.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Неска гледам почна дами се мазни. вика може ли а легна при теб ала бала и аз и викам ми лягай и отидох при тати да го питам дали ме пуска на дискотека и той вика ми питай майка си и аз викам ми ок и си отидох на дискотека и не ми пукаше, а относно бягането от вкъщи...ми ако някой иска може да ме придружи долу до детската градина за 1 кутия цигари и 1 двулитровка :Р
    Майка ти НЕ ТЕ МРАЗИ , сигурна съм , тя е МАЙКА не го забравяй. Винаги съм казвала , че ако искаш да те разберат , старай се да РАЗБИРАШ. Поне 1 път опитвал ли си се да се поставиш на нейно място ? Тя също си има проблеми , не казвам , че е нормално да си го изкарва на теб , но не мисля , че го прави нарочно.

А относно горния ти цветущ пост , нямам думи. На 13 години ходим по - дискотеки , пушим , пием. С една дума тя може да е ЛОША , ама и ти не си цвете за мирисане.

Ако искаш да си в прекрасни отношения с родителите си, тябва като ти кажат нещо да наведеш глава и да кажеш "добре". Това естествено е невъзможно. Аз също се крах много с родителите ми. Но научих как да се контролирам. Всушвай се в това което ти казват, ако са прави поправи се, ако не са опитай се да им обясниш без да повишаваш тон. Просто трябва да се контролираш. Ако не се получава - когато видиш, че започва скандал отиди в друга стая.
    Проблема на родителите е че смятат че винаги са прави.
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си