелите му,незнам и колко свестни са.
Все пак в началото на вашата връзка,не се е държал така с теб.
Значи неговите приятели са наркомани,пияници,селяндур и 3 в 1 и тези негови ''добри'' приятели ме намразиха,защото един път,когато трябваше да ходи с тях на дискотека,се видя с мене и не отиде,и от тогава започнаха да ме псуват и тн,сам си прави изводи колко са свестни,това са 3-4 момчета от неговия клас,с които той е по цял ден и по нагоре казах какви са...те го провалиха страшно много и от части и заради тях не се виждаме...Първоначално написано от VinDiesel
Значи неговите приятели са олигофрени,ясно!Първоначално написано от allaballaaaa
Какво друго да ти кажа,освен,че не е за теб.Няма смисъл да се бориш,да превръщаш огъня във вода,невъзмоно е !Не мисля ,че заслужаваш неговото държание...
Още сте дествени ? Или просто вече си му омръзнала .. Та да те зареже за 1 тъпа игра ..
Тези игри водят до пристрастяване.Опитвай се да го изкарваш от тях, защото ще продължава да играе.Най-добрата ми приятелка беше така около 1 година и с много мрънкане, опити да я измъкна от тях най-накрая изтри шибаната игра и вече е човек.![]()
Като не може да разбере с думи опитай с дела .. не го търси известно време, пълен игнор да видим дали ще се сети .. ако го направи значи все още му пука за тази връзка, ако не го направи да си заживее дълго и щастливо със скапания WOW ..
+1!Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ти недей ,че когато аз играх тази игра (в оригиналния сървър) имаше цели семейства ,които играеха.Жените бяха в майчинство и си гледаха децата ,а мъжете влизаха да играят вечер .....Даже един път бяха казали ,че на детето,когато стане на 4 щели да му купят собствен акаунт ....Първоначално написано от Bianc0
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
връзката ти е повече от безсмилена. какво изощбо ти дава този човек, освен притеснения? струва ли си да молиш всеки път за едното виждане, а? не знам усещаш ли докъде си паднала.
и какво я съветвате да говорят, говорили са 100 пъти вече, той прави напълно очакваното нещо- казва ок и после си продължава по същия начин. и знаеш ли защо е така, авторке? защото усеща, че си му в кърпа вързана; че каквото и да върши и както и да се държи, ще изтърпи 5- минутно мрънкане и после ти пак ще му даваш, каквото пожелае, без да искаш нищо взамяна.
бъди твърда, скъсай с него и гледай как ще ти долази в краката. но ако тогава му простиш, бъди сигурна, че, да, ще има промяна, но само временна . точно затова за мен тази връзка е, меко казано, безсмислена.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мутска зарежи го този смотаняк... Според мен не го обичаш просто си свикнала с него все пак сте били заедно 1 година. Ако той те обичаше винаги щеше да намира време за теб и мнението на приятелите му нямаше да е от значение за него, по-точно би ги зарязал заради теб ако постоянно му казват колко си "лоша". Може би тия приятели играят също с него УоУ и не искат да си зареже играта заради теб... но това е без значение. Най-важното е какво иска той, а това вероятно е виртуалния му женския блоод елф в който е влюбен и праска чекии по цял ден... На твое място бих го зарязал и направил за смях пред всичките му познати, защото това е единствения начин да му дойде акъла![]()
![]()