- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Самолет багаж
Не знам къде да пусна темата и я пускам тук.
Искам да ви попитам тъй като в ръчния багаж нали не може да се носят течности... коректорът за лице се брои за течност и не може да се носи в ръчния нали?
Мерси предварително и ви моля за възможно най-бърз отговор.[/i]
Оправи си правописа![]()
По темата - Мисля,че не може !
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ох, да, сега видях колко грешки имам. Веднага го оправям.![]()
Иначе мерси за отговора.
Всичко е позволено важното е да не те хванат![]()
Ами аз миналата година един път като се връщах от Германия и съвсем бях изключила,че не трябва да има такива неща в ръчния багаж и имах какви ли не мазила и спрейчетаноо доколкото си спомням ми ги сложиха на летището в някво пликче и си ми ги дадоха.
![]()
И все пак по-добре не си го взимай в теб,макар че не мисля,че ще ти направят проблем,ааа и има и доста голям шанс и да не го и видят![]()
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
до 100 мл е позволено понеже когато отивах в Италия и на летището в София ми казаха че можело само до 100 мл но попринцип не са позволенииии![]()
Не знам,но мен на летището в София ме спряха заради едно червило,от тия течните и заради пилата ;хх
Неприлично Щастлива .. : )
Един тъп от моя страна въпрос.Защо са забранени течности??Особено гримове?
Защото няма как да се познае, дали това наистина е лак за коса или някакъв взрив.
+ това лаковете за коса са леснозапалими
Мхм, има ограничение, а и мисля, че трябва да са запечатани? За да не се разлеят? Поне аз с такова впечатление останах.Първоначално написано от radoslava
![]()
Е , то е за ръчния багаж. Ще издържите малко без парфюм , лак и изобщо гримове.
А и за какво са ви точно в ръчния багаж ?
Аз скоро ще пътувам до Лондон. Не мисля да нося гримове в ръчния багаж.
Бтв - Вие какво носите в ръчния багаж ?Аз до сега не съм пътувала със самолет .. нямам си представа какво да нося в ръчния. Четох правилата в сайта на летището. Ама кажете вие какво носите ?
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз не съм пътувала,но според мен парите,документите,телефон ....са най-важни. За момичетата е хубаво и превръзки,че...всичко се случваПървоначално написано от iiordanova
![]()
Без другото можеш да издържиш малко..
Ммм.. аз си носих коректор (пътувах за Лондон) и ми го взеха с условието че като се върна от там (Лондон) ще ми го върнат![]()
![]()
А до колкото дамските превръзки също ми ги взеха и аз не знам защо
![]()
![]()
Течности в ръчния багаж са позволени до 100 ml. За най-сигурно си сложете гримовете и подобни работи в куфара\сака. Пили, ножички и вяскакви такива не с позволени в ръчния багаж да се носят.
milenchetyyy .. ти какво друго си носи в ръчния багаж ?![]()
Еми кво да носяПървоначално написано от iiordanova
![]()
![]()
квото се носи предимно книга,телефон,кърпички,вод която купих след митницата или там както се казва и 1-2 гланца
![]()
и дамските превръзки който най-нагло ми бяха взети
![]()
![]()
Не е забранено да се носят течности в ръчния багаж. Има си определени милилитри- около 100 примерно и зависи какво е. Вода не можеш да носиш в себе си. Ако искаш трябва да си купиш там от летището. Аз един път носих и направо без да ме питат я извадиха от чантата и я хвърлиха. Пилички, ножички или някакви такива остри неща е забранено да се носят в чантата. Трябва да са в куфара, който отива в самолета-в багажното. Гримовете, които носиш в ръчния трябва да са опаковани в торбичка и торбичката да е завързана, запечатана и т.н. Всичко това се прави от поражения за сигурност. То инъче всеки щеше да си носи това, което му падне!
Дамските превръзки са ти били взети?!Първоначално написано от milenchetyyy
На мене пък точно това не ми се е случвало.
Ммм.. даПървоначално написано от LipSy
![]()
бяхме точно 5 човека от който три са момичета (естествено който носеха превръзки в личния си багаж) и точно мойте взеха.. тях ги пуснаха ей така
![]()
![]()