Не сме чак толкова зле. Може би след като прочетох мнението ти осъзнах, че малко съм прекалила, но все пак...
Ами искам да живея малко все пак, освен да уча. Не говоря за някакъв кой знае какъв лукс или нещо подобно. Но и не оставай с впечетлението, че не искам да уча. Напротив! Искам! Винаги съм била амбициозна в този апсект. И винаги съм успявала, за което много се радвам.
Но ето да изляза една вечер (не съм от града, в който уча и оътувам всеки ден) - само таксито ми е 7-8 лв. Вярно,че има вариант да остана да преспя у някого, но не всеки път е удобно.
Просто всички тези дребни детайли ... И какво правя аз - всеки ден ходя на лекции, които не са много редовни ине винаги караме, после се прибирам в нас, излизам понякога, лятото си търся работа и това е. Както всеки човек и аз имам нужда да ида на почивка и т.н.
Започнах много да се колебая. Хем искам да не следвам ей така формално, но и хем да имам някакви възможности.
Ето, например после искам да запиша и магистратура. Там вече задочно, а и то няма редовна форма. Бих искала да ида в друг град, в друго ВУЗ. Птосто искам да кажа,че имам амбиции, но съм малко нерешителна и сега в тази ситуация съм доста объркана. Някъде през август мога да се прехвърля задочно, в същото време сега си търся работа и се чудя кой е най-добрият вариант.