.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    гр. Пловдив

Кой би дошъл на купон на вила?

Ако се организира купон на вила, да кажем на хижа "Здравец", само за хора от форума, бихте ли дошли? Но не дали ви се иска, а дали ще дойдете, ако наистина се направи такова нещо?
    The Nuts!

Мега фен
    Град
    Earth...
    едва ли някой ще довтаса

о,боже ..

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    едва ли някой ще довтаса
    има мн нахални хора ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако познавам поне 50% от хората и съм се виждала с тях много преди това може би бих дошла,но иначе това си е...каране на сляпо(така да се каже).Не се знае какво може да стане в тая вила и то с напълно непознати хора...

наи-много да стане масов бой

ти пиян ли си бе !? бахти тъпият въпрос

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз имам богато въображение-може нарочно някой да прави купон,защото е убил някой и така като дойде някой непознат да му лепнат уликите без той да знае и после хоп-в полицията за убийство.

Айде ся...изнасилване,пребиване, бир...абе по-скоро да стане нещо лошо от колкото хубаво.За да отидеш на такова място поне трябва да познаваш 1 човек и то добре.

А пък иначе,който иска да си ходи,на мене така ми е добре.Да би мирно седяло,не би чудо видяло.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    аз ша дойда

Със сигурост не бих отишла на купон сред толкова непознати, виж ,ако познавах повечето, бих се замислила ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Едва ли някой ще е "навит" за хижа и ще обясня защо:
    Според мен е тъпо да се събираш с непознати хора.Ти нямаш ли си истински приятели, които да поканиш и с които да си изкараш добре?
    Повечето няма да се познават, от първия път доста често се правят грешни впечатления за даден човек, не може да разбереш от какво се интересува и тн.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Не са много хората т фоума, с които бих отишъл някъде. А смея да твърдя, че едва ли бих отишъл на хижа с хора, които не познавам достатъчно добре.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    а тези с които би отишъл са такива, че по-добре да не ходи човек с тях по хижите...

ПП. Липсва ми куенча
    Абе...
    Според зависи. Ако ще се мощее - абсурд!
    Пък и при положение, че вуйчо ми преодставя безвъзмездно вилата си - никакви хижи не ми трябват. Иначе от бая време искам да си направя една екскурзия с теснолонейката до къщата на баба и дядо. Място бол, обаче или няма желаещи, или са се настроили за безпаметност.
    Дърт съм вече за такива работи. Вчера стана една година откакто не съм се напивал. Пенсионеркса работа.

Куенча на хижа = филма Хостел
    Grumpy old madman

Град
    гр. Пловдив
    Имам приятели разбира се Искам да видя как реагирате. За cherinka няма проблем. Тя поне познава бат Васко, та ще има компания за нея
    The Nuts!

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    И аз вече направо не пия, а какво беше преди... еххххххххххххх

а с куенча не бих отишъл никъде, където няма поне 100 човека, които да го озаптят веднага...
    По възможност да са тренирани, че да не пострадат. Просто когато Куенча срещне др. Лектър, единственото, което Ханибал може да направи е да му падне на колене, да му направи една свирка и да каже "Евала, Куенче".
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    От този форум познавам два типа хора. Първите, ако стане нещо, няма да могат да ме защитят, вторите - ако става нещо, те ще са причинителите. Така че все не би било здравословно.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    От този форум познавам два типа хора. Първите, ако стане нещо, няма да могат да ме защитят, вторите - ако става нещо, те ще са причинителите. Така, че все не би било здравословно.
    Аз към кои спадам?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Как можемд а се доверим на човек, който като нищо може да е психопат.

Не е като да не познаваме съфорумци, ама .... уау. Може да си наемеш компаньонки.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    От този форум познавам два типа хора. Първите, ако стане нещо, няма да могат да ме защитят, вторите - ако става нещо, те ще са причинителите. Така, че все не би било здравословно.
    Аз към кои спадам?
    Към истинските рицари. помогна ми при обвинененията на Илко, защити ме като истински мъж

Обичам ходенето по вили, но с познати хора, така на сляпо не бих тръгнала.

Идеята е добра ;д и не е нужно да си психар или да нямаш приятели за да направиш нещо подобно ;д само че Вила ми звучи.. отдалечено. като за начало е по-добре някво по-населено място ;д

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Как можемд а се доверим на човек, който като нищо може да е психопат.

Не е като да не познаваме съфорумци, ама .... уау. Може да си наемеш компаньонки.
    Хах...в тая криза к'ви компаньонки
    The Nuts!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    аз ша дойда
    и аз се присъединявам :P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Голямо непознато, голямо чудо...

все едно с всички хора, с които сте излизали сте ги познавали, а и няква част от форума са пътували по стопове ижчудесии, тука голяма драма го изкахрахте можело да е някой психопат, как така аз ще ида на непознати място и дрън дрън

не ме разбирайте погрешно, разбирам ви, не бихте отишли-ок, ама чак пък такава драма да го прайте някак си не върви...

Град
    Непостоянно
    Ми познавам хора от форума, амааа на мн малко имам доверие, че наистина няма да стане някой гаф Плюс че да.. хижая звучи много.. ъмм осамотено и не ме кефи.. разбирам за някоя софийска кръчма ОК, ама тва не
    .!.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ако познавам поне 50% от хората и съм се виждала с тях много преди това може би бих дошла,но иначе това си е...каране на сляпо(така да се каже).Не се знае какво може да стане в тая вила и то с напълно непознати хора...
    Едва ли познаваш 50589 души, да не говорим всички те да са от форума. И какво толкова може да стане? Масов бой или групов секс, едно от двете. Нали преди време имаше няколкодневни събирания на форума по морето.

Защо всички пловдивчани тооолкова обичате да ходите или поне да се мъчите да организирате ходене на хижа Здравец? Какво толкова й харесвате?

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    С напълно непознати извън града на отдалечено място.

Seems legit.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си