.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Документи

Документи

Някой знае ли какви документи трябва да носим при записване в новото у-ще. Седми клас съм

Град
    около София :D
    За езиковите трябва удостоверение за завършен 7 клас, а за профилираните трябва и медицинско..друго не знам дали трябва

Благодаря ти

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    - удостоверение за завършен седми клас
    - Здравен картон..
    За Професионалните гимназии ти трябва и медицинско свидетелство за кандидатстване..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Добре, хора. Помощ!
    Какъв е тоя здравен картон?
    Понеже аз втория срок бях в друг град=>друго училище и ми казаха, че трябва от училището да ми го дадат, а аз не знам дали въобще имат при тях такова нещо. Медицинската сестра ми искаше някакъв картон от личния лекар, обаче аз така и нямах време да го дам. Какво да правя?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    Добре, хора. Помощ!
    Понеже аз втория срок бях в друг град=>друго училище и ми казаха, че трябва от училището да ми го дадат, а аз не знам дали въобще имат при тях такова нещо. Медицинската сестра ми искаше някакъв картон от личния лекар, обаче аз така и нямах време да го дам. Какво да правя?
    Значи здравния картон е нещо като картона ти за библиотеката (всъщност не съм много сигурна) и се издава от личния лекар още при записване в детската градина. В него се записват датите на имунизациите и тем подобни работи. На мен майка ми ми каза, че като съм се записвала 1. клас сме го взели от детската и сме го занесли в училище. Сега просто трябва да си го взема от старото училище и да го занеса в новото. Ако пък си оставаш в същото дскл, тогава няма проблем. То си стои при фелшера.

Цитирай Първоначално написано от divaneee
    Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    Добре, хора. Помощ!
    Значи здравния картон е нещо като картона ти за библиотеката (всъщност не съм много сигурна) и се издава от личния лекар още при записване в детската градина. В него се записват датите на имунизациите и тем подобни работи. На мен майка ми ми каза, че като съм се записвала 1. клас сме го взели от детската и сме го занесли в училище. Сега просто трябва да си го взема от старото училище и да го занеса в новото. Ако пък си оставаш в същото дскл, тогава няма проблем. То си стои при фелшера.
    Значи се издава от лекаря. Понеже... в сегашното ми вече бившо училище не съм давал картон, а предполагам... личния ми лекар го има. Съответно си го вземам от него. Дано да е така.
    Благодаря ти МНОГО!

Личния лекар ми го издаде на мене . Едно като бележка е , ама не като тази , с която ти извиняват отсъствията , ами със здравното ти състояние или нещо подобно .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от danito369
    Личния лекар ми го издаде на мене . Едно като бележка е , ама не като тази , с която ти извиняват отсъствията , ами със здравното ти състояние или нещо подобно .
    Предполагам,че това е медицинско свидетелство..Здравния картон е нещо като книжка и мисля,че се издава още,когато си се родил/а..Пише колко кг. си се родила,имунизации и всякакви други неща..Може и аз да се бъркам,де..Но нямам под ръка да видя какво точно пише на него..Но съм сигурна,че не е един лист,а нещо като книжка..Не мога да го обясня
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Здравния картон аз си го взех от фелдшера на училището Пита ме дали имам профилактична бележка - там с ръста и килограмите етц. Вероятно и тя ще ти трябва, ако не си я дал вече.

Не знам дали е здравен картон, но класната ни раздаде по едно тесте бележки от детската градина до 8 клас с ръст и килограми и др. Нашите се съхраняваха в училището. Най - добре питай фелшерката.
    Heywhatayawantfrom me?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си