Май не трябваше да отварям тази тема. Явно няма решение на този проблем. Вие не разбирате! Тя е учителка и преподава на 9 и 10 клас мисля, че. Когато е изнервена няма на кого да си го изкара и си го изкарва на мен, а когато брат ми е вкъщи (на 3г. е) си го изкарва на него. Карат се със тати.Не много често, но примерно ако се скарат неделя или събота не си говорят чак до другата докато не ни дойдат гости. Тогава се напиват и забравят какво е станало, но ако за момент нещо я е изнервило тя гледа да си го изкара на мен и започва да ми крещи да ми прави фасони и за най-дребнавото нещо. След това ми е много тъпо и се мъча да се сетя какво съм направил толкова и се чувствам виновен. А понякогао ми е послягала. Наскоро бутнах една чаша със сок (не ми се случва често и сока не боядисваше) и тя така се ядоса. Започна да ме дърпа, хвърли ме на земята и започчна да ме рита и ми изкара въздуха. Аз се свих на топка, а тя си седна на дивана. Аз започнах да дишам трудно, неможах да си поема въздух, а на нея не и пукаше.Тогава тати стана да ме види как съм.Аз се свестих и скочих да я набия, но тогава тати беше пред мен и ме хвана здрааво и не ме пусна защтото видя, че бях много изнервен и, че ми е преляла чашата.
Събота и неделя не се караме толкова много, но нз защо.С тати нямаме никакви проблеми или пък с брат ми.
съжелявам за романите и за праавописните грешки.Моля помогнете ми