.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Може ли да забременее

Здравейте на всички. Аз нямам проблем но една приятелка има. Та таз приятелка я е срам да пише по форуми и т.н. Вчера ми сподели, че е опитвала да го направи с химикалка с капаче и с ягоди (луда работа ама кво да направа). Та ми се оплаква че и закъснявало коремът и бил твърд и подут. Та са опасява да не е бременна. 100 пъти и казах, че няма опастност ама тя искам да пиша някъде. В момента е до мен. Неиска да пита родителите си защото е на 12-14 год. и я е срам волбще да им каже, че се е опитвала. Айде надявам се някаой да ми отговори по-бързо, че приятелката ми не се спря да ми опява.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не мисля, че това е твоята приятелка, а това май си ти, ама както и да е! Е, аз не мога да разбела пък как ще си напъха ягоди отдолу и капачки и такива глупости! Не съм знаела, че тея предмети пускат сперма!

ем не ,не съм аз ... и аз тва и викам ама кат ще да е бтв и мене туй с химикалката и ягодите ма шокира та аз не за тва се притеснявам ми кви болести може да фане .... не я разбирам от къде и е дошло да прай така ама кво да я направа (трагичен случай )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Естествено,че не може..Доколкото аз знам - химикалките не пускат сперма
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Подоризрам те, че за себе си питаш, но както и да е. Но първо...та тя е дете все още, м/у 12-14 години била. Не се учудвам, никак даже, в днешно време е напълно нормално. :х Защо й е било да го прави? Като не разбира, да си играе на кукли. И като мисли, че е бременна от ХИМИКАЛКА, въпросната химикалка ли е бащата? Ако си беше задала този въпрос, щеше сама и отговор да получи, ако не е толкова зле.
    Ох, деца, деца...няма да се оправите.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Бременна от химикалка?! wtf?! Ей за такова нещо до сега не бях чувала. Ъм и споко няма как човек да забременее от ХИМИКАЛКА.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Gabinka
    ем не ,не съм аз ... и аз тва и викам ама кат ще да е бтв и мене туй с химикалката и ягодите ма шокира та аз не за тва се притеснявам ми кви болести може да фане .... не я разбирам от къде и е дошло да прай така ама кво да я направа (трагичен случай )
    Е, добре де защо тя не написа тая темя тука в сайта, ами чрез тебе?! То в тоя сайт никой няма да я разбере коя е , освен, ако тя не си качи снимка и някой не я разпознае. Кажи й, че в сайта се пише анонимно.

Град
    In Your Mamma's Pussy
    ЕСКАПЕЛ! Не си ли чувала за преждевременна еякулация на химикалка?
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Цитирай Първоначално написано от stromae
    Бременна от химикалка?! wtf?! Ей за такова нещо до сега не бях чувала. Ъм и споко няма как човек да забременее от ХИМИКАЛКА.
    +1
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Мхм бремена е и ще роди мастилени бебета :P
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Получи ясен и категоричен отговор- не.
    Заключвам темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си