.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Офф, майка ми е толкова параноична, че направоо... :х

Здравейте на всички! Имам ужасен проблем с майка си, абсолютно нищо не ми разрешава, а на другите родителите са някакви супер печени и не им правят проблем за най-малкото нещо... Онзи ден ходих до една приятелка на едно село на няколко километра от нашия град с още едно момиче и тя се развика като луда.., а на останалите им дават да ходят къде ли не, само аз си седя вкъщи...Исках да ходя на кино с братовчедките ми, пак не ме пусна...Всичко винаги разваля..Като искам да говоря с нея ми казва да мълча като тя говори...А тя си има приятел и се прибира през ден и си мисли, че ме познава, не знам още дали ми помни физиономията. Знам че така не трябва да се говори за родител, ама тя вече прекалява и ми писва вече...Всеки път като й кажа, че на другите им дава, тя кацва не ме интересуват другите и някакви такива при положение, че тя на мойта възраст е имала свобода.. Не е честно аз да съм с най-гадната майка на Земята..

Охх...наистина гадно...може би се притеснява за теб и за това не те пуска навсякъде... ,но пък все пак трябва да имаш свобода..поговори с нея обясни й,че нямаш голяма свобода и,че вече ти писва! Успех мила...

П.С-На колко си?
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен
    Съгласяявай се с нея и си прави каквото си знаeш,при твоя случай няма как друго яч да постъпиш.

Мойта е същата...Начи аз съм на 15 на дискотека не ма пуска.На работа съм до 2,ама ако свърша по рано,не можело...УжасТ!Пък ти просто са примири и кажи на колко си???
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

У дома

Според мен трябва да послушаш майка си. И моите родители са подобни... Аз също имах приятелки с които излизах и те ходиха по дискотеки, в градове на няколко километра от нашия и тем подобни... Нооо сега, ако ги видиш... Честно казано изобщо не съжалявам, че съм била по-различна от другите. Няма да пропуснеш кой знае колко... Аз съм на 15 и моите приятелки са на 15, и ми става гадно като знам какви ги вършат по дискотеките и къде ли не. Така, че опитай се да слушаш майка си, помагай й, разговаряйте по-често и така лека полека ще се сближите и може би ще имаш повече свобода. Но все пак не прекалявай с нея.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Голям фен
    Ау, ами и тя си е права майка ти и иска да те предпази от много неща и това е съвсем нормално, даже ако не беше така щеше да ненормално, но сега на едно кино да не те пусне наистина е гадничко, но и обясни, че имаш приятели и искаш да поддържаш връзка с тях. Може да ги запознаеш с нея и да се увери, че не са някви... сещаш се. И пак ти казвам не и се сърди, тя не е виновна, че те обича.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тя за себе си е права,ти също..
    Но трябва да "намерите" нещо средно в това..
    Поговори с нея,обясни й,че и ти имаш право на лична свобода..
    ...че си достатъчно голяма и,че трябва да ти има доверие..
    Направи така,че да започне да ти има по-голямо доверие..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Според мен ти няма достатъчно доверие. Опитай се да поговориш с нея.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Според мен се опитва да те предпази и не иска да правиш същите гршки, които е правила тя на твоята възраст.

Аз не искав да ходя на дискотеки и т.н., искам просто да мога да излизам с приятелки, докато излизат те и да има някаква нормална комуникация между мен и майка ми...

божеее .. тии трябва да се радваш на майка си бе момичее .. ! моята направоо е УЖАСНА ! обичам я .. говоря си с нея сигурно най-много ии въпреки,че знае всичко за мен никъде не ме пуска .. и аз нали й казвам "Мамо казвам ти всиско .. какво толкова мислиш,че мога да направя" .. И получавам отговор "Да бе .. казваш ми .. какво ми казваш" Явно съм изгубила доверието й понякакъв начин и винаги си мисли,че крия нещо .. а и се притенява .. тя работи в един магазин в квартала в който живеем и ги знае там келешите на моята възраст кви работи правят и за това .. аа иначе и аз като й кажа "На другите им дават всичко" , тя ми отоговаря "Не ме интересуват другите .. боклук като 'другите' ли имаш намерение да ставаш" ..
    Ти кажи на майка си,че искаш да поговорите и й обясни как се чувстваш .. ако пак вземе да се пули ии да нервничи и кажи просто "Не ме прекъсвай" и продължи ! :P

Мега фен Аватара на iiordanova
    На колко си години?
    За нея тя си е права.
    Все пак е лято .. всеки иска да има лично време , да излезе , да се разходи и т.н.
    Или говори с нея , или си излизай без да и обръщаш внимание.
    Но се опитайте да намерите решение заедно. За да няма недоволни от този проблем .. (:

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Поговорете си сериозно.И да, радвай се, че имаш майка, която се притеснява и се интересува от дъщеря си, вместо такава, която изобщо не й пука за нея.
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Именно защото не те познава, затова е параноична. Ако промениш първото, ще промениш и второто, ама нещо ме съмнява, че зависи от теб т'ва нещо. Съжалявам да го кажа, но след като се държи по този начин, не виждам начин да се промени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си